|
|
|
Witam!
Chcę sprzedać las jednak najpierw chciałabym nieco zorientować się w wycenie,czy wiecie gdzie mogę się tego dowiedzieć? Oczywiście licze też na pomoc forumowiczów,może ktoś wcześniej sprzedawał las i wie jakie są teraz ceny na ar(mi akurat chodzi o 70arów,las jest mieszany-sosnowy,ma około 40lat,dodam tez że znajduje się 27km od Stalowej Woli).Dzięki z góry i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proponuje wybrac sie do gajowego, jezeli kumaty nikt lepiej nie wyceni :], starostwo i wydzial geodezji tez mozna atakowac, jakies przyblizone dane pewnie maja, choc jak to u urzedasow nie wiadomo jak aktualne i czy bedzie im sie chcialo ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
o gajowym myslałam sama,bo Urząd jakoś do mnie nie przemawia(tzn.podejście tam pracujących do pytających-błądzących ;) )
dzięki |
|
|
|
|
witam, rok temu robiłem wycenę lasu więc mogę pomóc. Szczegóły na priw
|
|
|
|
|
btw jak gajowego nie znasz to nie mow ze na sprzedaz, mow ze na zamiane idzie za las w stalowej np. bo tak znajac zycie przy takim starym lesie szybko by znalazl kupca za pol ceny, a tak mu dasz mniej powodow do tego zeby w ch....a lecial
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|