|
|
|
Nie wiem czy mi coś z tych poszukiwań wyjdzie ale do odważnych świat należy ;)
Poszukuję chłopaka... tzn. poszukuję Cię chłopaku na którego dziś omal nie wpadłam, byłeś razem z kolegą w okolicy hali targowej. Mijaliśmy się ok godziny 17.30. Jeżeli mógłbyś to bardzo proszę odezwij się... Chciałabym również prosić żeby nikt się nie podszywał, bardzo zależy mi na odnalezieniu tego chłopaka |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
szukajcie a znajdziecie
ja proponuje poświęcić trochę czasu przed halą targową może będzie jeszcze tamtędy przejeżdżał w każdym bądź razie życzę powodzenia i trzymam kciuki |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Chyba wiem o kogo chodzi ale potrzebuje dwie podpowiedzi w jakim wieku byli i jak dlugie mial wlosy ten drugi chłopak ew jak był ubrany.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Katiusza jak już znajdziesz tą osobę, czego Ci szczerze życzę, albo jeśli jej nie znajdziesz niestety, to daj znać jak zakończyła się ta historia, bo jestem ciekawa.
Trzymam kciuki razem z innymi i życzę za pozytywnego obrótu spraw >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Wiktor
co do wieku to hm... coś koło chyba 20 byli, tacy dość młodzi A co do ubioru... no wiesz taka zakręcona szłam że później też mało co pod samochód nie wpadłam ;) ale yyy tak bardziej na luzie? no i ten drugi chłopak miał krótkie włosy z tego co pamiętam ale szczerze mówiąc na tego drugiego to mniej uwagi zwracałam |
|
|
|
|
Na 90 % wiem kto to jest. To jak teraz Ci dać namiar na P.W może być?
|
|
|
|
Wiktor, byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
Wiktor wie wszystko)
Mam pytanie o jedną ekspedientkę w sklepie no ale to przez prv;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
poszło na p.w
|
|
|
|
ok, wszystkie potrzebne informacje dostałam więc jutro będę go pewnie szukać Tylko co zrobić jeśli się okaże że to on? Niech mi ktoś podpowie jak zagadać Jestem chorobliwie nieśmiała i nigdy pierwsza do nikogo się nie odzywałam
|
|
|
|
|
sama napisałaś do odważnych świat należy...ja tam nigdy nieśmiała nie byłam wale prosto z mostu co mi lezy a w twoim przypadku radze podejść do chłopaka przywitać sie powiedzieć ze go juz spotkała kiedyś podoba ci sie ...a dalej pewnie sama se rozmowa rozkręci trzymam kciuki i napisz jak sie sprawy toczą powodzenia
bzzzzzz |
|
|
|
|
MODEROWANO!
\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
Katiusza dasz radę napisz potem jak było powodzenia
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak już znasz namiary np. imię możesz spróbować przez "natasze klase" lub "fejsa" i tam napisz krótką wiadomość
powodzenia PS. DarekP to wcale nie jest śmieszne, obyś ty nigdy nie musiał nikogo w ten sposób podwozić Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jagi :] to nie bylo zlosliwe tylko na powaznie, poznalem kilka osob na wozku i wiem ze bylyby zadowolone jakby tak chlopak/dziewczyna zagadal, p_p wymoderowalas moj wpis, chcialas dobrze, a wyszlo jak zwykle :] patrzycie na wozek i widzicie kaleke, a to sa osoby ktore chca byc traktowane najnormalniej jak sie da, sa silniejsze niz sie wydaje, maja do siebie dystans i rowniez znaja sie na zartach, to przez takie podejscie, obchodzenie sie jak z jajkiem czuja sie jak tredowaci :]
napisze to jeszcze raz, nie mialem zamiaru nikogo urazic ifg z chujowego konta :] \"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
Nie podoba mi się cenzura jaka ostatnio się szerzy na tym forum. Podobnie było w wątku o ortodontkach. Ja rozumiem, że są rzeczy których nie powinno się pisać, czy mówić w ogóle, ale tutaj nie widziałem niczego takiego.
|
|
|
|
|
CYTAT napisze to jeszcze raz, nie mialem zamiaru nikogo urazic ifg z chujowego konta :] Nie twierdze, ze chciales. Twoj post byl nie na miejscu, co zauwazył Jagi. Fakt ludzie na wozkach chca zyc normalnie i normalnie byc traktowani, ale chyba sam przyznasz, że mowienie "niech Cię podwiezie" pdoczas gdy widac, że sprawa dla dziewczyny jest delikatnie mwoiac nieodpowiednie;) PS. żadnej cenzury tu nie ma |
|
|
|
|
chyba urazilem wszystkich ktorzy nikogo na wozku nie poznali :], mowiac zeby ktos cie podrzucil dajesz do zrozumienia, ze akceptujesz w calosci i jestes swiadoma ze osobnik porusza sie na kolach :] nie ma nic opowiedniejszego
\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
i Jager i Panna nie macie racji niestety. Jak ktoś jest na wózku i minie załamanie tekst o podwiezieniu pomaga. Nie jest to nic złego dla ludzi któzy znajda wózkowych. Zresztą w szpitalu takie teksty do młodych pielęgniarek sa na porzadku dziennym
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie śmiećcie koleżance w wątku poszukiwawczym
|
|
|
|
|
ej no właśnie! bo jak zostanę starą panną to na was będzie!
eh... jak na razie moje poszukiwania stoją w miejscu :( |
|
|
|
|
Zawsze zostane ci jeszcze ja na pewno na jego miejscu doceniłbym twoje starania sadze ze kolo wie tylko penia
|
|
|
|
|
DZIKU- na JAKIM TERENIE TA PANI JEST JESLI TEZ W OKOLICY HALI TO SPORO PAN ZNAM W TYCH REJONACH - CZESTO W TYCH STRONACH TANKUJE
|
|
|
|
|
Hehe dzięki ghost10000 ale to były tylko żarty z mojej strony chociaż tak z drugiej strony to zacznę się rozglądać bo szkoda nie wykorzystać takiej wiedzy
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
CYTAT i Jager i Panna nie macie racji niestety. Jak ktoś jest na wózku i minie załamanie tekst o podwiezieniu pomaga. Nie jest to nic złego dla ludzi któzy znajda wózkowych. Zresztą w szpitalu takie teksty do młodych pielęgniarek sa na porzadku dziennym Każdy ma swoje zdanie. Tym bardziej, że to tylko forum i taki tekt jeden napisze z serca a drugi szyderczo. A mnie poproszono mnie, żeby ten wpis usunąc(nie był to Jagi). Dołączam sie do tego, aby już nie zasmiecać koleance poszukiwań;P PS. napisz jak sie historia zakonczy |
|