|
|
|
Witam, szukam dobrej firmy transportowej ze Stalowej woli do Belgii.. bez zbędnych przesiadek i najlepiej gdyby firma byla sprawdzona osobiście;)
dziękuje z góry za pomoc, pozdrawiam;] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej. Ja jade 1 lipca do belgi busem z all staru. kozystam z tej firmy juz z 5 lat i narazie jest ok.
|
|
|
|
|
ja też polecam tą firmę
|
|
|
|
|
ehhh.. ja tez mialam jechac tą firmą bo cztery razy juz jechałam tymi ich busami..
ale kilka dni temu moj kolega jechal z nimi.. nie dosc ze przyczepka sie zepsuła to musieli czekac w lesie 4godz na podstawienie drugiej, po pólnocy przedsiadka w Zgorzelcu i kierowcy autobusu do ktorego sie przesiadał do niego mieli wielkie pretensje czemu tak pozno przyjechal..ogolnie straszna nerwowka ;/ dlatego z nich teraz zrezygnowalam |
|
|
|
|
CYTAT ehhh.. ja tez mialam jechac tą firmą bo cztery razy juz jechałam tymi ich busami.. ale kilka dni temu moj kolega jechal z nimi.. nie dosc ze przyczepka sie zepsuła to musieli czekac w lesie 4godz na podstawienie drugiej, po pólnocy przedsiadka w Zgorzelcu i kierowcy autobusu do ktorego sie przesiadał do niego mieli wielkie pretensje czemu tak pozno przyjechal..ogolnie straszna nerwowka ;/ dlatego z nich teraz zrezygnowalam Ogolnie rzecz biorac bus to tez samochod i niestety moze sie popsuc zawsze i kazdym miejscu. Wydaje mi sie ze nie ma co szukac firmy w ktorej busy sie nie psuja bo kazdy moze w pewnym momencie odmowic posluszenstwa. Te busy pokonuja wiele tys km w miesiacu i wszystko moze sie zdarzyc. Wiadomo jedne firmy bardziej dbaja o busy inni mniej ale nie wyczujesz nigdy kiedy moze sie popsuc. Wg mnie jesli masz sprawdzona ta firme to sie jej trzymaj. |
|
|
|
|
No tej firmie takie przygody akurat bardzo często się zdarzają...;p
|
|
|
|
|
Napewno nie pojade ta firma bo mialam kilka lat temu z nimi przeprawe, gdy w czasie burzy trzeba bylo przepakowac swoje bagaze w 2 minuty bo chcieli szybko odjezdzac..a o pomocy samotnej kobiecie nie było mowy...
Tak wiec jesli ktos bedzie mial namiary na busa, gdzie nie trzeba bedzie sie przesiadac..bardzo prosze ;] |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja też polecam tę firmę, w tym roku też pewnie z nimi będę jechał. Kierowcy w miarę kulturalni , zawsze można liczyć na postój(bo niektórzy prywaciarze to gonią aby jak najszybciej), busy z klimą, a przy odrobinie szczęścia można trafić na duży autokar
|
|
|
|
|
Autobus.Nazwy firmy nie piszę,popytasz a się dowiesz.Nie chcę nikogo reklamować ale też gnoić.Fakt,że z przesiadką,ale pomogą.Tanio,wygodnie i kierowca nie popierdala bez zmiennika jak to robią w busach.Tyle,że jak dojedziesz do Antwerpii,musisz jechać środkami komunikacji publicznej(jak tam pobędziesz,wszystko poznasz)albo musi ktoś po Ciebie przyjechać.
W busach jest tragedia.Trochę szybciej,ale chlanie na porządku dziennym i postoje"na odcedzenie kartofelków".Czasem burdy o kasę,o kochanków a i kierocy raczej chamscy.Niekiedy ciągną lawetę,a to już porażka.Kierowca zmęczony,bus przeładowany...Mnie to wali,ale rodzinę posyłam autobusem. Niby podwiozą na miejsce,ale zwykle najpierw wiozą znajomych-stałych klientów albo tych co mieszkają najbliżej siebie.Najcześciej trzeba po rodzinę wyjechać,aby byłi szybciej w domu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
AR-SPEED
tel.PL +48602320907 , +48515135000 |
|
|
|
|
Ar speed ?? zna moze ktoś ta firme lepiej?
|
|
|
|
|
Ponawiam wątek. Ponieważ termin wyjazdów allstara mi nie pasuje poszukuje busa który by jechał do Niemiec w okolica Wurzburg, Schweinfurt w niedziele albo poniedziałek. Może być też wyjazd z Lublina.
|
|
|
|
|
Witam. Jeżeli chcesz to mogę Ci podać numer do jednej firmy.Chłopaki sprawnie i bezpiecznie jeżdżą,zabierają spod adresu i zawożą pod adres. Samochody mają klimę także nie ma parówy w środku. Firma jest z Kraśnika ale to nie problem dla nich pojechać przez Stalówkę. Jakby co to 605432387 firma Marioni.
|
|
|
|
|
Dzięki za info.
|
|
|
|
|
Nie wiem czy akurat jeżdżą w to miejsce gdzie się wybierasz ale zapytać można,bo warto już nie jednej osobie ich poleciłam i nikt nie narzekał.
|
|
|
|
|
http://krasnik.olx.pl/przewoz-osob-paczek-przekazow-jaroni-iid-17677885 polecam
|
|
|
|
|
Polecam firmę z Lublina...kierowcy sprytni..mili..ja w tym roku jadę tą firmą po raz 5;)podróż bez żadnych "niespodzianek".
Król Krzysztof Usługi Transportowe Branża: Komunikacja, transport pasażerski Lublin, ul. Krańcowa 76 l. 22 tel. 608267081 |
|
|
|
|
Do Belgii to popytaj w biurach o firmy EUROTRANS (dawna KAROLINA), JANOSIK-SINDBAD, Orbistransport, jezdzi tez pelno busow w tamte strony
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Witam, moze ktos mi tu pomoze. Potrzebuje transportu 20 grudnia b, r do Krasnika Lubelskiego. Bede wracal z zagranicy wiec i bagaz bede mial duzy. Pozdrawiam.
|
|