Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chodzi mi o perfumy męskie broń boże nie o wody toaletowe
najlepiej jakieś dobre rozlewnie w rozsądnych cenach. MYŚL! |
|
|
|
|
MYŚL! |
|
|
|
|
moge Ci sprzedac damskie po 30zl za sztuke(5ml), roy solei
Takie jak te tylko 5ml http://alleg(...)370.html opakowanie 24sztuki po 5ml Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Chodzi mi o męskie. Samą perfumę możliwie jak najmniej rozcieńczoną. Gdzie takie coś można nabyć w tym mieście?
MYŚL! |
|
|
|
|
Polecam sklep z perfumami koło kina Ballada obok cukierni. To jest ten blok prostopadle do budynku kina. Mile się zaskoczyłam cenami, nawet nie miałam pojęcia, że w Stalowej jest taki sklep. W porównaniu z Sephorą przy niektórych perfumach różnica w cenach jak dla mnie znacząca.
|
|
|
|
|
Dzięki za namiar ale ten jest właśnie nie czynny do 20.07
MYŚL! |
|
|
|
|
Z wikipedii:
parfum (perfumy, eliksir, ekstrakt) – 20-43% eau de parfum (woda perfumowana) skrót EDP – 13-19% eau de toilette (woda toaletowa) skrót EDT – 8-12% eau de Cologne (woda kolońska) skrót EDC – 4-7% eau fraîche (woda odświeżająca) – 1-3% Jeśli interesują Cię perfumy(ekstrakt) to w Stalowej Woli nie kupisz nigdzie.Wody perfumowane męskie owszem - w perfumerii obok Ballady albo U Dariusza(obok hali). Na internecie i owszem są ,ale cóż Ci to daje jak nie znasz zapachu...Perfumy tylko w większym mieście w naprawdę dobrej perfumerii.Pomyśl jeszcze o wodzie perfumowanej,wiele z nich naprawdę długo pachnie na męskiej skórze;-) \"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
Perfumy męskie w Stalowej Woli dostaniesz tylko u dystrybutorów FM Group, konkretniej to roztwór z zaperfumowaniem 26%, za generalnie śmieszne pieniądze
Pozdrawiam! W razie pytań proszę o PW |
|
|
|
|
Dzięki! Zaglądnę do tego" dariusza"
MYŚL! |
|
|
|
|
No właśnie, bo ja sam poszukuje takiej perfumy jak Lacoste Essential (taka zielona) zapach dla mie jest boski tylko cena bardzo wysoka..
Wie ktoś może gdzie ją można taniej dostać? :) |
|
|
|
|
StefanS51 odbierz PW
|
|
|
|
|
ja kupuje na dolce.pl , wychodzi o wiele taniej niz w stacjonarnych perfumeriach a i wybor jest znacznie wiekszy. Za perfume a nie wode toaletowa trzeba zaplacic 1400 zloty za 30 ml , czyli cena zaporowa dla wiekszosci spoleczenstwa
|
|