|
|
|
Pod oknem edytora pojawiła się nowa opcja "Sprawdź pisownię". Po kliknięciu podkreśla błędna słowa, po kliknięciu w podkreślone słowo dostajemy podpowiedzi.
Pojawiają się jednak głosy, że nie wszystkim działa ta funkcja poprawnie. Niektórym podkreśla nawet poprawnie napisane słowa. Jak jest u Was ? Proszę o opinię. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktos kto nie potrafi czytac to i tak nie zrozumie co to napisales i dalej bedzie pisal tak jak mu sie widzi.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
szajs podkresla calosc :] poza tym slownikow za sporo po huk jakies slowniki, a tym bardziej z angielskimi sugestiami ? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Faktycznie podkreśla dobrze napisane wyrazy. Poza tym ciężko edytować , gdyż słowa którego chciałam użyć, a które niby napisane jest niepoprawnie, nie ma w sugestiach.
|
|
|
|
|
jak u mnie to działa bardzo nędznie ... 95% podkreśleń ...
w powyższym zdaniu nie podkreśliło tylko (u...to i 95%) reszta niby źle "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
nie działa niestety.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W zdaniu Ala ma kota podkreśliło mi słowo kota
|
|
|
|
|
W każdej przeglądarce jest sprawdzanie pisowni więc po co taka funkcja na forum?
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Nie działa - tragedia. :(
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mi również nie działa, podkreśla wszystko jak leci.
|
|