|
![]() |
|
CYTAT Rozumiem 600zł za "antyka" ale za nowe auto?! A co w tym dziwnego, osobiście nie chciała bym jechać do ślubu antykiem ... nawet za dopłatą. CYTAT Kolega jechał fajną białą toyotą, też uważam jak mazan85 samochód do ślubu powinien być biały A niby dlaczego ma być biały. Samochód jak każda inna rzecz, łącznie z suknią ślubną - wcale biały być nie musi. Jestem przeciwnkiem wypożyczania samochodów do ślubu ... po co ? Osobiście bardzo mi się podoba akcent, kiedy samochodem kierują sami zainteresowani. To takie naturalne. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 21 Lis 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Są gusta i guściki a o nich nawet się nie dyskutuje
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie ma co robić problemu z głupiego samochodu. Już samo wesele jest na tyle stresujące że nie dodawaj sobie jeszcze problemu z samochodem. Ja poszedłem na postuj taxi, upatrzyłem sobie fajnego nowiutkiego srebrnego mesia i zagadałem. Nie miałem zmartwień z samochodem bo koleś sam się stawiał o umówionej godzinie (przybranie samochodu itd.) no i dodatkowo miałem "szofera". W sumie za 5 godz. roboty zapłaciłem 250zł. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
2lata temu bylem na weselu w Debicy.
To mlodym w prezent sprawila siostra panny mlodej. Prezentem bylo pojechac do slubu replika auta dwousobowego z lat 40 czy 50. Autem przyjechal pan mlody do panny, potem pojechali do kosciola, z kosciola do domu weselnego i cala wyprawka cos okolo 1000zl. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 25 Wrz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Trochę z innej beczki...
Moderowano przez: SM Zabronione jest publikowanie reklam na forum !
Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|
Dołączył: 13 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
chlopak z niska ma fajne biale auto idealne na slub i wozi za 250 zl po co przeplacac za bez sensowne oklepane auta
.... |
|
|
![]() |
|
www.nasluby.pl no na pewno za 250 zł ;) nie pojadą. Ale jak ktoś nie ma firmy i nie płaci ZUS-u itd to może jeździć nawet za 100 zł ;)
|
|
|
![]() |
|
A my jedziemy własnym ,choć marzyłam o aucie retro, ale musimy patrzeć na kasę bo jeszcze nas czeka remont mieszkania po babci, więc wydatków będzie i tak sporo
![]() |
|
|
![]() |
|
Majka dobre podejscie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 21 Lis 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ajjj dziewczyny na to inaczej patrzą
![]() Sentymenty, ładna oprawa, wspomnienia na lata... Jeden, jedyny dzień w życiu wyprawiasz takową imprezkę i chcesz aby było tak jak sobie to przez lata w głowie planowałęś/aś więc raz warto zaszaleć ![]() ![]() |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Majka89 wiadomosc na priv
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|