|
|
|
Szukam dobrego gastrologa,chcę zrobić gastrologię żołądka,będę wdzięczna za opinię i podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chcesz zrobić specjalizację z gastrologii? pewnie chodzi ci o gastroskopię. w stalowej dr Ostrowska , a w Nisku dr Rakowska
|
|
|
|
|
Do niczego nie jest ci to potrzebne.
Ogranicz węglowodany do 50 gram na dobę i w tym samym dniu zapomnisz gdzie masz żołądek - bóle znikną bezpowrotnie! Zdrowie powróci natychmiast. /niepotrzebnie chorowałem 28 lat.../ xxl |
|
|
|
|
odradzam obydwie panie powyższe. Kiedys poleciłbym klinike z lublina której nazwy nie podam - bo spartolili mocno robote. Obecnie sam szukam gastrologa i nikt nie chce mnie przyjac po wpadce z lublina - tylko podstawowe badania a nietpowych nie chcą
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Informacja dla wpisujących. Zanim polecicie DOKTORA, zastanówcie się czy jest on doktorem nauk medycznych czy lekarzem medycyny !
ostrowska nie jest doktorem ! |
|
|
|
|
rcdcd nie spinaj się .powszechne jest zwracanie się do lekarza doktorze ,więc nie jest błędem okreslanie go doktorem. patrz uważnie ,że nie napisałem dr n. med. tylko dr. od kilkuset lat tak ludzie zwracają się do lekarzy więc i ja to czynię,
|
|
|
|
|
jeżeli masz możliwość dojechania do Sandomierz to polecam doktora Rusielewicza, mi bardzo pomógł, zrobił gastroskopie i postawił trafną diagnozę
|
|