|
|
|
witam
szukam dobrego w rosądnych kosztach salonu odchodzajacego.. czy ma ktos (lub zna)spradzony taki salon i moglby mi polecic?? chcialabym zeby mi ktos doradzil kto juz korzystal z takich uslug... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
salon odchudzający?
w stalowej na pewno nie. a może aerobic? polecam fitness-center, w 2 mies schudłam 12kg chudząc 5 razy w tyg i jedząc normalnie ;) Chodziłam głównie na piłki do P. Justyny. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
http://fitnesscenter.pilicka.pl/cennik.htm tu cennik ;)
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
ja szukalam na internecie i jest pare salonow gdzie sa wykonywane masaze odchudzajace... tylko nie wiem ktory wybrac dlatego pytam..
|
|
|
|
|
hymm tylko ciekawe jak to działa i czy w ogóle.. no ale ok...
np. od śmiania się to już bym miała kaloryfer na brzuchu Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Tiaaaaa, niektórym to się marzy tylko się wylegiwać i od tego chudnąć a, no tak i żeby jeszcze po pleckach masowali Nima tak dobrze trza troszkę kuper ruszyć, to sadło samo się roztopi
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
uwierz mi ludek bardzo mi sie to marzy... wracam na miesiac do polski i naprawde mi sie maly relaks i wygode przydalby sie.. ale oczywiscie ze z ruchu i smiechu nie rezygnuje to podstawa
moze jakbyscie byli w mojej sytuacji to byscie zrozumieli.... |
|
|
|
|
ja polecam Panią Martę Rybak ! Super zajęcia, można się dobrze spocić, ja osobiście chodzę do niej prawie codziennie ! Moim zdaniem najlepsze są zajęcia dance !
|
|