Dołączył: 15 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Założyłam ten post,ponieważ zupełnie nie znam się na komputerach a zamierzam kupić sobie coś małego.
Komputera głownie używam do internetu. Prosze o pomoc czy te parametry są ok czy nie ma nawet co zawracać sobie nim głowy model QBOOK 7" procesor ARM/VIA WM8505 300MHz pamięć 128M DDR II karta graficzna zintegrowana dysk twardy 2GB Flash HDD Zasilacz Input: AC110-240V, Output: DC9V/2A Wyposażenie 3x USB v2.0 czytnik kart SD CARD(512MB-8GB) Wejście na mikrofon Wejście na głośniki Głośniki STEREO wbudowane Wyświetlacz 7" TFT 800x480pikseli modem/karta sieciowa WiFi:802.11b/g Wlan 10/100/1000 Mbps Ethernet LAN Bateria lithium 1800mAH czas pracy 3h, czuwanie 6h System operacyjny WinCE 6.0 Oprogramowanie Internet Explorer Pakiet Office Viewer (Excel, Word, PowerPoint) ImageViewer MSN Skype Windows Media Player Podstawowe gry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Procesor 300 MHz i karta zintegrowana a dysk 2GB...
Mnie to odstrasza. Lepiej dopłacić lub kupić przez allegro czy sklep w sieci niż kupować takie cudo. To są parametry na komórkę a nie na laptopa nawet mini. Nie polecam bo zakup takiego sprzętu nie ma najmniejszego sensu oczywiście wg mnie. Może to coś Ci pomoże http://www.chip.pl/ranking/notebooki/netbooki Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
chodzi Ci o netbooka a za ile sie ceni ten netbook? szczerze nie znam tego modelu/marki, wyposazenie ma ubogie, ale internet na tym pojdzie choc ja osobiscie bym tego nie wybral.
|
|
|
|
|
Obecne komórki mają lepsze parametry, więc nie wiem czy jest sens się za to zabierać.
Napisz ile Cię wyniesie ta inwestycja, to może w tej cenie poradzimy Ci coś praktyczniejszego. |
|
|
|
|
za 850 kupisz netbooka o lepszych parametrach znacznie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
do tej ceny trzeba bedzie cos dolozyc zeby bylo bardziej praktyczne, bo wydaje mi sie ze tutaj jedynym atutem jest cena.
|
|
|
|
|
az wstyd sie przyznac ale ten laptop kosztuje 299 zl hahaha
chce cos kupic do 800 zl choc chyba nie dam rady i zostane przy mojej toshibce dzieki za rady napewno go nie kupie |
|
|
|
|
Na allegro o podobnych parametrach http://allegro.pl/mini-laptop-7-netbook-wifi-2gb-5-kolorow-i1649805309.html są już za 179,00 zł
Tylko czy jest sens kupować takie zabawki... Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
dlatego właśnie wolałam sie najpierw dopytać.....
|
|
|
|
|
No i bardzo dobrze zrobiłaś
Forum stalowmiasto służy pomocą hehe Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
KOD http://allegro.pl/asus-eee-pc-1005px-n450-1gb-250gb-led-matowa-i1653766546.html ja mam takie maleństwo, szczerze polecam, idealne rozwiązanie do internetu i rozrywki. Można podpiąć zewnętrzny monitor i mamy całkiem sprawną jednostkę... Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Jeszcze napisz, że idealny prezent na komunię;p
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
CYTAT az wstyd sie przyznac ale ten laptop kosztuje 299 zl hahaha chce cos kupic do 800 zl choc chyba nie dam rady i zostane przy mojej toshibce dzieki za rady napewno go nie kupie ..szkoda, że wcześniej tematu nie założyłaś , kilka dni temu znajoma sprzedała nowego Sony vaio netbooka za 600 aż jej z ciekawości zapytam czy sfinalizowała transakcje |
|