|
|
|
Szukamy 2 osób chętnych na wyjazd na Woodstock (zrzucamy się na paliwo). Najlepiej jakby ktoś miał 7 dni wolnego czasu, bo planujemy wyjazd na tydzień od środy 3 sierpnia do środy 10 sierpnia.
Plan mniej więcej taki: 3 sierpnia - wyjazd do Kostrzyna nad Odrą 4,5,6 sierpnia - Woodstock 7,8,9 sierpnia - wypad na 3 dni nad morze (lub jakieś inne fajne miejsce, ale morze jest w miarę blisko) 10 sierpnia - powrót do Stalowej Woli Szukamy osób, ponieważ para, która miała się z nami zabrać w ostatniej chwili zrezygnowała. Zainteresowanych proszę o pisanie w temacie lub na PW (o ile PW w ogóle na tym portalu działa, bo zaczynam mieć wątpliwości), w razie potrzeby podam jakieś namiary (mail, nr telefonu). Pozdrawiam i zachęcam do wyjazdu |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ekipa dyrektora ojca
MYŚL! |
|
|
|
|
Nie dokładnie na to liczyłem
No dalej ludzie, został tydzień... a na Woodstocku wystąpi The Prodigy |
|
|
|
|
Ja bym chętnie Gentleman'a zobaczyła. Ech żałuję, że nie dam rady finansowo i czasowo, bo fajny mógłby być taki wypad.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Finansowo nie jest tak źle (generalnie my planujemy wszystko pod namiotem), a sama podróż też nie będzie taka droga. Gorzej jak nie masz czasu, bo to jest już przeszkoda, którą ciężko pokonać
W tym roku w ogóle ciekawy skład. Oprócz The Prodigy i Gentleman'a będą jeszcze Łąki Łan, Skindred, Riverside czy Projekt Republika (artyści w hołdzie Republice) - to moje typy. Każdy znajdzie coś dla siebie, wystąpią jeszcze m.in. Helloween, Airbourne, H-Blockx czy Dog Eat Dog. |
|
|
|
|
Wiadomo, kasa zawsze jakaś się znajdzie, ale gorzej jak się wolnego w pracy nie dostanie. Żałuje bardzo :(
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
ja chce ! ja chce ! ja chce ! JA 1! CHCE !1
ale ... niestety jest lipa - brak urlopu >. |
|
|
|
|
Ja urlop zaklepałem sobie już miesiąc temu
Ale fakt, że łatwo nie było. Niestety brak pieniędzy i czasu to zmory obywateli naszego pięknego kraju. |
|
|
|
|
Ja jade ja ! ja ! ja !
|
|
|
|
|
Ja byl bym chetny tylko potrzebuje paru informacji. Z kad wyjazd, po ile sie skladamy i czy tylko transport czy bysmy sie trzymali razem. Jade pierwszy raz i nie chcial bym sam wyladowac tam nie wiedzac co gdzie i jak. Od razu jak bys mogl napisac mi co najlepiej wziac byl bym wdzieczny. Moj wiek to niestety prawiem 18. Wojtek jestem milo mi
|
|
|
|
|
Wyjazd ze Stalowej Woli, składka zależy od ilości osób - w tej chwili jest 2 osoby pewne i jedna niepewna. Licząc z Tobą - przy 3 osobach wyniosła by po około 150zł na głowę, a przy 4 osobach po około 120zł za całość. Nie wiem czy czytałeś cały mój post, ale wyjazd jest na tydzień i w planie jest nie tylko woodstock, ale też morze lub góry na te parę dni po woodstocku - to już kwestia dogadania. Zrzuta jest liczona za całość z delikatnym zapasem (lepiej żeby zostało niż brakło) - nikt tu nie próbuje na nikim zarobić, w stytuacji jak coś zostanie to sprawiedliwie to podzielimy. Co do spędzania czasu tam, to już zależy od Ciebie - my jesteśmy ludźmi kontaktowymi, więc nie ma problemu żebyśmy trzymali się tam razem.
Problem leży gdzie indziej - nie masz 18 lat (my jesteśmy osobami pracującymi - ale różnica wieku nie ma w sumie znaczenia) i w zasadzie formalnie za siebie nie odpowiadasz. Teoretycznie potrzebujesz zgody rodziców i nie wiem czy Twoi rodzice nie traktowali by nas jako Twoich opiekunów (?) trochę dziwna sytuacja. Jakbyś chciał pogadać to pisz na e-mail: pesztex_(at)_gmail.com Najwyżej się wymienimy numerami tel. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Niestety odpadam w tym roku :/ z przyczyn losowych. Za rok na spokojnie się wybiore ze znajomymi już swoim samochodem
A propo wieku mi to roznicy nie robi. Czesto robie wypady na koncerty itp z duzo starszymi odemnie i zawsze bez problemu sie dogaduje |
|
|
|
|
Jedziemy jutro ze Stalowej Woli ok godziny 11, mamy jedno miejsce. Jestesmy ludzmi mlodymi(20 - 25 lat), nie kierowac sie nickiem hehe
Koszt w jedna strone wynosi ok 45zł (gaz) Tel : 664-929 -527 |
|