NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »
« 1 2 3 4 5 ... » »»
prośba do zarządu odnośnie moderatora Andrzejka, prośba do zarządu odnośnie moderatora Andrzejka
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:15  
CYTAT

Musiałbym robić zrzuty ekranowe każdego zamieszczanego postu. Nie pozostawiasz zazwyczaj nawet śladu ingerencji. Po prostu posty znikają.

Skąd pewność, że to ja? Nie jestem jedynym moderatorem.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:15  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:18  
Przed chwilą zapewnialiście, że się podpisujecie pod swoimi działaniami. umiechumiechumiechumiechumiech Jesteś jedynym politycznym "moderatorem" - posty znikały zazwyczaj, gdy ty się robiłeś aktywny na forum.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:19  
Zarząd jest zadowolony z pracy, fakt 6 opkt regulaminu to totalny debilizm ale co poradzic komuś się to w głowie ubzdurało i co poradzić i drugi fakt ten kto się bawi w głupie poprawianie nie podpisywał się tylko sm nsporadycznie.
Aczkolwiek to ja wybrałem Andrzejka i zdania nie zmienie że nadaje się nareszcie jest spokój na forum. Koniec dyskusji - komu to nie pasuje polecam przycisk wyloguj

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:20  
Ja nie kasuje postów chyba, że są nie związane z tematem a w dodatku są obraźliwe. To co piszesz to tylko pomówienie nic więcej. Konkrety.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:21  
No właśnie - jeden wart drugiego. Chamstwo było jest i będzie umiechumiechumiechumiechumiech

Pewno temat za chwilę zostanie zamknięty. umiechumiechumiechumiech

Jak mam ci udowodnić że treść była na temat i nie obrażała nikogo, skoro juz jej nie ma????? Tak własnie działasz. Dobrze wiesz, że jesteś razem z Jackiem na wygranej pozycji - nie mozna udowodnić czegoś, po czym nie ma juz sladu - musiałbym posiadac zrzuty ekranowe. O to właśnie chodzi.

Polecam wszystkim lekturę tenatu "cenzura na stalowym miescie"

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:24  
Nie sam umrze nie bede go blokował, po prostu nie zostaniue zmieniony moderator i tyle a co do punktu 6ego sam będe optowal za jego usunięciem lub zmianą na zaleca się bo to nie elektroda.pl

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:25  
Tyle dla was znaczy opinia forumowiczów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:28  
czyli co Jacku?
CYTAT
W związku z notorycznym łamaniem ogólno przyjętych zasad dotyczących sprawowania funkcji moderatora, a w szczególności notorycznym - złośliwym komentarzom kierowanym do innych forumowiczów, podsycanie agresji w pisanych komentarzach a co za tym idzie podżeganiu do kłótni a nie do rzeczowych dyskusji , braku obiektywizmu oraz narzucaniu swoich poglądów
ukręcasz łeb sprawie ? w myśl zasady rączka rączkę myje...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:29  
Rozpatrzyłem za i przeciw niemu i więcej jest za. I tyle zrozum to, sm.pl jest prywatne i decyduje Invx a on jak każdy zauważa korzyści z moderowania przez Endiego zwłaszcza wobec zbliżających się wyborów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:29  
"wilgny" - cudu się spodziewałeś? umiechumiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:30  
CYTAT
Jeden pozytyw a myślałem,że nikt się za Andrzejkiem nie ujmie.Fakt faktem najaktywniejszy moderator na tym forum akt faktem to trzeba mu przyznać.Brak wiedzy w danym temacie zastępuje aktywnością i usuwaniem nie wygodnych postów.

ale jakiej wiedzy ? :] o czym ty piszesz ?
wklejane przez mirka to jest wiedza, wklejane przez andrzejka to jest niewiedza ? :] acha ^^

mirek kilkakrotnie widzialem jak andrzejek pokazywal ci ktore punkty regulaminu lamiesz, pisal ze nie usunie tego bo bedziesz skuczal, dla ciebie nie bylo to lamanie punktow regulaminu tylko atak na wolnosc slowa, lamanie praw obywatelskich, koscielnych i wsyzstkich innych :] czasami sie robi taki rozpizd ze trzeba cos usunac

a tematu pewnie nie usuna jak sugerujesz, to jest wjazd na moderatora, a nie na swiatlosc swiatla czy jego dziecko w postaci stalowego miasta :]

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:31  
cudów nie, ale przynajmniej rzetelności i uczciwości ze strony zarządu. Teraz to się nawet zastanawiam czy Jacek i Andrzejek to nie ta sama osoba...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:32  
Moja propozycja - niech każda ingerencja moderatora ma podpis kto to zrobił i godzinka, przecież tak jest na większości szanujących się for. Nie będzie wtedy ani nieporozumień, usuwania niewygodnych komuś postów, ani nadgorliwości w poprawianiu interpunkcji co ostatnio jest czyimś nałogiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:32  
to to nie :] tutaj swiatlosc swiatla lubi bawic sie roznymi nickami, czasem damski czasem meski, zalezy jak zawieje :]

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:33  
CYTAT
No właśnie - jeden wart drugiego. Chamstwo było jest i będzie umiechumiechumiechumiechumiech

Pewno temat za chwilę zostanie zamknięty. umiechumiechumiechumiech

Jak mam ci udowodnić że treść była na temat i nie obrażała nikogo, skoro juz jej nie ma????? Tak własnie działasz. Dobrze wiesz, że jesteś razem z Jackiem na wygranej pozycji - nie mozna udowodnić czegoś, po czym nie ma juz sladu - musiałbym posiadac zrzuty ekranowe. O to właśnie chodzi.

Polecam wszystkim lekturę tenatu \"cenzura na stalowym miescie\"

To ty mi zarzucasz kasowanie postów. Nie interesuje mnie jak chcesz to udowadniać. Napisałem ci jakie posty kasuję.

Do Adam1 co to są wg. ciebie niewygodne posty?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:34  
risto88, mi nie chodzi o poprawianie kropek, itd - tylko o moderatora, który na innym normalnym forum, czy portalu dostał by bana już od 1 posta

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:34  
E kolego nie przesadzaj jak lezałem w szpitalu miesią andrzej przejął moją rolę i chwała mu za to. Także spokojnie az tyle czasu nie mam by tu siedzieć zwlaszcza ostatnio. I tyle dalsza polemika jest zbędna

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:36  
tylko nie zamykajcie tematu :]
moze pomyslicie nad jakims moderatorem z "pisu" ? szanse sie wyrownaja skuczenia nie bedzie :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:37  
Jacku ale nie odpowiedziałeś nadal na moje pytanie...

CYTAT
czyli co Jacku?

W związku z notorycznym łamaniem ogólno przyjętych zasad dotyczących sprawowania funkcji moderatora, a w szczególności notorycznym - złośliwym komentarzom kierowanym do innych forumowiczów, podsycanie agresji w pisanych komentarzach a co za tym idzie podżeganiu do kłótni a nie do rzeczowych dyskusji , braku obiektywizmu oraz narzucaniu swoich poglądów
ukręcasz łeb sprawie ? w myśl zasady rączka rączkę myje...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:39  
W sumie to chwilowo jestem neutralny bo nie zagłosuje ani na Pis ani na PO. Anulka sympatyzuje z pisem więc szanse wyrównane. Wilgny siedze na kilkunastu forach i jakoś powodów do Bana nie widzialbym

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:41  
ale ja nie jestem zwolennikiem ani Pis-u ani PO! Czy Wy czytacie ze zrozumieniem co się pisze do Was?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:43  
"Anulka" - napisała mi że nie zajmuje się forami politycznymi i nie wtraca się w to co z nimi robicie - więc nie ściemniaj.

Pamiętasz jak kasowałeś całe jej wpisy gdy upomniała cię w jednym z tematów politycznych, właśnie za stronniczość?

To własnie po tym - stałeś się "czonkiem zarządu" - po pokazaniu jej gdzie ją masz i jej polecenia. Więc nie pisz o jakiejs równowadze - kogo chcesz okłamać?

Kazała ci przywrócić temat o Komorowskim, więc go skasowałeś z serwera.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:45  
Wilgny odpowiadam, postawa Andrzejka odpowiada mi i moge go poprosić o wiekszy obiektywizm.

Mirku byc może masz i racje ale Anulka mi wysłała pw o polityce i tyle nie pamietam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:46  
Wilgny wiem, że nie chodzi Ci o kropki, ten temat poruszyłem przy okazji. Z tym, że dzieje się źle to widać - to nie jest do nikogo imiennie przeze mnie kierowane. Sam nigdy nie doświadczyłem zdarzenia, że ktoś tutaj usunął mojego posta, ale to, że posty tutaj wyparowują nieraz to jest widoczne co potępiam. Takie moderowanie to nie moderowanie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2011r. 18:47  
CYTAT
ale ja nie jestem zwolennikiem ani Pis-u ani PO! Czy Wy czytacie ze zrozumieniem co się pisze do Was?

jak to nie jestes ?:] to co robisz na tym forum ^^ ?

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » StaloweMiasto » StaloweMiasto »