|
|
|
Witam koledzy mam takie pytanie czy ktoś sie z was orierntuje ile można dać za taki wzmacniacz używany: Sony Xplod XM-2165GTX ?? nigdzie nie moge znaleźć mniej więcej cen a znajomy ma i chce mi go sprzedać tylko mam mu zaproponować jakąś rozsądną cene;p hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W USA w sklepach internetowych widziałem takie po 122 $ nówki wiec myślę ze 350 zł to byłaby odpowiednia cena. a przy okazji mogę Ci sprzedać głośniki Boschamann sylb-8 zainteresowany to na priv
|
|
|
|
|
narazie glosniki musze zostawic seryjne bo jeszcze trzeba auto skonczyc wiec potrzebna ale jak cos dobrze wiedziec wiec jak sie kiedys bede przymiezac do zmiany i jeszcze bedziesz mial to sie odezwe
|
|
|
|
|
za nowy to moze 350 ale za uzywke to trochu duzo mi sie wydaje;p
|
|
|
|
|
Podałem Ci mniej wiecej cenę za nówkę nie wiem ile ten wzmacniacz ma lat jak często był używany i przy jakich parametrach. A z cena ostateczna już dogadaj się ze swoim kolega
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
200
wiecej bym nie dał bo uzuwka |
|
|
|
|
jak wyżej myślę ze 200 zl to rozsądna cena. miałem do czynienia z kilkoma używanymi wzmacniaczami i ich problemami po pracy z maksymalnym obciążeniem. i nauczyłem się tyle, nigdy w zyciu aktywnej tuby( z wbudowanym wzmacniaczem).
|
|
|
|
|
- radio Sony Xplod CDX - R6550
- wzmacniacz Sony xplod XM-2165GTX - seryjne głośniki w VW golfie IV - zmieniarka sony CDX-45 - i chwilowo tuba Manta SB- 1600 ( z czasem jak bedzie kasa bedzie zmieniona) a co myslicie o tym zestawie ta tuba narazie taka zeby byla bo kasy nie ma bo trza sobie auto skonczyc i poznije co za tube polecicie w miare w rozsadnych cenach a zeby gralo dobrze z tym |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
lakuk
głupoty gadasz tuba a tuba to roznica daj 8 setek i ci sie spodoba ja na mjego JBL'ka nie narzekam no jak jest -20 na zewnatrz to troche |
|
|
|
|
Właśnie miałem Mantę i albo trafił mi się zły egzemplarz albo tak porostu jest. Co trochę musiałem coś naprawiać przy wzmacniaczu. Fakt JBL nie miałem ale nadal wole mieć oddzielnie wzmacniacz oddzielnie suba
|
|