Dołączył: 29 Lip 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Proszę bywalców (lub właściciela)o odp. czy dostanę w \"Świecie Piw\" piwo z browaru Krajan (http://www.krajan.com.pl/strona/index.php) Witam, Na dzień dzisiejszy nie mamy w swojej ofercie piw z Browaru Krajan, postaramy się coś z tym zrobić ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tam nie ma lodówki :( ale będzie niebawem ![]() Lodówka pojawi się w najbliższym czasie ![]() |
|
|
![]() |
|
Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W nawiązaniu do Waszych licznych próśb odnośnie możliwości funkcjonowania sklepu 7 dni w tygodniu, jutro tj. 31.07.2011 sklep Świat Piw otwarty w godzinach od 10 do 15.
Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników chmielowego trunku do odwiedzenia Świata Piw. Zespół Świat Piw |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem ![]() ![]() Trafisz bez problemu, to jest przy parkingu obok kościoła "igloo" ![]() CYTAT Pomysł dobry - lokalizacja tragiczna. W \"Azylu\" było tyle bójek, że mało kto z jakąś kulturą osobistą ma ochotę tam zaglądać. Niestety. Mirek jak ty coś palniesz to nie wiem czy śmiać się czy płakać. 20 metrów od sklepu jest kościół i jakoś nikt nie boi się do niego chodzić. A sam "Świat Piw" sąsiaduje ze sklepem z asortymentem dla zwierzaków, na pewno same zakapiory i zabijaki tam chodzą ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
A dzisiaj była dostawa i przyszło pare nowości
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Poproszę o mapkę z dokładnym wskazaniem ![]() ![]() Trafisz bez problemu, to jest przy parkingu obok kościoła \"igloo\" ![]() Dzięki, serio pytałam, bo to nie moje rejony ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzięki, serio pytałam, bo to nie moje rejony ![]() Jak jedziesz Poniatowskiego, mija Lidla i jedziesz jeszcze prooosto, i dalej prooosto, mijasz większe skrzyżowanie (zaraz za blokami, w których jest Avanti i Capri) i zaraz za tym skrzyżowaniem jest pierwsza w lewo. Jak skręcisz to jakieś 50 m przejedziesz i po prawej stronie jest sklep. Na pewno znajdziesz ;) |
|
|
![]() |
|
Witam po dłuższej przerwie!!!
Byłem w tym sklepie kilka razy i mogę powiedzieć, że:obsługa znakomita, wybór piw ogromny. Polecam!!!! ![]() ![]() ![]() HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
![]() |
|
W jakiej cenie sa te piwa???? Jak tam zajade to se kupie 20butelek kazdego po jednemu
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Ceny są różne
![]() |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W jakiej cenie sa te piwa???? Jak tam zajade to se kupie 20butelek kazdego po jednemu Ceny od 2.35 w góre "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
A jezeli bede chcial kupic po jednym z kazdego to na ile mam sie szykowac??? Ile jest rodzajow browca na dzien dzisiejszy????
Mowie o piwach 0.5L w butelkach //Proszę nie pisać całych postów BOLDEM Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jezeli bede chcial kupic po jednym z kazdego to na ile mam sie szykowac??? Ile jest rodzajow browca na dzien dzisiejszy???? Mowie o piwach 0.5L w butelkach Około 80-100 tyle naliczyłem w tamtym tygodniu "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
chyba więcej
|
|
|
![]() |
|
a Ciechana i fortunę tam znajdę?
|
|
|
![]() |
|
Ciechana tak bop wlasnei sie chlodzi w lodowce ale co do fortuny niewiem
|
|
|
![]() |
|
polecam,
miła i rzeczowa obsługa i wybór browarka też niezły mam nadzieję, że biznes się rozkręci na dobre powodzenia |
|
|
![]() |
|
CYTAT a Ciechana i fortunę tam znajdę? Jasne ![]() |
|
|
![]() |
|
Gdzie jest ten kościół iglo ? Bo wiem, że gdzieś niedaleko tego kościoła jest ten sklepik. Ulice nic mi nie mówią w STW. Bardziej jestem w stanie zlokalizować sklepik po budynkach, urzędach, sklepach w pobliżu.
|
|
|
![]() |
|
Dobra już mam. Zapomniałem o zumi. Wklepałem i widzę, że to jest chyba niedaleko gimnazjum, ale którego, to nie pamiętam. W każdym bądź razie niedaleko szkoły.
|
|
|
![]() |
|
Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil
![]() |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil ![]() Już normalnie można dojechać do STW od Pysznicy i na odwrót. Zostało im już same kosmetyki porobić ![]() ![]() benio1992:) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Popieram ze lokalizacja srednia, ale najwazniejsze aby dobry lokal byl to i interes bedzie się krecil ![]() Jest już dojazd od kilkunastu dni "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
dzisiaj odwiedzilem :] fajna lokalizacja na szybkie piwne zakupy, duzy wybor, firma solidna - zalapalem sie na rewelacyjny firmowy gadzet, marzylem o takim od malego :]- bede odwiedzal
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|