|
|
|
Hej!!
Mam prosbe do osob ktore wczoraj byly na Zumbie, albo do pana Marka.....napiszcie w jakie dni sa zajecia i o ktorej godzinie...bede wdzieczna...pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gacek2000 - zajecia u mnie odbywaja sie w poniedzialki i piatki o godz 19.00 w liceum katolickim na ulicy podlesnej, a w czwartki o 19.30 w przedszkolu integracyjnym nr 12 na okulickiego ... pozdrawiam i zapraszam
|
|
|
|
|
oooo szkoda bo akurat moge tylko w piatki:( a jak długo jest wazny karnet?
|
|
|
|
|
Dziękuję za informację i cieszę się, że było miło. Ja wybieram się dopiero w styczniu, dlatego dopytywałam jak było. Ty haniaa to chyba chodzisz nie tylko na zumbę, ale i na tańce bo z łatwością porównałaś i argumentujesz zajęcia prowadzone przez Marka, Adama i Martę.
|
|
|
|
|
gacek2000 - karnet u mnie wazny jest 2 miesiace badz ilosc wejsc jakie wykupisz ... w takim razie zapraszam w piatek do siebie na zajecia zobaczysz jak to wyglada i czy sie podoba, nie trzeba kupowac od razu calego karnetu - mozna wykupic pojedyncze wejscie a jak ci sie spodoba doplacic rozniece do karnetu
|
|
|
|
|
podoba mi sie bardzo bo juz chodzilam...
|
|
|
|
|
to przyjdz na nastepne zajecia bo jest naprawde swietnie
|
|
|
|
|
A ja już się doczekać nie mogę jutrzejszych zajęć Panie Marku mówi Pan, że karnet jest ważny 2 miesiące..ale ja na swoim nie widzę żadnej daty, to skąd będzie Pan wiedział kto do kiedy ma ważny? A ja nie chcę być nie uczciwa wobec Pana..
|
|
|
|
|
Ja też się nie mogę doczekać następnych zajęć
|
|
|
|
|
co by nie mówić...pan Marek rozkręcił zumbę w merengue na maksa...chodziłam na różne zajęcia ale takiej frekwencji zadowolonych! kobiet nigdzie nie było
...w merengue na zumbie coraz większe pustki...(choć przyznam że p.Adam dał dzisiaj czadu) tak czy siak dołączam do zajęć z P. Markiem, bo te były bezkonkurencyjne |
|
|
|
|
Dzisiejsze zajęcia z Panem Adamem po prostu bomba!!!!!!!! P Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona zaraz po zajęciach kupiłam karnet i pewnie na jednym się nie skończy. Do Pana Marka tez chodziłam i niestety muszę przyznać że zajęcia z Panem Adamem bardziej mi się podobały i nie tylko mi...
|
|
|
|
|
CYTAT Dzisiejsze zajęcia z Panem Adamem po prostu bomba!!!!!!!! P Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona zaraz po zajęciach kupiłam karnet i pewnie na jednym się nie skończy. Do Pana Marka tez chodziłam i niestety muszę przyznać że zajęcia z Panem Adamem bardziej mi się podobały i nie tylko mi... O! Pan Adam założył konto |
|
|
|
|
Ja jednak pozostane przy Marku bo jest bezkonkurencjny dzieki niemu nasze szare miasteczko poznalo smak zumby...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzisiejsze zajęcia z Panem Adamem po prostu bomba!!!!!!!! P Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona zaraz po zajęciach kupiłam karnet i pewnie na jednym się nie skończy. Do Pana Marka tez chodziłam i niestety muszę przyznać że zajęcia z Panem Adamem bardziej mi się podobały i nie tylko mi... O! Pan Adam założył konto hehe chyba z merenge za dużo ludzi odeszło i próbują się tutaj reklamować |
|
|
|
|
Mam pytanko: czy w przedszkolu,gdzie mają być dzisiaj zajęcia jest na tyle miejsca, żeby pomieścić tyle osób, ile było w poniedziałek? Mam pewne obawy,że ok 50 osób nie da rady swobodnie ćwiczyć i czy tym samym jest sens dzisiaj się wybierać.
Pozdrowienia dla zumbujacych dziewczyn |
|
|
|
|
nonsens siejesz fame żeby zniechęcić inne i pójść sama "zrzucić tysiące kalorii" bez zbędnego motłochu ? i świrować na punkcie Pana Adam i Marka.
Coś za dużo tu nicków zrobionych na czasie...piszących sztampowe pochwały |
|
|
|
|
dzery, czy ja z Tobą dyskutuję??
Zrób mi przysługę i się najnormalniej w świecie Odpie**ol, ok? Troll |
|
|
|
|
nonsens - już nie dyskutujesz ? nie wiedziałem ,że tak szybko zmieniłaś zdanie
Szkoda - straciłem kolejną koleżankę - życze powodzenia w zrzucaniu sadełka na zumbie Pzdr. |
|
|
|
|
Koleżanek to sobie poszukaj w swojej kategorii, zarówno intelektualnej, jak i wiekowej.
Nawet zastanawiałam się, czy Ci nie kupić tego dysku,żebyś przestał robić z siebie idiotę, ale w sumie to jak idiota może nie robić z siebie idioty?? W zasadzie to wielu osobom przynosisz codziennie dobry humor.... |
|
|
|
|
nonsens - i Ty należysz do tego grona - dlatego pisze ,żeby Ci było wesoło ...jednak mało kto za dobry humor odpłaca się textami typu - odpie*dol się, czy id*ota - trzeba nisko upaść..
|
|
|
|
|
Mnie akurat humor poprawiają inne rzeczy, więc wybacz, ale Tobie nie mam się za co odpłacać, no hyba,że za "hipokrytkę", "sadło" i "poślady"
Tyle w temacie. Z Tobą skończyłam, natomiast ponawiam pytanie nt. dzisiejszych zajęć. |
|
|
|
|
CYTAT więc wybacz Nie wybaczam. CYTAT no hyba I to ja jestem id*otą ? CYTAT "hipokrytkę", "sadło" i "poślady Wszystko się zgadza. CYTAT Tyle w temacie No to nara. |
|
|
|
|
mea culpa, tego "hyba", nigdy sobie nie wybaczę, a to tylko dlatego ,ze "zechlało" mi c, no ale nic, winny się tłumaczy, a tu jestem faktycznie winna Dziękuję za zwrócenie uwagi.
|
|
|
|
|
Jersey & Nonsens dajcie już spokój. Wątek jest o zumbie, a nie o poniżaniu się nawzajem.
Może dla podniesienia własnej samooceny założycie wątek osobny "Jersey vs. Nonsens - ostatnie starcie" . Chociaż odnoszę wrażenie, że nonsens już ma dość wywodów przeciwnika ;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
O! Pan Adam założył konto [/cytat]
myśle że Pan Adam nie zniżył by się do takiego poziomu... i wcale nie jestem przeciwko Panu Markowi po prostu zajęcia były jak dla mnie fajniejsze |
|