~~rowerzystka | |
|
|
Witajcie
wie ktoś może, gdzie w Stalowej można naprawić rower, macie jakieś miejsca godne polecenia? z góry dziękuję za podpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rowerzysta | |
|
|
Na górce albo to jest ul.Harcerska albo Klonowa nie pamiętam na której dokładnie. Wiem, że dobrze tam naprawiają, bo kolega naprawiał tam swój rower. Pzdr ;]
|
|
|
|
|
|
Ja tam naprawiiałem i niepolecam .Koleś niedotrzymuje terminów, zdziera ile wleźie ...
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Nie polecam iść z rowerem na górke. Jak powyzej koles nie dotrzymuje terminów i robi na "dopieprz się" zeby tylko było zrobione i klijent zapłacił. NIE POLECAM
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
Również nie polecam, moją przygodę z tym punktem opisałem tutaj: http://stalo(...)e=&str=1
|
|
~~eho | |
|
|
jaka naprawa roweru ??
co w rowerze moze byc takiego czego nie jestes sam w stanie zrobic ? ja zaplatałem sam koła jak piaste wymienialem ... nic trudnego. |
|
|
|
|
|
Nie każdy ma czas i cierpliwość żeby najpierw nauczyć się danej rzeczy, a później wykonać to we własnym rowerze. Nie każdy jest taki Ździsiu Złotarączka jak ty. Skoro nie wiesz co w rowerze może być trudnego do zrobienia to widocznie albo tylko ci się wydaje, że coś potrafisz, albo coś potrafisz, ale tylko w swoim rowerku marki Wigry 3 czy coś tej klasy.
Wracając do tematu to kiedyś ktoś ogłaszał się na forum, że może komuś naprawić rower; zapisałem sobie jego numer bo mnie samemu przed wiosną się przyda, oto i on: 962960519. No i poza tym to naprawiają na Okulickiego pod Bankiem Spółdzielczym. |
|
~~eho | |
|
|
a najgorzej jak sie komus wydaje ze nie umie ...
bo pójdzie to takiego gwalciciela na osiej rączce ... a ten nawet dynamometru NIE MA !!! i jeszcze sie ktos zabije jak mu cos nie dokreci. chcesz miec cos dobrze zrobione - zrob to sam. ja juz wyjechalem od niejednego gwalciciela ... SZOK co oni wyprawiaja ! - kola mialem nie dokrecone po zmianie opon ... - klocki hamulcowe zle zalozone ! co mnie kosztowalo tarcze ... itp ... o rowerze nie mowie - bo z rowerem nigdy nigdzie nie bylem a przy tej wymianie piasty to jeszcze musialem szprychy (naszczescie byly zwykle nei cieniowane, i moza to bylo zrobic) skracac i gwintowac bo akurat w sklepie nie mieli odpowiednich ... |
|
|
|
|
|
eho to jak tak umiesz naprawiać rowery to daj swoje namiary i niech ludzie się do ciebie zgalszają zarobisz se
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
dokładnie! Przyda mi się
wieś się bawi \' : ) |
|