|
|
|
gdzie w stalowej woli jest szkola hiszpanska (kurs) bo chce sie nauczyc go tak wieczorami itp
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a po h.... ?
dla widzi mi się ? tak z deka mozesz uzasadnić ? |
|
|
|
|
Czy kolega wyzej ma jakis problem ze soba?pytam bo nawet nie ma co komentowac.Fryzurko,polecam promar,rzeszow,wprawdzie kawalek ale szczerze polecam.
|
|
|
|
|
MRybka
ja ma k... problem ? PAN/PANI "...nii stad niiii s owąd :{..." Spanish ? a tu głupi text ? |
|
|
|
|
Dziewczyna pyta o kurs.skoro nie masz nic do powiedzenia coby jej doradzic to po co sie odzywasz?malo tego-dziewczyna ma sie tlumaczc po co jej kurs hiszpańskiego?!
|
|
|
|
|
tak/nie
na holere , błysnąć na majorce ? RAZ jeden jedyny ?????????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuu wróóóóóóóóóóóóóóóóóćććććććććć chciała się pochwalić ??????????? |
|
|
|
|
stalowowolskie problemy ^^
c....j ci do tego po co jej hiszpanski potrzebny, nawet jakby miala sie nauczyc go po to by pozniej probowac zapomniec :] na c...j kupowac dziecku bulke przeciez chlebem tez sie dobrze zapcha :] \"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|
|
|
|
CYTAT a po h.... ? dla widzi mi się ? tak z deka mozesz uzasadnić ? Jasne, po co uczyc sie jezyka, ktorym mowi 500 mln ludzi na calym swiecie? |
|
|
|
|
northern_petrol
to czemu nie języka ktorym miwi 2 miliardy ! ? |
|
|
|
|
Kolego Pituch, co cię to obchodzi ?. Ktoś pyta bo chce, nie musi się tłumaczyć oraz uzasadniać. Chce i tyle, znasz odpowiedz, jesteś pomocny w temacie czy nie ? Jak nie jesteś to jest wiele innych tematów na które możesz się wypowiedzieć. No chyba że za punkt honoru obrałeś sobie wpisanie swojego "komentu" przy każdym poście.
|
|
|
|
|
PITUCH - niedługo zaczniesz cenzurować
Jak ktoś pyta - to albo staraj się pomóc albo daj sobie spokój. Z tego co mi wiadomo, są jakieś kursy hiszpańskiego w Promarze. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czestmir
w sumie racja tylko jak masz wybrać ZŁO, to ktore ? lepsze czy gorsze ? mirek777 nie nie nie odp juz dostałes , czy mozesz przestac sie mnie czepiac ? |
|