|
|
|
Popieram
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Andrzejek kończ waść i wstydu oszczędź.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Publikowane wypowiedzi użytkowników portalu sa ich prywatnymi opiniami. Portal nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci tych wypowiedzi.
Zwróciliście na to uwagę? No są naszymi prywatnimi opiniami hah o ile zostaną zaakceptowane przez moderatorów ! |
|
|
|
|
Wiktor, które to już twoje konto? Nie wstyd ci? Kiedy założysz kolejne?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Publikowane wypowiedzi użytkowników portalu sa ich prywatnymi opiniami. Portal nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci tych wypowiedzi. Zwróciliście na to uwagę? No są naszymi prywatnimi opiniami hah o ile zostaną zaakceptowane przez moderatorów ! To jawna cenzura! "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Lepiej zakładać kilka kont w słusznej sprawie niż mieć jedno i być totalnym ja w odróżnieniu od was przestrzegam regulaminu
|
|
|
|
|
CYTAT Wiktor, które to już twoje konto? Nie wstyd ci? Kiedy założysz kolejne? szanowny cenzorze nie ci tylko Ci.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiktor, które to już twoje konto? Nie wstyd ci? Kiedy założysz kolejne? szanowny cenzorze nie ci tylko Ci.A na pytanie potrafisz odpowiedzieć? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A tak w ogóle to czego usuwacie tematy i posty, które nie łamią regulaminu?
|
|
|
|
|
Wiecie co?? Sm dobrze prawi o 24 zamykamy. Dobijecie do 10 stron??
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Wiktor, które to już twoje konto? Nie wstyd ci? Kiedy założysz kolejne? wszystkie konta są moje pisze sam ze sobą:-)
|
|
|
|
Wszyscy dobrze wiecie że forum opiera się na moderatorach i kilku wrogach moderatorów...
|
|
|
|
|
CYTAT A tak w ogóle to czego usuwacie tematy i posty, które nie łamią regulaminu? Jak są reklamą sponsorowanego tekstu to łamią regulamin. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Uspokójcie się bo braknie miejsca na serwerze :-)
PS: Andrzejku nie miałem pojęcia że Cię aż tak lubią MYŚL! |
|
|
|
|
Kończcie te przepychanki bo to nie ma sensu, wszystko zostało już powiedziane, żadnych zmian nie będzie. Nie ma sensu powtarzać ciągle tego samego. Gorzej jak dzieci w piaskownicy jeden nie ustąpi i drugi też, który jest mądrzejszy? Andrzejek bądź mądrzejszy i nie komentuj, "konkurencja" nie będzie miała z kim polemizować to przestanie pisać jak małe dziecko, jak nie będziesz się do niego odzywał to przestanie marudzić.
|
|
|
|
|
Arturo napisze tu bo w temacie w którym spamowałeś nie było okazji by napisać. Jak masz pisać nie na temat to nie pisz, dlatego twój post wyleciał
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Zubrstw jeśli myślisz że takim komentarzem stajesz się mądrzejszy to się mylisz.
|
|
|
|
|
CYTAT Uspokójcie się bo braknie miejsca na serwerze :-) PS: Andrzejku nie miałem pojęcia że Cię aż tak lubią Jak widzisz kochają mnie Dobranoc wszystkim "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Już na to forum nie wracam.
Teraz polecą kulturalne komentarze, jeszcze je przeczytam. Ale wszyscy tutaj dobrze wiedzą że ten "portal" to tylko po to by pozbyć się swoich kompleksów - moderatorzy |
|
|
|
|
Nic temat o 24 i tak zamykamy bo się wyczerpał merytorycznie.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Uspokójcie się bo braknie miejsca na serwerze :-) PS: Andrzejku nie miałem pojęcia że Cię aż tak lubią Jak widzisz kochają mnie Dobranoc wszystkim "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Ja proponuje jeszcze dopisac ktory moderator jest z RST a ktory z RNI, moze ciekawsza awantura bedzie.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Nic temat o 24 i tak zamykamy bo się wyczerpał merytorycznie. Jaki moderator taki portal.
|
|
|
|
Rni dzezowe dobree. A co jak ktoś jest pół na pół??
|
|
|
|
CYTAT Zubrstw jeśli myślisz że takim komentarzem stajesz się mądrzejszy to się mylisz. Mądrzejszy od kogo? od Ciebie? Od Ciebie już dawno jestem. |
|