|
|
|
Witam,
od razu zaznaczam że w mrówce i majstrze niema,oto wymiary:15x35x2500mm lub dłuższe około 60 szt.potrzebuje od zaraz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano//post nie na temat/zubrstw
|
|
|
|
|
CYTAT Rusz trochę łbem... pomyśl o tartaku. Tym lbem to rusz Ty!!! Gdzie niby takie listewki tartak mu utnie Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Hmm, a weź zapytaj w Drewno-Hurt w Zarzeczu, może tam akurat będą mieli.
|
|
|
|
|
Tartaki również odpadają:( nie mają tak wąskich,dzięki mario 82 za odpowiedz
|
|
|
|
|
//moderowano//używanie niecenzuralnych słów/zubrstw
|
|
|
|
|
Jak masz własny materiał to mogę Ci wedle życzenia powycinać, prze-strugać, prze-frezować w zależności co tam Ci potrzeba.
Każdy inny zakład stolarski jest w stanie coś takie wykonać. Myślę ze stolarze to nie mamuty i nie wyginęli, a pewnie w okolicy kilka pewnie jeszcze pozostało. |
|
|
|
|
CYTAT RNI, Lokalny PiSuarze.. Pytasz gdzie niby tartak takie listwy utnie ? W tartaku kurwa. A konkretniej na specjalnej maszynie. A jeszcze konkretniej tartak przy Brandwickiej. Najpierw dowiedz sie co to jest tartak. Takie listewki co chce autor tematu to wycinasz z deski poltorowki, deske przepuszczasz przes strugarko-heblarke potem wycinasz na wyrzynarce i potem jak chcesz wzorki puszczasz na frezarke i masz listewki. Tartak to jest stara maszyna do przecinania okraglych klockow na deski calowki, poltorowki, brusy, a nie na listewki. PS. Rozbrajaja Mnie takie komentarze, RNI, PISowcy, POpaprancy, Tylko Tyle sie zdazyles czlowieku nauczyc???? Tyle to juz potrafi noworodek. Marva Ja zawsze sprawy stolarskie zalatwiam na Jacie u Grzeska Watrasa. Stolarz i wszystko robi z prawdziwego drzewa a nie z plyt mdv Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Powinieneś to dostać w firmie DREW-PANEL w Rozwadowie.
|
|
|
|
|
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim Puchatku wyślij mi na pw.nr.telefonu.
|
|