|
|
|
CYTAT i tak się zastanawiam na ile jesteśmy bezpieczni JerseyShore uważajcie żebyście czasem przy tych cyrkowych wybrykach nie zostali kalekami, a propos bezpieczeństwa. Może jakieś koła ratunkowe, pasy bezpieczeństwa albo dwóch ochroniarzy podczas stosunku. Zawsze to stres mniejszy i włosy Ci nie zaczną wypadać. Partnerka nie nabawi się także zmarszczek na plecach. Nie rozumiem, żyć z kobietą i nie czuć się bezpiecznie. Być zagrożonym. Jakieś to pedalskie. Można też skorzystać z rady Cabana i zostać eunuchem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oh_yea: przeczytałem Twój post i przyznaje się, że nie mam pojęcia jakie on ma odniesienie do mojego to pewnie swego rodzaju tępa ironia...
Bezpieczeństo -> antykoncepcja -> nie chcemy mieć na razie dzieci. "Nie rozumiem, żyć z kobietą i nie czuć się bezpiecznie. Być zagrożonym. Jakieś to pedalskie" Co jest pedalskie ? o jakim Ty piszesz bezpieczeństwie ? - rozwiń tą swoją głęboką na dwie linijki myśl - o ile sam/a ją rozumiesz |
|
|
|
|
JerseyShore nie graj tutaj głupka.
Jesteś zagrożony ewentualną ciążą swojej partnerki. Daj se na luz bo w przeciwnym wypadku dostaniesz jakiejś nerwicy. |
|
|
|
|
oh_yea: jakiej nerwicy ? człowieku to Ty sie ogarnij...rzucasz jakimis pedalskimi textami do których nie potrafisz sie odnieść - pytanie kierowałem do zupełnie kogos innego więc po co sie udzielasz w mojej kwestii
Luuuuuuzzz |
|
|
|
|
Najlepszym sposobem antykoncepcyjnym jest wstrzemięźliwość Myć ręcę i nie używać tej samej klawiatury co facet
|
|