|
|
|
Wiecie gdzie w stalowej lub okolicach jest jakis sklep z ladnumi butami do slubu (dla kobiety)? nie liczyc salonow z sukniami. Bo patrzylam juz wszedzie i nic ciekawego niema...polecicie mi cos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam firmę Menbur! Hiszpańskie buty, firma robi tylko obuwie, jeśli kupisz dobry rozmiar i spuchną Ci nogi lub obetrą Cię, to możesz mnie publicznie schłostać są na allegro, a przymierzyć można jest w sklepie vissavi w Centrum Stalowa Wola, bo tam mają modele "nieślubne". Jeżeli bardzo zależy Ci na wygodzie lub nie chodzisz zbyt dobrze w obcasach, zamów buty w sklepie z obuwiem do tańca, potem Ci je pofarbują na dowolny kolor i zostaną Ci na lata.
|
|
|
|
|
Zerknij na stronkę bialebuty.com.pl
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
a może ktoś ma ładne, białe buciki slubne rozmiar 38 do odsprzedania? obcas tak 3-5 cm... te w salonach są strasznie drogie jak na jeden raz.... w ogłoszeniach jest mnóstwo ofer odsprzedazy sukienek, a co z butami? czekam na propozycje
zdjęcia z ceną wyślijcie prosze na mój adres pyzamonika_(at)_wp.pl _(at)_ w adresie to małpa |
|
|
|
|
Ja swoje upolowałam w daichmannie po przejściu setek sklepów (ale to było 3 lata temu), cena przystępna i wygląd normalny, modny, a nie jakieś śmieszne szpicaki blee. Dlatego może warto podjechać i obczaić co oferują.
Dorii |
|
|
|
|
ja przed swoim ślubem też szukałam w Stalowej, Tbg i nawet w Reszowie, ale drogo było jak, już ktoś napisał, za buty na jeden raz. Koleżanka zawiozła mnie do Leżajska, kupiłam piękne buty z okrągłym noskiem za 100 zł. Dodam że buty były zamawiane i okazało się, że są trochę za ciasne w podbiciu, ale poszerzyli dokładnie do mojej nogi i poprawianie nie kosztowało nic. W sklepie duży wybór obuwia, ale można też zamówić z katalogu (ja tak właśnie robiłam). Można wybrać także typ obcasa, czyli grubość słupka. Jedyny minus to odległość. ale moim zdaniem warto. Jeśli potrzeba to na priv mogę podać nazwę salonu.
|
|