~~Kasia | |
|
|
korzystajac z nielicznej okazji kiedy ten sam art jest, w tym samym miejscu, dodany o tej samej godzinie na StaloweMiasto i echo dnia - zrobiłam porównanie dwuch największych portali informacyjnych o Stalowej Woli.
zestawienie poniżej: artykuł. Dodany o tej samej godzinie ~14. w StaloweMiasto jako mega art. i w Echo jako mega art StaloweMiasto Echo Wyświetlenia: StaloweMiasto: 4705 echo: 1585 wynik: prawie 3x więcej dla SM ! Komentarze: StaloweMiasto: 56 echo: 8 wynik: 7x więcej na SM !! Wyswietlenia/komentarze StaloweMiasto: 1,2% echo: 0,5% ponad 2x StaloweMiasto przebija echo !! Wielkie uznanie dla SM. Nie znam portalu który w tak niewielkim czasie zrobił tak wiele ! googluje - StaloweMiasto czatuje - StaloweMiasto forumuje - StaloweMiasto ide do kina - StaloweMiasto owteiram sztafete - StaloweMiasto ide do pubu - StaloweMiasto ide dosklepu - StaloweMiasto |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edyta | |
|
|
nieaktualne ... na SM juz 60 komentarzy
|
|
|
~~lol :) | |
|
|
a zdjęcie jedno jest z profilu invxa Drugie oblicze Kasi?
|
|
|
~~Kasia | |
|
|
które ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
~~aaa | |
|
|
bure, wtopiles.
|
|
|
|
|
|
czy kasia to invx, czy invx to kasia? oto jest pytanie
|
|
|
|
|
echo dnia jest mniej znane i rzadziej z niego ludzie korzystają (portal) co widać po statystykach No ale dobrze, że tyle osób odwiedza tą stronę
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.....i reklama robi swoje wiecej , wiecej , wiecej sie reklamujcie a z tego co ja widze to SM ma duzo gosci stale odwiedzajacych te stronke i nie wspominam tu o stalych bywalcach oby tak dalej....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~marek | |
|
|
gratulacje
|
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT zrobiłam porównanie dwuch największych portali To na pewno invx |
|
|
~~hehe | |
|
|
Poza tym art. w Echu był o godz. 11:08, czyli o 3 godz. wcześniej - tyle czasu zajęło adminowi kopiowanie i przeredagowanie tekstu
A większa liczba komentarzy wynika z tego, że na Echu trzeba się logować aby czytać i dodawać komentarze... |
|
|
~~eho | |
|
|
nie trzeba na echu sie wcale logowac ... mozna pisac anonymouse.
|
|
|
~~edek | |
|
|
również gratuluje !
i zycze sukcesów w nowym roku ! |
|
|
|
|
|
Może "invix" ma dziewczyne Kasie
a jeśli to "invix" napisał, to wstydził się tak napisać wieś się bawi \' : ) |
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT nie trzeba na echu sie wcale logowac ... mozna pisac anonymouse. Faktycznie jak wszedłem przez proxy to nie trzeba się logować. A to znaczy, że moje IP jest zablokowane na Echudnia To chyba dlatego, że parę razy zwróciłem im grzecznie uwagę na błędy w artykułach... |
|
|
~~ella | |
|
|
CYTAT CYTAT nie trzeba na echu sie wcale logowac ... mozna pisac anonymouse. Faktycznie jak wszedłem przez proxy to nie trzeba się logować. A to znaczy, że moje IP jest zablokowane na Echudnia To chyba dlatego, że parę razy zwróciłem im grzecznie uwagę na błędy w artykułach... |
|
|
|
|
|
//edit
kilka wpisów z tego samego IP ? chcesz swoje zdanie wesprzeć ? ktore zawsze bylo na manowcach. juz jest taki jeden co na pizze do quatro chodzil - i go teraz zolc zalewa ;] |
|
~~ella | |
|
|
a Ty skad frugo to wiesz ? bo ja nie wiem ?
moze np. wstawil lepszego srena ? zauwaz ze tylko jeden jest jako zalogowany. To co po kliknieciu jedyn sie wylogowal ? zalosny frugo jestes. |
|
|
~~Kazimierz59 | |
|
|
InVx masz dziewczyne?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT a zdjęcie jedno jest z profilu invxa Drugie oblicze Kasi? Wkleję ten obrazek jeszcze raz, bo ktoś wykasował |
|
|
~~jakup | |
|
|
porownywanie ilosci komentarzy pod dwoma takimi samymi artykulami to brak wyczucia godnosci ludzkiej
damian z kotowej woli pewnie teraz w grobie sie przewraca |
|
|
~~ddddddddddddd | |
|
|
JA SIE PRZEWRACAM NA BOKI JAK WIDZE JAK INVIX PISZE DWUCH ON JEST ANALFABETA !! POLECAM SŁOWNIK> !!
|
|
|
|
|
|
CYTAT JA SIE PRZEWRACAM NA BOKI JAK WIDZE JAK INVIX PISZE DWUCH ON JEST ANALFABETA !! POLECAM SŁOWNIK> !! Nie staje w niczyjej obronie ale robić problem z jednej głupiej literówki? każdemu się może przytrafić ort więc spokojnie ludzie |
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT Piekło o raj o Stalowej Woli w TVP3 http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=13193 To też jest literówka? |
|
|
~~kotek | |
|
|
zapewne bledy wynikaja z masy informacji i zajeci jakie maja.
A musice przyznac ze bledow i tak jest wyjatkowo malo - w innych gazetach, portalach jest tego znacznie wiecej !! a SM wymiata ;) |
|
|