|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest jakis dziadek na Wolności gdzies tam naprzeciw delikatesów i na Malcach mloda dziewczyna skreca sie w lewo kolo kosciola z glownej jak na Nisko sie jedzie
|
|
|
|
|
Zajęło mi to 30 sekund.
Nazwa: Sławiński Bernard Adres: 37-450 Stalowa Wola, Okulickiego 26/97 Język: francuski Nazwa: Pajka Wacław Adres: 37-450 Stalowa Wola, Staszica 12/36 Język: francuski Nr telefonów to już na informacji telefonicznej. Tylko nie zakładaj nowego tematu z pytaniem jaki jest nr do informacji telefonicznej. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Zajęło mi to 30 sekund. Nazwa: Sławiński Bernard Adres: 37-450 Stalowa Wola, Okulickiego 26/97 Język: francuski Nazwa: Pajka Wacław Adres: 37-450 Stalowa Wola, Staszica 12/36 Język: francuski Nr telefonów to już na informacji telefonicznej. Tylko nie zakładaj nowego tematu z pytaniem jaki jest nr do informacji telefonicznej. Oj, mogłeś już sobie darować głupie dogadywanie ;] Też to wyszukałam, ale to nie znaczy, że nie mogę założyć takiego tematu, a może akurat ktoś korzystał z takiej usługi i może mi polecić ;] jak masz odpisywać głupio i z bólem to nie odpisuj w ogóle, bo to jest zbędne. Ahhh ta POLSKA hahahahaha Pozdrawiam |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja swego czasu tłumaczyłem u tej babeczki na malcach, szybko było i w miarę tanio namiarów nie dam bo nie znam, nie pamietam.
ale jak juz ktoś na górze pisał jak jedziesz w kiedunku niska skręcasz na malce w lewo i gdzies w okolicach kościoła i takiego małego mostku Errare humanum est. |
|
|
|
|
Dziękuje
|
|
|
|
|
a ja dodam ze ta pani na malcach strasznie duzo chce za tlumaczenie i nie jest za przyjemna....kilka rzeczy u niej tlumaczylam a potem znalazlam Pana Bernarda i jest super i ceny ma w stosunku do Pani z Malc konkurencyjne;)) ale wybor nalezy do Ciebie
|
|
|
|
|
Może Biuro Tłumaczeń GLOB na Jana Pawła. Tu jest dużo języków i francuski na pewno też.
|
|