|
|
|
Czy wie może ktoś gdzie w okolicy Stalowej Woli i Niska jest jakiś sklep/hurtownia z dużym wyborem olejow silnikowych i kto w tej branży ma atrakcyjne ceny? Chodzi mi o to,że chcę wybrać z pomiędzy olejów mniej znanych marek: Motul, QuarkerState, Valvoline, itp.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
w stalowej ani w nisku to nie wiem gzie się znajduje taka hurtownia ale mogę ci polecić sklep w Tarnobrzegu naprzeciwko Kauflandu po lewej stronie jest taki mały sklepik w sumie nie wiem jaka to ulica ale Kaufland jest jeden tylko wiec napewno trafisz Pan ma tam rożne oleje samochodowe w atrakcyjnych cenach jak nie ma czegoś Pan zamawia jak bierzesz jakiś olej w wiekszej ilosci to sa spore znizki ja kupuje tam oleje i powiem ci ze 4-5 zł zawsze mam w kieszeni....
bzzzzzz |
|
|
|
|
Hurtownia magi na przeciwko Centrum Stalowa Wola.
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Hurtownia magi na przeciwko Centrum Stalowa Wola. Po raz enty powtarzam że w Stalowej niema żadnej hurtowni!!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Hurtownia magi na przeciwko Centrum Stalowa Wola. Po raz enty powtarzam że w Stalowej niema żadnej hurtowni!!!! To co monkeymafia82 Magi to sklep rybny. Magi sp.j. PPH. Hurtownia motoryzacyjna, oleje, filtry. Wolak M., Gaber J., Śliwiński P. 37-450 Stalowa Wola, Niezłomnych 33 woj. Podkarpackie, pow. Stalowowolski, gm. Stalowa Wola Branża: Paliwa, Oleje, Smary Tel.: 15 843 14 97 Tel.: 15 843 14 98 magi_(at)_pro.onet.pl Ja też tam zawszę kupuję olej, filtry. Przy okazji pozdrawiam Panów z Magi. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Dokładni hurtownia naprzeciwko centrum ma największy wybór, i niskie ceny.
|
|
|
|
|
To całe magi na niezłomnych to hurtownią raczej ciężko nazwać, ceny mają jak w sklepach a niektóre oleje taniej na transmleczu można kupić, a jak pytasz o olej elf, Valvoline czy motul to nie wiedzą o co chodzi i pytają o lepkość i wciskają castrola. Nie każdy samochód jeździ na castrolu. Ja osobiście valvoline zamawiam ze sklepu internetowego zainteresowanym mogę podać namiary na PW żeby nie robić jakiejś reklamy
|
|