|
|
|
Marecki,ale z Ciebie flirciarz
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
hehe oczywiście ,że przyjdę o ile zajęcia z zumby^ nie będą pokrywały się z moimi treningami.. a tak wg. to nie słodzę Ci Marku a piszę prawdę ;)
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
i tu kolejne pytanie w jakie dni odbywałyby się zajęcia?
|
|
|
|
na to pytanie jeszcze nie znam odpowiedzi z tego wzgledu ze szkola wlasnie przechodzi wielki remont... jak sie skonczy to wszytkie terminy zostana ustalone i napewno napisze cos na ten temat ...
|
|
|
|
|
to teraz pozostaje mi się modlić żeby nie było zumby we wtorki i czwartki
|
|
|
|
no tak, modlitwa jeszcze nikomu nie zaszkodzila
|
|
|
|
|
no tak masz rację ;D kurde już nie mogę się zajęć doczekać ;D tak sama w domu do lustra to nie to samo heheh a Marku pytanko jeszcze prowadzisz jakieś zajęcia w stw.(chodzi o taniec) ?
|
|
|
|
tak caly czas czynnie pracuje jako instruktor tanca towarzyskiego
|
|
|
|
|
PeIHa módl się, albo lepiej ćwicz shake.
Oj bedzie gorąco!!! Jak Marecki zacznie potrząsać swoim ciałam , tak wam dziewczyny puls skoczy, że bez duzego wysiłku spalicie zbędne kalorie i poprawicie sobie nastrój. |
|
|
|
|
Dziunia ćwiczę codziennie ;D
hahah już miałam okazję oglądać "pląsy" Mareckiego heheh ale nie zgubiłam zbędnych kalorii wręcz przeciwnie nie da się jeść podziwiać i chudnąc ;D Ale poprawiony nastrój zawsze był ;D %%% Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Słyszałam że pierwsze zajęcia zumby 15 września i ponoć pierwsza lekcja gratis. Wie ktoś coś na ten temat??? O której mają się odbyć??? Może pan instruktor nam coś powie na ten temat??
Cynia |
|
|
|
|
Pati, dobrze slyszalas... w ramach dni otwratych szkoly odbeda sie zajecia z zumby... w czwartek 15.09 o godzinie 18.00 w szkole tanca Merengue - zapraszam... sa to zajecia pokazowe i co wazne Bezplatne ... mam nadzieje ze wpadniesz z kolezankami ...
|
|
|
|
|
Marku, myślę, że powinieneś zaplanować swój grafik zajęć uwzględniając dwie grupy zumby, bo może być zbyt tłoczno na sali!
|
|
|
|
|
dziunia... mam nadzieje ze tak bedzie, bo te zajecia to naprawde zajefajna zabawa...
|
|
|
|
|
Panie Instruktorze ja i moje koleżanki juz jesteśmy gotowe do zajęć no nie możemy się wręcz doczekać żeby zobaczyć pana w akcji ..... a legendy chodzą, oj chodzą Byle do 15,09 Mam nadzieje że nie wypadnie mi druga zmiana
Cynia |
|
|
|
|
Ja też mam koleżanki i też będziemy , mimo,że nie znam instruktora i żadnych "legend" nie słyszałam....
Czy trzeba sie wcześniej jakoś zapisać??? i czy zajęcia przewidziane są też w godzinach przedpołudniowych lub wczesnopopołudniowych?? Panie instruktorze, tak czy siak będziemy na 100% |
|
|
|
|
swietnie, im nas wiecej tym lepiej ... impreza bedzie przednia na pewno a nad grafikiem zajec mocno pracujemy ... ale napewno sie tym z wami podziele...
|
|
|
|
|
ps, jakie legendy... ?? bo ja tez ich nie znam ??
|
|
|
|
|
Oj tam, oj tam panie Marku niech pan nie będzie taki skromny Pana wdzięk, czar i urok osobisty ponoć niejedną juz powalił na kolana.....
Cynia |
|
|
|
|
to chyba ze poza sala... bo z zajec wszyscy wychodza o wlasnych silach
|
|
|
|
|
Ale super! Ja tez chyba przyjde ;) Jaki stroj obowiazuje bedzie jakies miejsce zeby zostawic rzeczy? sorry ze tak sie wypytuje ale wolalabym wiedziec ;D
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
zumba to fitness więc dresy na pewno.. a żeby rzeczy gdzieś zostawić to zapewne będzie szatnia ;)
|
|
|
|
jasne ze jest miejsce nasza szkola ma 3 szatnie... wiec napewno kazdy znajdzie kawalek wieszaka dla siebie jesli chodzi o stroj to dresik jak najbardziej wskazany i wygodne adidasy
|
|
|
|
|
Dresy mam, adidasy też no i oczywiście duuuużo chęci Tak, że w czwartek wstawiam się zwartka i gotowa
Cynia |
|
|
|
|
no to super, bede czekal na wszystkich na sali treningowej ...
|
|