|
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/rodzinna-tragedia-zabil-zone-a-potem-siebie,1,4787420,region-wiadomosc.html
W gminie Grębów (Podkarpackie) podczas awantury domowej mężczyzna zastrzelił żonę, sam popełnił samobójstwo - poinformował Bartosz Wilk z zespołu prasowego podkarpackiej policji. Dodał, że 25-letnia kobieta zmarła na miejscu, w wyniku odniesionych ran, a 36-letni sprawca - po zdarzeniu popełnił samobójstwo. - Na miejscu zdarzenia policjanci i prokurator zabezpieczają ślady przestępstwa, ustalają (...)okoliczności i przyczyny - powiedział Wilk. Zaznaczył, że dla dobra sprawy nie są ujawniane szczegóły dramatu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na WP o tym pisza
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
a na echo dnia pisza ze to w stalach i dziewczyna miala 24 lata ECHO DNIA
|
|
|
|
|
A słyszał ktoś o wypadku dziś niedaleko Ulanowa? Podobno były ofiary śmiertelne.
|
|
|
|
|
To to co pisza w ECHO to moze byc prawda, zbrodnia przez zdrade
Tylko czyje byly te dzieci??? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Niedaleko Ulanowa były dwa wypadki.
Wczoraj w Dąbrówce zginęła młoda dziewczyna, mąż mówił, że reanimowali ją ponad pół godziny, ale się nie utrzymała przy życiu. Wypadek spowodowała jakaś kobieta samochodem osobowym, wymusiła pierwszeństwo. A dzisiaj w Wólce Tanewskiej, też dziewczyna z chłopakiem, też na motorze. Dziewczyna podobno połamana, a chłopak z obrażeniami głowy, w ciężkim stanie, mówią, że nie wiadomo czy z tego wyjdzie. Też młody, 18 lat dopiero skończył... LUDZIE MYŚLCIE... |
|
|
|
|
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110709/TARNOBRZEG/30049372
|
|
|
|
|
o tym w grębowie mówią na tvn24 i leci też na tym dolnym pasku info.
|
|
|
|
|
Niedaleko Ulanowa były dwa wypadki.
Wczoraj w Dąbrówce zginęła młoda dziewczyna, mąż mówił, że reanimowali ją ponad pół godziny, ale się nie utrzymała przy życiu. Wypadek spowodowała jakaś kobieta samochodem osobowym, wymusiła pierwszeństwo. A dzisiaj w Wólce Tanewskiej, też dziewczyna z chłopakiem, też na motorze. Dziewczyna podobno połamana, a chłopak z obrażeniami głowy, w ciężkim stanie, mówią, że nie wiadomo czy z tego wyjdzie. Też młody, 18 lat dopiero skończył... LUDZIE MYŚLCIE... Brak mi słów jakie talenty dziennikarskie się tu marnują!!! Piszesz LUDZIE MYŚLCIE... a sama nie urzywasz mózgu tylko piszesz co Ci mąż od innych dewot przyniesie z nowości do domu... Odnosnie wypadku w Wólce Tanewskiej chłopak ma 26 lat a nie dopiero skończone 18! z tego tylko zgadza sie, że miał poważne obrażenia głowy i był w poważnym stanie ale najwazniejsze, że ma sie dobrze wiem to doskonale bo jest to ktos z mojej rodziny a dziewczyna nic nie miała zlamanego nawet włos jej z glowy nie spadł dzieki Bogu!!! MYŚL KOBIETO CO PISZESZ A MĘŻA DONOSY DZIEL PRZEZ 10! |
|