Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Szukam dziewczyny którą spotkałem w Kauflandzie około 20:00 Byłaś na zakupach i śmiałaś się ze mnie i z mojego kolegi, jeśli to czytasz to na pewno wiesz o co chodzi
Odezwij się do mnie! xD gg 6924579 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daruj sobie. I tak jej nie znajdziesz.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Trzeba wierzyć w to że się znajdzie.
Ja dzisiaj też byłem w kauflandzie :) |
|
|
|
|
Uwielbiam takie posty! Jasne, że warto próbować i próbuj szkoda, żę od razu się jej nie zapytałeś o numer....ale cóż powodzenia życzę ;))
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Żeby tak od razu podejść i wołać numer to.. nie jest łatwa sprawa zazwyczaj
:) |
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najnormalniej jedziesz prosto z mostu mój kolega tak ostatni zrobił ale powiedziała mu że spóźnił się o miesiąc i o stało się coś ? nic
TAKŻE PANOWIE KTO PYTA NIE BŁĄDZI!! |
|
|
|
|
to i ja sprobuje, szukam dziewczyny ktorej rzucilem knoppersa na obwodnicy ;]
\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
Nie wiem w czym problem chłopaki! Dlaczego to nie jest takie proste? Ja właśnie żałuję, że ludzie nie są bardziej otwarci może wtedy nie byłoby tak wielu samotnych ludzi.
|
|
|
|
"moja dziewczyna" lkala w aucie i nie bardzo chcialem przerywac, tylko ciastko z glupim tekstem na oslode rzucilem :]
\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
pomysł miałeś dobry ;)) ja bym się ucieszyła ;)
|
|
|
|
CYTAT to i ja sprobuje, szukam dziewczyny ktorej rzucilem knoppersa na obwodnicy ;] CYTAT "moja dziewczyna" lkala w aucie i nie bardzo chcialem przerywac, tylko ciastko z glupim tekstem na oslode rzucilem :] naprawdę życzę Ci abyś ją odnalazł bo pomysł na "zagadanie"- rewelacja ))))
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Kurna nie rozumiem was. Zobaczyć kogoś i się nie odzywać, tylko lecieć do domu do kompa i nawoływać na satlowymmieście dziecinada
Hej, odezwij się ty łysy z przedziałkiem co byłeś dzisiaj w tesco skoczymy razem na piffffo ? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
a kiedy ty ją widziałeś? wczoraj(tj.śr) o 20?; DD
|
|
|
|
|
O prosze to jednak widziałeś chłopaka a nie dziewczyne hahaha
:) |
|
|
|
|
CYTAT Kurna nie rozumiem was. Zobaczyć kogoś i się nie odzywać, tylko lecieć do domu do kompa i nawoływać na satlowymmieście dziecinada Hej, odezwij się ty łysy z przedziałkiem co byłeś dzisiaj w tesco skoczymy razem na piffffo ? chwila pojscia po rozum, to ze chciałbym ta dziewczyne spotkac raz jeszcze, dotarlo do mnie na drugi dzien, jak wrocilem biegac na obwodnice i przypomnialem sobie jej wyraz twarzy jak knoppersa dostala :] dzien wczesniej jak ja zobaczylem to chcialem by sie usmiechnela i udalo mi sie przynajmniej na chwile to sprawic, nie zawsze jest to kwestia problemow z zagadaniem :] aczkolwiek w jednym masz racje, dziecinne to jak c..j :] \"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
Życze powodzenie, w odnalezieniu tej dziewczyny..... może to przeznaczenie, warto szukać...
|
|
|
|
|
CYTAT to i ja sprobuje, szukam dziewczyny ktorej rzucilem knoppersa na obwodnicy ;] tenterenten odkopując temat i co znalazłeś ? |
|
|
|
|
Warto szukać) miłość to miłość !!!!!!!!!!
|
|