|
|
|
http://euro.bankier.pl/news/article.html?article_id=2357010
Polecam artykuł na ile nas rypie Państwo Uprzedzam Andrzejka który zaraz powie że to nie jest wina rządzących))) Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
A ja powiem tak... mam gdzieś to co ktoś mi mówi bądź stara się wmówić.Mam na myśli oczywiście media, Panów i Panie z wiejskiej, radio itd itp. Prawda jest taka, że podatki to mamy jedne z najwyższych w Europie, jak nie na świecie, nie wliczając krajów afrykańskich.Z wiadomych względów... jak można zabierać człowiekowi prawie 50 % własnych pieniędzy z wypłaty i na dodatek żyjąc z myślą czy starczy mi do 1... to jest chory kraj.3 miliony złotych ? hahaha... zdecydowanie więcej gdyby nie smieszny ZUS, smieszne akcyzy, podatki, wieczne podwyżki dosłownie wszystkiego na czym da się poprawić budżet, który spartaczyli rządzący.
Link nie nawiązuje tylko do emerytów.. gdyby nie złodzieje... pomyślcie w jakim luksusie przyszłoby Nam żyć. Tak tak, wiem że teraz zjadą mnie zwolennicy PIS-u, PO, SLD, itd. ... ale wiecie co ? mam daleko w d... te wszystkie sztuczne twory stworzone tylko dla robienia z ludzi idiotów... jedni obiecali, *uja zrobili... drudzy obiecali... zrobili to samo. Może jako naród zrzućmy się na jakąś łapówę dla Al Kaidy niech rozpieprzy tą wiejską w *izdu. P.S. Dziękuje za obelgi wobec mojej osoby i wobec wolności wypowiedzi. Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
A żeby nie było że nie piszę na temat to muszę przyznać że to państwo tanie nie jest Każda ekipa obiecuje obniżkę a po wygranych wyborach podnosi koszty. Wiadomo, głupi wyborca i tak się nie zorientuje bo lud jest ciemny i wszystko kupi jak się ładnie opakuje.
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Piszcie na temat to nie będzie cenzury. A jak lubicie marynistyczne tematy to załóżcie sobie temat w odpowiednim dziale i tam popychajcie te pierdoły.
fractal, nie strasz. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
fractal
a o ile spadł deficyt odkad mamy 23% Vatu ? a o ile wzrosła inflacja ? ten licznik wciąż smiga do góry jak w tym roku oglosza ze pkb dodatnie to chybza zerzre wlasne buty, co im moze sie udac bo przed euro pompowana kasa z uni |
|
|
|
|
CYTAT fractal a o ile spadł deficyt odkad mamy 23% Vatu ? a o ile wzrosła inflacja ? ten licznik wciąż smiga do góry jak w tym roku oglosza ze pkb dodatnie to chybza zerzre wlasne buty, co im moze sie udac bo przed euro pompowana kasa z uni PITUCH, ile Ty masz lat??? Weź się naucz pisać po polsku... PS. Jeśli jesteś obcokrajowcem i dopiero uczysz się naszego języka to nie bierz tego do siebie, ale jeszcze sporo przed Tobą *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|