|
|
|
CYTAT Nie dowiem się ponieważ moje dziecko będzie wychowywane normalnie w normalnej rodzinie i będzie normalnym człowiekiem . Zero tolerancji dla homoseksualizmu. Chyba musze ci zmartwic, ale: "Nasza orientacja seksualna formuje się w okresie prenatalnym i zależy od wypływu hormonów na kształtujący się układ nerwowy..." Ale oczywiscie sa tez teorie, ze orientacja ksztaltuje sie w okresie dojrzewania. Jednak pamietaj, ze homo moga sie opiekowac dziecmi dopiero od niedawna, a ludzie o takiej orientacji zyja na swiecie wiele, wiele lat. Ktos ich musial wychowac i na pewno nie byly to pary homoseksualne. Wiec nie mozesz byc pewny, ze twoje dziecko bedzie hetero. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Albo nie czytacie moich postów albo ich nie rozumiecie.
Może spójrzmy nie co w przeszłość i pomyślmy o starożytnej Grecji lub Rzymie gdzie męski homoseksualizm i biseksualizm był prawie wszechobecny .Nie działo się tak, ponieważ większość tamtych mężczyzn urodziła się z "genem gejowskim", lecz raczej dlatego, że homoseksualizm był tolerowany przez tamte społeczeństwa. To, na co społeczeństwo pozwala, tym bardziej wzrasta. |
|
|
|
|
Czytamy i rozumiemy. Ale Ty chyba nie bardzo.
Skoro twierdzisz że gejem może zostać tylko ktoś wychowany przez parę homo to skąd się wzięli geje w Polsce? I po co wyskakujesz ze starożytnością? *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT Czytamy i rozumiemy. Ale Ty chyba nie bardzo. Skoro twierdzisz że gejem może zostać tylko ktoś wychowany przez parę homo to skąd się wzięli geje w Polsce? I po co wyskakujesz ze starożytnością? Tobie trzeba tłumaczyć wszystko jak dziecku w przedszkolu no sorry ale nie mam na to czasu i dlaczego wmawiasz mi że twierdzę że gejem może zostać tylko ktoś wychowany przez homo? Ostatni raz Ci wytłumaczę . "Małżeństwo homoseksualne" zwiększa seksualne zagubienie i seksualne eksperymenty u młodych ludzi. Przesłanie wprost i nie wprost "małżeństwa homoseksualnego" brzmi, że wszystkie wybory są jednakowo akceptowane i wskazane. A zatem nawet dzieci z tradycyjnych rodzin, pod wpływem tego przesłania o równości wszystkich opcji seksualnych, będą wzrastały sądząc, że to nie jest istotne, z kim ma się relację seksualną lub małżeńską. Trwanie w takim przekonaniu prowadzi niektórych, jeśli nie wielu podatnych na wpływy młodych ludzi, do angażowania się w seksualne i małżeńskie związki, których nigdy wcześniej nie braliby pod uwagę. A dzieci z rodzin homoseksualnych, które są już bardziej skłonne do eksperymentowania z seksualnością, będą to czyniły nawet w większym stopniu. Dzieje się tak, gdyż ich rodzice nie przekazali im tradycyjnego modelu ról seksualnych, a także zostało to zaakceptowane przez społeczeństwo. |
|
|
|
|
CYTAT Albo nie czytacie moich postów albo ich nie rozumiecie. Może spójrzmy nie co w przeszłość i pomyślmy o starożytnej Grecji lub Rzymie gdzie męski homoseksualizm i biseksualizm był prawie wszechobecny .Nie działo się tak, ponieważ większość tamtych mężczyzn urodziła się z \"genem gejowskim\", lecz raczej dlatego, że homoseksualizm był tolerowany przez tamte społeczeństwa. To, na co społeczeństwo pozwala, tym bardziej wzrasta. Chyba się z bezrękim przez ścianę macałeś.Doczytaj historię starożytnego Rzymu albo Grecji,a zorientujesz się jak skończyli. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Albo nie czytacie moich postów albo ich nie rozumiecie. Może spójrzmy nie co w przeszłość i pomyślmy o starożytnej Grecji lub Rzymie gdzie męski homoseksualizm i biseksualizm był prawie wszechobecny .Nie działo się tak, ponieważ większość tamtych mężczyzn urodziła się z \\\"genem gejowskim\\\", lecz raczej dlatego, że homoseksualizm był tolerowany przez tamte społeczeństwa. To, na co społeczeństwo pozwala, tym bardziej wzrasta. Chyba się z bezrękim przez ścianę macałeś.Doczytaj historię starożytnego Rzymu albo Grecji,a zorientujesz się jak skończyli. Śmieszą mnie takie posty co ma piernik do wiatraka? Ale nasunąłeś mi ciekawą myśl : Jak skończymy my popierając homoseksualizim? |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Albo nie czytacie moich postów albo ich nie rozumiecie. Może spójrzmy nie co w przeszłość i pomyślmy o starożytnej Grecji lub Rzymie gdzie męski homoseksualizm i biseksualizm był prawie wszechobecny .Nie działo się tak, ponieważ większość tamtych mężczyzn urodziła się z \\\\\\\"genem gejowskim\\\\\\\", lecz raczej dlatego, że homoseksualizm był tolerowany przez tamte społeczeństwa. To, na co społeczeństwo pozwala, tym bardziej wzrasta. Chyba się z bezrękim przez ścianę macałeś.Doczytaj historię starożytnego Rzymu albo Grecji,a zorientujesz się jak skończyli. Śmieszą mnie takie posty co ma piernik do wiatraka? Ale nasunąłeś mi ciekawą myśl : Jak skończymy my popierając homoseksualizim? mój text: A po co zaraz popierać czy nie popierać. Dajmy ludziom żyć tak by byli szczęśliwi ot co. Skoro nikogo nie krzywdzą to co nam do tego kto z kim? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Administratorze, czemu jako cytat nie zaznacza mi cytowanej wypowiedzi, tylko tą którą ktoś wcześniej cytował?
pogubić się w końcu można, może stąd te nieporozumienia życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT Śmieszą mnie takie posty co ma piernik do wiatraka? Ale nasunąłeś mi ciekawą myśl : Jak skończymy my popierając homoseksualizim? Ja też się uśmiałem z tego co napisałeś.Co do wiatraka i piernika-Wiatrak miele zboże z którego jest mąka a z mąki robi się pierniki.Jest związek przyczynowo-skutkowy?Jest. Jak skończymy popierając homo?Jako dostarczyciele nowego materiału ludzkiego do obróbki psychicznej i fizycznej uciechy."Producenci" pewnej części rowerowej. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Śmieszą mnie takie posty co ma piernik do wiatraka? Ale nasunąłeś mi ciekawą myśl : Jak skończymy my popierając homoseksualizim? Ja też się uśmiałem z tego co napisałeś.Co do wiatraka i piernika-Wiatrak miele zboże z którego jest mąka a z mąki robi się pierniki.Jest związek przyczynowo-skutkowy?Jest. Jak skończymy popierając homo?Jako dostarczyciele nowego materiału ludzkiego do obróbki psychicznej i fizycznej uciechy.\"Producenci\" pewnej części rowerowej. Reasumując Ty popierasz zboczeńców ja ludzi normalnych . Tyle w temacie. |
|