~~jarek_b | |
|
|
Witam!
orientujecie sie moze gdzie mozna kupic jutro zubrowke, ale ta w takiej kurteczce z futerkiem Żabki (przyanjmniej na porebach, mlodyniu, c4 i kolo hali) odpadaja bo bylem i sprawdzilem, a na Lotosie i Statoilu rowniez nic Potrzebuje jej na gwalt jutro, a sklepy, o ktorych wiem ze ta flaszeczka jest, sa jutro zamkniete ;/ Prosze o pomoc, moze wy znacie sklep z ta zubroweczka otwarty w dniu jutrzejszym pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~grden | |
|
|
moze Nowalijka? ta zubroweczka jest tam na 100%, ale nie wiem czy jutro bedzie otwarte.... choc pani lubila sobie w swieta zarobic ;)
pozdro |
|
|
|
|
|
Trzeba było wcześniej pomyslec Jutro ciezko bedzie dostać moze jedź do Rzeszowa tam sie moze znajdzie
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
~~jarek_b | |
|
|
taaa do Rzeszowa.... Kur** widzialem ja w Stalowej w tylu sklepach, napewno ktorys musi byc czynny
|
|
|
|
|
|
Ja tez widziałem w sklepach. Najcześciej to w społemach były np. jubilat ale społemy napewno będą zamknięte. A ogólnie to po co Ci tak potrzebna ? Widze ze tu nie chodzi o zawartość
|
~~gerber | |
|
|
Prawda, w społemach były, w tesko tez, a ostatnio widzialem we FRACu... ale wszystkie jutro zamkniete o.0
|
|
|
|
|
|
Tesco jutro do 17, chyba
@edit A jednak zamknięte, a w Anglii mają do 16! : ( |
|
~~rst | |
|
|
to lec do angli albo usiadz za kasa ;)
|
|
|
|
|
|
a moze ktoś ma taką kurtke i Ci sprzeda a ty se kupisz butelke żubrówki i se wsadzisz do kurteczki z futerkiem
|
|
|
|
Stestuj monopole w Rozwadowie. Większość chyba otwarta, no i istnieje duże prawdopodobieństwo, że znajdziesz.
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
ja mam zubra , ale kurtke zostawil w puszczy
|
|
~~mario | |
|
|
Kup żubrówkę,a ja mam taka kurteczkę z futerkiem,została mi akurat z ostatniej imprezy,myślę,że się dogadamy.Pisz jutro,ja tu zajrzę ok 8-9 godz.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a moze w Ciumie bedzie ... a jak nie to napewno w ktorejs Żabce
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jest na Poniatowskiego [ pod kręgielnią] w Galeri Alkocholu, bo sam kupowałem ;p
wieś się bawi \' : ) |
|
~~jarek_b | |
|
|
bylem w 7 zabkach: na porebach, na mlodyniu, na c4, naprzeciw hali, pod kregielnia, w rozwadowie i na bialych domach. W zadnej juz nie ma.
W zadnym sklepie przy rynku w rozwadowie nie ma. Na stacjach nie ma. Frac zamkniety, a przez szybe pieknie sie swieci ta zubroweczka Widze ze chyba nic z tego na dzis... |
|
|
|
|
|
a poco Ci na dzis? Kup co innego ...
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Masz jeszcze jedno wyjście ! ale ja go nie polecam
|
|
|
|
Któryś zły user wszystkie wykupił, żeby zrobić Ci na złość Teraz tylko dowiedzieć się który
|
|