|
|
|
Cześć. Może zacznę od tego, że mam teraz dużo wolnego czasu i nie za bardzo wiem co ze sobą zrobić.
Czy w Stalowej działa jakiś wolontariat czy coś w tym stylu? Chodzi mi o to aby pójść na przykład do domu dziecka, ochronki.. posiedzieć z tymi dzieciakami, pobawić się. Czy takie osoby są potrzebne? Mam 19 lat i przepraszam za takie nieskładne pisanie,ale mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja 3 lata temu chodziłam do oratorium jako wolontariuszka, tam Cię zapisują składasz chyba jakieś podanie i odrabiasz z dziećmi lekcje, uczysz je takich wiesz podstawowych rzeczy i ogólnie spędzasz z nimi czas Było naprawdę fajnie, teraz też mam 19 lat i chętnie bym to powtórzyła, tylko pracuję i nie mam kiedy. Ale podejrzewam że na czas wakacji będą potrzebować do opieki tam właśnie wolontariuszy, bo zawsze rodzice zostawiają tam swoje pociechy gdy idą do pracy a przedszkola są zamknięte
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
świetny pomysł ;)
|
|
|
|
|
Siemanko : ]
Na wstępie powiem że moja mamuśka pracuje w ochronce Jak zobaczyłem ten temat odrazu ją zawołałem i powiedziała że dla wolontariuszy ZAWSZE są dzwi otwarte i jak najbardziej można przyjść i pomóc :] Swego czasu jak pamiętam to wolontariat dla ochronki robili harcerze pozdroo |
|
|
|
|
Dziękuję Wam wszystkim za odzew. Spróbuję swoich sił i mam nadzieję, że dam radę.
|
|