|
|
|
witam,
czy ktos sie orientuje czy w stalowej sa gdzies z zajecia z zumby ??? ja osobiscie jezdze narazie na te zajecia do rzeszowa w miare mozliwosci i czasu, a chetnie wybralbym bym sie tutaj na miejscu, jesli ktos cos wie to prosze o info... pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety nie pomogę Ci w znalezieniu miejsca, w którym takie zajęcia się odbywają, ale może warto popytać w jakichś klubach fitness. Gdy nie znajdziesz to możesz założyć własną grupę. Ja z miłą chęcią się do niej zapisze Potrzebne jest tylko miejsce, jakiś magnetofon, muzyka i chęci.
|
|
|
|
|
Znalazłam innych ochotników. Więc poważnie, jeśli znajdzie się osoba, która potrafiłaby poprowadzić te zajęcia. To resztę się zorganizuje. A może Ty NEO potrafiłbyś je poprowadzić? Ja chętnie bym to zrobiła, ale nigdy na takich zajęciach nie byłam, więc za bardzo nie wiem co i jak. Możemy mieć naprawdę fajną rozrywkę za darmo.
|
|
|
|
|
Ja też jestem chętna na zumbę! Kiedyś już pytałam na forum,czy przypadkiem u nas nikt nie prowadzi i zero odzewu :(
Jeśli chciałby ktoś znaleźć sposób na biznes, to myślę,że mogłoby wypalić! Ja się piszę, jak coś wymyślicie, szykujcie mi miejsce |
|
|
|
|
Ja pisałam poważnie. Możemy zorganizować takie zajęcia za darmo. Miejsce mogę załatwić. Może nie w Stalowej, ale blisko STW. Tylko potrzebujemy osoby, która będzie potrafiła poprowadzić takie zajęcia.
|
|
|
|
|
Przyznam szczerze, że na początku czytając ten temat nie miałam pojęcia co to jest ta zumba, ale popatrzyłam w necie i jestem megazaskoczona!
Bardzo mi się spodobało, lubie takie klimaty! Jakby było coś takiego w stw zwłaszcza na wakacjach to jestem za! I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
mysle ze zumba jest świetna. fajnie by było jakby ktoś to zorganizował.
w ogóle w stalowej jest jakaś babska siłownia? co powstało na edukacji? był tam ktoś? |
|
Dołączył: 15 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja też sie piszę na tą zumbę ;)
|
|
|
|
|
Wątek nam się chowa. Naprawdę nie ma nikogo kto był na tych zajęciach? NEO założyłeś temat i milczysz.
|
|
|
|
|
chodziłam na zajęcia zumby w lublinie i byłam tez na maratonie zumby i polecam każdemu można spróbować nawet w domu: http://www.tvs.p(...)714.html
http://www.tvs.p(...)665.html |
|
|
|
|
CYTAT Wątek nam się chowa. Naprawdę nie ma nikogo kto był na tych zajęciach? NEO założyłeś temat i milczysz. milcze bo jestem ciekawy opinii na ten temat - jak juz mowilem, mnie te zajecia sie bardzo podobaja i uwazam ze sa dla wszystkich nie wazne czy jestes kobieta czy mezczyzna, ale fakt faktem w stalowej tego nie ma... :( |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wątek nam się chowa. Naprawdę nie ma nikogo kto był na tych zajęciach? NEO założyłeś temat i milczysz. milcze bo jestem ciekawy opinii na ten temat - jak juz mowilem, mnie te zajecia sie bardzo podobaja i uwazam ze sa dla wszystkich nie wazne czy jestes kobieta czy mezczyzna, ale fakt faktem w stalowej tego nie ma... :( Pewnie, że płeć nie jest ważna. A Ty NEO nie potrafiłbyś takich zajęć poprowadzić? Oczywiście nie musi być jakoś tak profesjonalnie. Tak dla siebie i nowych znajomych z forum? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wątek nam się chowa. Naprawdę nie ma nikogo kto był na tych zajęciach? NEO założyłeś temat i milczysz. milcze bo jestem ciekawy opinii na ten temat - jak juz mowilem, mnie te zajecia sie bardzo podobaja i uwazam ze sa dla wszystkich nie wazne czy jestes kobieta czy mezczyzna, ale fakt faktem w stalowej tego nie ma... :( Pewnie, że płeć nie jest ważna. A Ty NEO nie potrafiłbyś takich zajęć poprowadzić? Oczywiście nie musi być jakoś tak profesjonalnie. Tak dla siebie i nowych znajomych z forum? zastanawiam sie nad tym, grzebalem troche w sieci i juz wiem gdzie mozna uprawnienia instruktorskie zrobic tylko ze to troszke kosztuje... :( |
|
|
|
|
no to czekamy a tymczasem są na sieci filmiki instruktażowe, ale wiadomo - w kupie raźniej.
|
|
|
|
|
widzialem na stronie szkoly kiszki ze od wrzesnia bedzie tam zumba, wybiera sie ktos ??
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jaaa ;D
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
No oczywiście że tak Jestem jeszcze ciekawa ceny za takie zajęcia. A Ty NEO ile płaciłeś w Rzeszowie?
|
|
|
|
|
15zl za godzine zajec...
|
|
|
|
|
zumba juz jest .. 509 330 744 tel do instruktora ... :)
|
|
|
|
|
Coś więcej napisz, gdzie , kto,kiedy za ile Takie podstawowe rzeczy chociaż (jeśli wiesz) na mosirze ma być aerobik z elementami zumby, czy to to??
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
No wow jaka ta stalowa jest mała ;D
Jak się dowiedziałam kto jest instruktorem to dziewczyny uwierzcie jest po co iść ;D z miejsca pozdrawiam Pana Marka ;D Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
zajecia beda sie odbywaly jak narazie w szkole tanca Merengue, jesli chodzi o cene to wydaje mi sie przystepna... pojedyncze wejscie 10zl a w karnecie 35zl za 4 wejscia..
|
|
|
|
|
ale mi ktos poslodzil... szkoda tylko ze nie wiem kto ... ale milo ...
|
|
|
|
|
;) No proszę może przyjdzie na zajęcia ;)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
mam nadzieje ... ze przyjdzie...
|
|