|
|
|
Witam
Szukam ciekawego miejsca w górach na wakcje tak do tygodnia czasu w przystępnej cenie i dobrych warunkach sanitarnych. Fajnie jeśli to miejsce będzie przez kogoś z Was sprawdzone bo nie chcę jechać w ciemno i się rozczarować. Co polecacie? >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Jezioro Białe Okuninka ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Jezioro Białe Okuninka ;) Zgadza się Dorii |
|
|
|
|
Tylko, że to nie góry:-))) Ta Okuninka :-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Może to właśnie nie góry ale Jezioro Białe jest jedno z najlepszych w Polsce, bylem rok temu, świetnie się bawiłem i w tym roku najprawdopodobniej tez tam będę ;)
Chociaż chętnie pośledzę ten temat, bo uwielbiam nowe miejsca, a jak interesuje cie coś bliżej to polecam Krasnobród |
|
|
|
|
To prawda Jezioro Białe jest świetne zwłaszcza dla rodzin z dziećmi ale czy macie jakieś pewne namiary na domek w rozsądnej cenie.
|
|
|
|
|
Polecam soline i dworek JULIA
|
|
|
|
|
Ja polecam Pieniny i Sromowce Niżne. Ładnie, tanio i Słowacja już na drugim brzegu Dunajca. Większość mieszkańców utrzymuje się z turystów wynajmując pokoje, warunki i ceny są b. dobre.
Jest też gdzie popływać, na zalewie w Niedzicy, można się popluskać lub wynająć kajak czy łódkę. 100 razy lepsze miejsce niż zatłoczony, drogi i przereklamowany Zakopiec *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Może Krynica Zdrój?Jeśli ktos myśli że to miejsce jest przepełnione starszymi ludzmi z sanatorium to jest w błędzie(jest tak jak wszędzie).
Cenowo jest przystępnie jeśli chodzi o nocleg i jedzonko i nie jest daleko (220 km). |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zwierzyniec ;-)
|
|
|
|
|
Jeżeli masz do wydania ok 1000 zł na osobę poszukaj promocji Ryanair na loty, kup bilety i leć na wyspy kanaryjskie za tą kwotę.
(z kartą BZWBK Prepaid odchodzi 25 zt za bilet więc): Rzeszów->Frankfurt (Hahn) ok.80 zł (w dwie strony) Frankfurt-Lanzarote 65 euro/os (w dwie strony) czyli 330 zł za przejazd. ok 13 euro za dobę w hostelu daje ok 400 zł + jedzenie daje ok 1000-1200 zł za osobę. Wakacje w polsce się nie opłacają Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Znacie jakieś podobne miejsca do Okuninki? Tak, żeby była jakas woda, i taki deptak jak nad białym ; ))
|
|
|
|
|
fractal - też właśnie ostatnio słyszałam, że Pieniny są ok. Jest dużo atrakcji i ceny w miarę przystępne.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Chętnie pojadę nad Białe z rodziną, dzieci 6 i 4 lata, potrzebuje sprawdzonych kontaktów- nocleg + wyżywienie
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Pardałówki w Zakopanem. Wszędzie blisko, a jednocześnie z daleka od zgiełku.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A może Białowieża?
|
|
|
|
|
http://www.zol.pl/noclegi/?action=obiekt&id=469
polecam ) byliśmy już i jedziemy w tym roku |
|
|
|
|
To zalezy Zakopane jezeli ktos lubi chodzic po gorach jezeli ktos woli wode no to mazury albo morze tylko ciezko z pogoda my jezdzimy na Chorwacje jest super przed sezonem albo zaraz po bo ceny bardzo spadaja a pogoda upal
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Zwierzyniec ;-) i Góra Bukowa i jeziora w Zwierzyńcu i w okolicy, spływy kajakowe a najważniejsze pogoda wszędzie może padać a tam zawsze słońce Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zwierzyniec ;-) i Góra Bukowa i jeziora w Zwierzyńcu i w okolicy, spływy kajakowe a najważniejsze pogoda wszędzie może padać a tam zawsze słońce aaaaaaaaaaaaa no błagam Was, potem pół Stalowej będzie na Roztoczu |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zwierzyniec ;-) i Góra Bukowa i jeziora w Zwierzyńcu i w okolicy, spływy kajakowe a najważniejsze pogoda wszędzie może padać a tam zawsze słońce aaaaaaaaaaaaa no błagam Was, potem pół Stalowej będzie na Roztoczu ale tam jest extra i tak pół stalówki tam właśnie spotykam;) mam trochę zdjęć... kilka mogę zapodać jak ktoś jest chętny obejrzeć Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
gb74 to moze zapodaj gdzie polecasz sie zatrzymac na noclegi w tamtych okolicach .
Zastanawiam sie tez nad wyjazdem nad Czorsztyn...piekne okolice . |
|
|
|
|
Zatrzymywałam się w różnych domach
ostatnie kilka lat zamieszkuję tutaj u pani Ani Lipiec ze względu na super atmosferę, którą tworzą właściciele http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2dae2551f27b7623.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb39601e13259e3c.html Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Tylko Solina i wodaaaaaaaaaaaaa grill i rybki !! polecam
|
|