NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »
« 1 2 3 4 5 6 ... » »»
prośba do zarządu odnośnie moderatora Andrzejka, prośba do zarządu odnośnie moderatora Andrzejka
ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:47  
Jak tak dalej będzie, to najlepiej olać to stronę. Nie ma co się oszukiwać, dla takiej regionalnej strony jak stalowemiasto.pl każdy odwiedzający powinien być ważny, a osoba udzielająca się na forum powinna być na wagę złota. Moderatorzy róbcie tak dalej, a strona upadnie...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:48  
"Jacek"

Skasowałeś jej wpisy, bo zwróciłą ci uwagę - publicznie, że traktujesz mnie stronniczo. Zrobiliście sobie strzelnicę z twoimi "kolegami". Inni mogli mnie obrażać, a jak ja komuś odpisałem w jego tonie - od razu moderowałeś.

Żałosne.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:49  
Z Wami naprawdę nie można przeprowadzić żadnej, merytorycznej dyskusji do Andrzejka mam mnóstwo zastrzeżeń i wypunktowałem Ci je, przytoczyłem nawet opis Moderatora z Wikipedii (na marginesie Andrzejek nie spełnia ich w 90%)a Ty piszesz, że poprosisz go o większy obiektywizm. Kpina. A cytując "trzoda na kiju"...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:51  
CYTAT
CYTAT
ale ja nie jestem zwolennikiem ani Pis-u ani PO! Czy Wy czytacie ze zrozumieniem co się pisze do Was?

jak to nie jestes ?:] to co robisz na tym forum ^^ ?

Czy wszystkie tematy są o polityce?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:53  
Sztuką jest prowadzić portal, nie cenzurując go ze względu na swoje poglądy polityczne. Trzeba być nie lada dojrzałym, ukształtowanym i wywarzonym człowiekiem, aby pomimo nie krycia własnych poglądów politycznych, byc sprawiedliwym moderatorem. "Andrzejek" nie ma z tym nic wspólnego.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:55  
CYTAT

Czy wszystkie tematy są o polityce?

tylko w tych sa klotnie, tylko te sa moderowane w innych nie ma potrzeby, w kazdym razie margines :] nie przeszkadzaloby ci moderowanie jakbys byl tu dla innych tematow ;]
edit: a poza tym tamto to byl zart :p

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:58  
"Jacek85" - pozwól na zamieszczenie wiadomości PW jaką otrzymałem od "Andrzejka" - niech wszyscy zobaczą - co pisze "moderator" do zwykłego forumowicza.

umiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiech

Bo choć nie ma tego w regulaminie - ty gotów mnie zbanować, za własne widzimisię umiechumiechumiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:59  
I tu Cię kolego zaskoczę, bo zakładałem konto dla innych. o polityce też się wypowiadam, bo mam swoje zdanie i chcę się z nim podzielić z innym forumowiczami. Ot tego jest forum. A Andrzejek przegina. Nie będę pisał po raz kolejny z czym. przewiń sobie do początku to zobaczysz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:07  
wilgny ale ja pamietam :] "sklep z dostawa do domu", cywilizowanie tam rozmawialismy nawet ^^ pisalem ze to pis/po to zart ;-)
probuje powiedziec ze nie tylko andrzejek przegina :] kazdy ma cos na sumieniu prowokuje/ daje sie sprowokowac :] moze andrzejek nie jest idealnym moderatorem, ale tez na pewno nie jest najgorszym i sporo naciagacie :]

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:10  
CYTAT
\"Jacek85\" - pozwól na zamieszczenie wiadomości PW jaką otrzymałem od \"Andrzejka\" - niech wszyscy zobaczą - co pisze \"moderator\" do zwykłego forumowicza.

umiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiech

Bo choć nie ma tego w regulaminie - ty gotów mnie zbanować, za własne widzimisię umiechumiechumiechumiechumiech

Mirek, pamiętaj że moja wiadomość była odpowiedziąumiech. Nie jestem z niej dumny ale była napisana w tonie twojej wiadomości do mnie. Ja twoją wiadomość też mam zapisaną. umiech

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:12  
DarkuP - miło, że tak wspominasz Naszą dyskusje, ale odnośnie Andrzejka nie przeginam - po prostu z takim chamstwem, nieodpowiedzialnością, skrajnością a przede wszystkim obłudą nie spotkałem się u innych moderatorów tego forum. A "stanowisko" moderatora do pewnych zachowań jednak zobowiązuje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:13  
No właśnie "Andrzejku" - tam nie ma nic obraźliwego. W przeciwieństwie do tego syfu, który ty do mnie wysłałeś.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:14  
wilgny , czy gdybym nie był moderatorem to nie miał byś pretensji do mnie za styl w jakim się wypowiadam?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:15  
Tak, bo pewne funkcje do czegoś zobowiązują.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:16  
CYTAT
No właśnie \"Andrzejku\" - tam nie ma nic obraźliwego. W przeciwieństwie do tego syfu, który ty do mnie wysłałeś.

Chyba nie pamiętasz co napisałeś. Użyłem twoich słów w stosunku do ciebie. Nie obrażaj, nie będziesz obrażany. Proste.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:18  
CYTAT
Tak, bo pewne funkcje do czegoś zobowiązują.

Czy gdy inni mnie obrażają i piszą po chamsku pod moim adresem ja mam skulić uszy i jeszcze przepraszać?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:19  
Zamieść moją wiadomość, ja zamieszczę twoją, tylko najpierw wraź jasno i wyraźnie zgodę na zamieszczenie twojej wiadomości.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:20  
Nie, powinieneś dać ostrzeżenie - a później kasować wpis a na końcu bana - jak nie pomoże.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:22  
Jak bym chciał ją zamieścić na forum to bym nie pisał na PW. Pisałem ją do ciebie tak samo jak ty pisałeś do mnie. Nie prowokuj. Wyślij wiadomość do zarządu, ja tak zrobiłem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:23  
No właśnie - boisz się pokazać, że ja cię nie obrażałem - za to ty mnie tak. Żałosne. Po prostu kłamiesz.

Zarząd już dawno to otrzymał.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:24  
CYTAT
Nie, powinieneś dać ostrzeżenie - a później kasować wpis a na końcu bana - jak nie pomoże.

Nie mogę banować. Nie mam takich uprawnień. A obrażanie mnie przez niektórych jest nagminne. Nie będę nadstawiał policzków tylko oddaję ciosy. Taki jestem. Nie mam zamiaru tego zmieniać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:24  
sluchaj zobowiazuje ale nieraz swiety by sie tu przekrecil :], mirek sie wozi po wszystkich, ktokolwiek nie zgadza sie z tym co napisal jest idiota :] nie spotkales sie ze skrajnoscia innych, bo andrzejek jako jedyny, probowal nie kasowac wszystkiego co powinien tylko wdawal sie w dyskusje ktore wiadomo jak sie konczyly :] inni ukrecali, leb na pniu i nie dyskutowali, jacek przed wyborami ukrecil leb 10tkom tematow politycznych dzieki temu, kazde ugrupowanie ma swoj temat :] andrzejek stwierdzil ze sie zaczyna przeginac, gdzieniegdzie probowal posprzatac i zostal posadzony o stronniczosc, tylko dlatego ze nie ukrecal pewnych spraw od razu :] tobie sie oberwalo przy mirku ktory niejednokrotnie pisze takie glupoty ze krew zalewa, jedna masz w moim podpisie
ja tak to widze :] zawsze sa 2 strony medalu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:25  
Mirku a nie możesz zamieścić tej i swojej wiadomości z innego nicku-?, bo takie gdybanie nie ma za bardzo sensu...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:27  
CYTAT
No właśnie - boisz się pokazać, że ja cię nie obrażałem - za to ty mnie tak. Żałosne. Po prostu kłamiesz.

Zarząd już dawno to otrzymał.

Wysłałem do ciebie treść twojej wiadomości tak dla przypomnienia. Bo mam wrażenie że nie wiesz co pisałeś.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 19:27  
Za upublicznianie pw wrzucam bana bo tak mówi nietykieta. Skonczcie dyskusje bo zdania nie zmienie i tyle

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 6 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »