|
|
|
Sobota 23 lipca:
19.00 – rozpoczęcie imprezy * Koncerty zespołu rockowego BLUFF * Koncert zespołu rockowego CHAOS * Koncert gwiazdy wieczoru zespół CLIVER * Koncert i zabawa z zespołem SOLARIS 02.00 - Zakończenie Niedziela 24 lipca: 15.00 – rozpoczęcie imprezy * Uroczyste otwarcie wystawy poplenerowej „JEŻOWSKIE PEJZAŻE ” w Gimnazjum Publicznym w Jeżowem * Koncert Orkiestry Dętej OSP Jeżowe * Koncert zespołu śpiewaczego i kapeli Jeżowianie * Koncert Orkiestry Rozrywkowej i Reprezentacyjnej Sekcji Tanecznej Mażoretek NCK \"Sokół\" * „Pan Wywrocki” gry i zabawy dla najmłodszych * Program cyrkowo kabaretowy * Koncert grupy wokalno-tanecznej MERITUM z MCK Leżajsk * Widowisko taneczne „Step by step” zespołu SARDIAN z GCK Jeżowe * Koncert zespołu rockowego NO FEAR z GCK Jeżowe * Koncert gwiazdy imprezy zespół VIDEO * Koncert i zabawa z zespołem POWER PLAY |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
koncert za koncertem, dupsko was rozboli od siedzenia przy piwie yyyyy miało być przy oglądaniu tego wszystkiego skoro odbywa się to wszystko na boisku sportowym, nie lepiej było zorganizować coś na sportowo? Jakieś biegi np.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oo będzie się trzeba wybrać
benio1992:) |
|
|
|
|
wezcie sobie pelne portfele bo piwo i zarcie beda bardzo drogie.
Rok temu piwo bylo po 7zl Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Zdaje mi się że 5 zł za 0.4 l a nie 7.Faktycznie ceny piwa na takich imprezach sa wysokie ale nie tylko w Jeżowem ale wszedzie. Wynika to ze sponsoringu firm gastronomicznych dla organizatora. Ostateczne koszty są przerzucane na klienta w postaci wysokiej ceny piwa.
Impreza jest darmowa, koncerty za które należało by zapłacić 20 - 30 zł sa darmo więc podatek od części artystycznej w kwocie 2 zł wliczone w cenę piwa nie jest wielkim obciążeniem. Idąc na koncert np do arkadi czy na zwykłą dyskotekę, płacimy bilet (10-20zł) a piwo też nie należy do najtańszych (min 5 zł). Dla oszczednych najlepszym rozwiązaniem jest obalenie beczki nalewki wisniowej za 4 zeta z biedronki w domu i udanie się na imprezę. |
|
|
|
|
wybiera sie ktos do jeżowego na impreze??
|
|
|
|
|
CYTAT wybiera sie ktos do jeżowego na impreze?? Po co i na co???? Na Lowisku sa lepsze i tam nie trzeba sie reklamowac Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
jak ktoś woli jechać na łowisko, to dlaczego nie - proszę bardzo, jechać i dać zośce zarobić 10 zeta za dwie godziny stania pod płotem i słuchania tego samego festyniarskiego zespołu.
PS - widzisz coś złego w reklamie imprezy, żeby jak najwięcej osób się dowiedziało i przyszło?? Akurat VIDEO daje dobre koncerty ale jak ktoś woli wiejskie przytupy to trudno. Poza tym piwo było nie po 7 a po 5 złotych i nikt nikogo nie zmusza do kupowania, biletów tez niema. RNI-Jezowe albo nie jesteś z Jeżowego, podszywasz się i robisz nam antykampanię albo jesteś z tych co to plują w swoje gniazdo. |
|
|
|
|
Dobre patron.
Czy Ja z Jezowego czy kolo, to Cie malo powinno interesowac. Co do piwa to nazywajmy to cos lane w plastiku jak tylko chcesz tylko nie piwo. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Wreszcie! postaram się być.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Kocham VIDEO ! Będę
|
|
|
|
|
CYTAT * Koncert i zabawa z zespołem POWER PLAY Z tym zespołem akurat bawić się nie da. Byłam ostatnio na zabawie na której grali. Jeszcze dobrze nie zaczęło się tańczyć, a oni już przerwę sobie robili. Porażka. |
|