|
|
|
np.ktoś nieraz pyta o opinie o prawko na kat. C to się pojawiają opinie o kat.B ktoś pyta o coś innego konkretnego ... temat zmierza do polityki lub też RNI RTA i reszta świata vs. RST itd. wiele przypadków tutaj się obserwuje. kto jest za wprowadzeniem punktów in plus or minus? jest paru osobników co ani nie pomogą ani nie powiedzą chociaż czegoś "neutralnego" tylko zaraz "meksyk" jest, nieraz niektórzy potrzebują opinii nie "z googli" tylko coś "real", google wszystkiego nie powiedzą kto jest za wprowadzeniem tzw. punktów SOG?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jestem "za"
|
|
|
|
|
no miło takiemu warto polać.oczywiście miałem na myśli punkty na "+" i "-" ( np. za ileś tam minusów upomnienia a to nie pomoże to ban) proszę wypowiadajcie się co sądzicie na ten temat? wydaje mi się, że źle nie chce...
|
|
|
|
|
invx nad tym pracuje od zimy, nie żebym popędzał
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jeśli to prawda to szacunek...
|
|
|
|
|
Co z tego, że wprowadzi się punkty na plus i na minus, jeżeli, na tym forum panuje totalitaryzm. "Zarząd" sam nie przestrzega reulaminu, admin, może być stronniczy do bólu, inny admin wbrew poleceniu członka zarządu usuwa temat z forum, zamiast go odemknąć......
Zrobi się tylko większy cyrk. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|