|
|
|
Przed chwilą znowu ktoś się bawił z portalem... czy admini coś wiedzą ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I co się działo?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Na adresie wrzucona była inna stronka, na stronce była jakaś galeria z jednym dostępnym zdjęciem. Mam prtscreeny, mogę wrzucić
|
|
|
|
|
To wrzuć, na co czekasz
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
No właśnie, pokaż
:) |
|
|
|
|
Jak to zrobić, akurat z tej opcji nigdy nie korzystałem
|
|
|
|
|
Wchodzisz na jakiś hosting obrazków, np imageshack.us, klikasz "Browse", wybierasz obrazki z dysku i klikasz "prześlij teraz". Jak skończy to obrazki już bedą na serwerze imageshack. Potem wklejasz linki do nich na forum i gotowe. Jeśli chcesz wkleić obrazek a nie link to używasz funkcji [ img]adres_obrazka[/ img] tylko bez spacji.
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Dodaj jako zdjęcie. Ale nie z dysku tylko musisz to wywalić na jakąś stronę tupu fotosik. I tu kliknąć na zdjęcie i pomiędzy [i mg]czyli tu[/i mg] wstawić adres.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poprawiłem link ale ci powiem że nic takiego nie widziałem na ie najnowszym
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
obrazek 2 megabajty Oo
Mała rada - nie używaj formatów takich jak bmp czy png bo zajmują ze 20 razy więcej miejsca niż jpg. I 20 razy dłużej się wczytują. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Nie ma co się przejmować takimi drobiazgami. Najważniejsze, że mamy zapewnienie z góry, że jest tu bezpiecznie)
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
W 39-tym też nas zapewniali,że jesteśmy bezpieczni....
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No faktycznie, mogłem pomyśleć o jpegu. Mam jeszcze jednego printscreena ze zdjęciem jakiejś laski z galerii ( na tej stronce), ale nie będę tu wrzucał bo może ktoś się odnajdzie i obraza mienia będzie Jak admini chcą mogę podesłać na maila.
|
|
|
|
|
Super bezpieczna strona. Nie ma co. Ciekawe ile admini ukrywają przed użytkownikami. Ile różnego rodzaju ataków już było?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Amerykanie utajnili dowody zabicia bin Ladena. To powszechnie stosowana praktyka. Zainstalujcie łatki, włączcie filtr Smartscreen i jesteście bezpieczni w sieci.
|
|
|
|
|
No to mnie uspokoiłeś.
To na pewno był atak Al-kaidy, zemsta na Stalowej Woli za lądowanie samolotu z Talibami w Turbii. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Super bezpieczna strona. Nie ma co. Ciekawe ile admini ukrywają przed użytkownikami. Ile różnego rodzaju ataków już było? Na pewno mnóstwo!!! Nasze dane są zagrożone! My też jesteśmy zagrożeni! "Chakerzy-agenci" "schakujom" nam konta bankowe! Nie zwlekaj! Pisz mail do admina z prośbą o skasowanie konta, będziesz wtedy bezpieczny *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Chyba twojego.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|