NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 »
Geje mogą być rodzicami zastępczymi,
ff
Wysłany: 10 Cze 2011r. 21:38  
CYTAT
Oczywiście, że adopcja i rodzina zastępcza to nie to samo, ale o to samo chodzi. O wychowanie dziecka. Nauczyciel gej nie mieszka na co dzień z Twoim dzieckiem. I myślę, że gdyby chodziło o Twoje dziecko to miałbyś trochę inne zdanie na ten temat.

Dokładnie to miałem na mysli...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Cze 2011r. 21:38  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2011r. 22:32  

wpada w ucho ?:]

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2011r. 22:54  
Miała być Irlandia to będzie Holandia... umiech

Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 05:49  
Pedał - czyli homoseksualista, czy też lesbijka - to zboczeniec i tyle. To nie jest naturalne. Każdy gatunek, w którym zaczyna szerzyć się ta choroba, skazany jest na wyginięcie. To jest po prostu wbrew naturze. Dziecko wychowane w takich realiach, prawdopodobnie stanie się homoseksualistą, a jeśli nawet nie, będzie miało skrzywioną psychikę. Jak to niestety w rodzinie patologicznej.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 10:42  
Łatwo dajecie się ponieść emocjom.
Przecież taki zapis jest bez sensu.
I zapewne sprzeczny z konstytucją.

Jak niby mieliby sprawdzać orientację seksualną kandydatów na rodzinę zastępczą czy opiekunów?

Jedyna możliwość w praktyce to powrót do metod sprzed lat czyli reaktywacja Służby Bezpieczeństwa która by zaglądała obywatelom do łóżek i odnotowywała w teczkach kto woli dziewczynki a kto chłopaczków smiech2

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 10:53  
Nie wadzą mi w ogóle kwestie orientacji homoseksualnej, nie mniej jednak uważam, że wszelkie postulaty zgłaszane przez tęczowe środowiska, a dotyczące chociażby możliwości adopcji dzieci są niedorzeczne. Walka o legalizację związków - ale po co? Małżeństwo, to małżeństwo, jak dożywocie to tylko kobieta z mężczyzną. Nie przeszkadza mi widok dwóch samców, czy tez dwóch samic idących ulicą i całujących się. Jest to dla mnie nienaturalne, ale zasadniczo mi nie przeszkadza. Państwo nie powinno w ogóle mieszać się do kwestii światopoglądowych, czy to dotyczących preferencji seksualnych, czy to religii, czy czegokolwiek innego a pozostającego sprawą indywidualną każdej jednostki. Szkoda, że w Polsce nie ma żadnej liberalnej i prawicowej siły politycznej z prawdziwego zdarzenia, która tego typu sprawami po prostu by się nie zajmowała, bo i po co?

Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 11:50  
1 Dziecko ma prawo mieć ojca i matkę i to nie podlega dyskusji.
2 Choroba? - Nobel z medycyny dla tego kto to uzasadni.
3 Nienaturalne - w naturze występuje, chociażby u gołębi.
4 Gdyby miało znaczenie w jakiej "rodzinie" wychowuje się dziecko to nie było by homo na świecie. Ale i tak punkt 1 jest ważniejszy.
5 Związek partnerski to nie to samo co małżeństwo, chociażby dlatego, że ma inną nazwę.
6 Homo walczą o tolerancję a sami nie są tolerancyjni, naśmiewają się m.in. z Kościoła, czego wzorem jest Lady Gaga - męczennica w obronie tolerancji.
7 Jeżeli swoją seksualność zatrzymują tylko do łóżka (chodzi mi o to, żeby sie nie pokazywali na ulicy żenująco poprzebierani z dziwnymi zachowaniami) to nie mam nic przeciwko nawet związkom partnerskim - bez prawa do adopcji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 12:09  

[/cytat]
A więc uzasadniam. Homoseksualizm czyli klasyczny przykład skrzywienia umysłowego o podłożu seksualnym wywołanego błędami w wychowaniu podczas dorastania ,brakiem równowagi między wzorcem męskim a damskim, lub konsekwencją molestowania seksualnego i umysłowego.Jest więc chorobą umysłu aczkolwiek da się wyleczyć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 15:22  
No i mamy Nobla - HaHa - każdy człowiek o zdrowym rozsądku wie że to choroba. umiechumiechumiechumiechumiechumiech

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 15:34  
To nie jest rzadna choroba! Jesteśmy wybrańcami natury. Uprzywilejowani! To my jesteśmy artystami, odkrywcami, ludźmi zmieniającymi chistorię!
Miłość pomiędzy dwoma mężczyznami jest wspaniała.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 15:39  
Nie !! Moim zdaniem nie mogą ! Nie krzywdźmy dzieci !!!!!!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 15:42  
CYTAT

A więc uzasadniam. Homoseksualizm czyli klasyczny przykład skrzywienia umysłowego o podłożu seksualnym wywołanego błędami w wychowaniu podczas dorastania ,brakiem równowagi między wzorcem męskim a damskim, lub konsekwencją molestowania seksualnego i umysłowego.Jest więc chorobą umysłu aczkolwiek da się wyleczyć.[/cytat]
Teraz tylko to zgłosić do WHO, ale Nobla nie ostaniesz, jak Obama dostał pokojową nagrodę tocząc wojny no to na pewno jej nie dostaniesz umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 16:16  
CYTAT
To nie jest rzadna choroba! Jesteśmy wybrańcami natury. Uprzywilejowani! To my jesteśmy artystami, odkrywcami, ludźmi zmieniającymi chistorię!

Potrzebujesz dobrego psychologa i wszystko będzie dobrze.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 17:13  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 17:13  
Mogę się załorzyć, że poszedłbyś do łóżka z innym facetem smiech2
Nie ma mężczyzn heteroseksualnych, są źle podrywani smiech2
Najłatwiej można poderwać tych, którzy najgłośniej krzyczą lub skaczą, że nie są pedałami. Tylko, żeby nikt się nie dowiedział smiech2smiech2smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 17:45  
jak to czytam to Leeper wróć jezyk

no juz co jak co , ale tu przesada !
ktos potrafi obliczyc prawdopodobienstwo pary homoseksualnej, ktora wychowuje syna, ze ten syn tez bedzie gejem ?
kolejny nobel !!!!!!!!!!!!!!!

ps. a niby jestesmy chrzescijanami umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2011r. 17:48  
CYTAT

Przerażająca statystyka mam nadzieję że Legierski wyssał ją z palca.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2011r. 08:08  
Teoretycznie mnóstwo dzieci jest wychowywanych przez homo. A świadczą o tym głoszenia typu: Żonaty pozna dyskretnego".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2011r. 10:04  
Taka mała zabawa http://quiz.ownia.pl/gej ObrazekObrazek

Ps. Rozumiem, że dziewczynki wychowywane przez siostry zakonne wyrastają na lesbijki?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Cze 2011r. 10:44  
CYTAT
młody zrób pilnie inwestycje w słownik bo później kiedy puszczą ci zwieracze ...

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2011r. 11:06  

Adopcja dzieci przez homoseksualistów - furtka otwarta..

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2011r. 21:16  
Ten przypadek rodzi ciekawe pytania.

Np. jeśli para lesbijek skorzysta z banku spermy i jedna z nich urodzi dziecko to czy nie mają prawa go wychować?

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2011r. 00:07  
Czy on wam się podoba? Jest śliczny jezyk

http://www.youtu(...)ROqpWhbU

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2011r. 08:35  
[cytat]Ten przypadek rodzi ciekawe pytania.

Np. jeśli para lesbijek skorzysta z banku spermy i jedna z nich urodzi dziecko to czy nie mają prawa go wychować?[/cytat

Myślisz teraz o lesbijkach ale nie o dziecku . Powtórzę się
dwie kobiety mogą być dobrymi matkami, jednak żadna z nich nie może być dobrym ojcem.Więc żadna lesbijka czy żaden gej nie powinien wychować dziecka.
Teraz pytanie ode mnie co powiedzą dziecku geje kiedy zapyta skąd się biorą dzieci? Może powiedzą no słuchaj tatuś wkłada w pupke tatusiowi...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2011r. 09:32  
CYTAT
Więc żadna lesbijka czy żaden gej nie powinien wychować dziecka.

Gdybanie i filozofowanie na temat "co powiedzą dziecku" czy co "by było jak by było" jest bez sensu.

Mnie interesuje podejście praktyczne do problemu. Widzę że większość jest przeciw, niech mi ktoś powie jak widzicie to w praktyce.

1. Jakie służby i w jaki sposób mają sprawdzać kto jest homo a kto hetero?
2. Pod "żadna lesbijka nie powinna wychowywać" dziecka kryje się pytanie "czy i jakie służby powinny odbierać im dzieci i kierować do domów dziecka"?

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »