NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Pudzian, co myslicie o wczorejszej walce pudziana?
ff
Wysłany: 22 Maja 2011r. 17:56  
jestem marynarzem i bedac w portah afryki ,kanady,usa,i etc stoczylem mnóstwo walk miałem połamane wszystkie kosci a takiego thompsona to bym rozniósł na butach po tawernie w rio de janerio zal było patrzec choc pudzian mial go juz w pierwszej rundzie szkoda

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Maja 2011r. 17:56  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Maja 2011r. 18:04  
Jesteś Wielki Mzimu.
Słyszałem jak ostanio pobiłeś 10 chłopaków.Dostali taki wpienicz ,że niektórym nawet kredki z tornistrów się wysypały.Cóż ,niewielu potrafi sprawić łomot starszakom z pobliskiego przedszkola.
Pudzianowi możesz pchły jego psa wyprowadzać na spacer.
Zostały ci porty Antarktydy.Maszeruj albo giń.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Maja 2011r. 18:20  
zapraszam cie cipko do portu w gdyni 22 czerwca zapytaj kogokolwiek o borsuka i wtedy ci kredki wypadna z tornistra jezeli masz odwage i mama cie pusci tak daleko samego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Maja 2011r. 18:20  
wg mnie wreszcie swój trafił na swojego. W końcu to normalne, że na początku kariery ciągle wygrywać nie może! Nic Pudzianowi nie stało się przez to, że wczoraj przegrał. Na pewno dobre wnioski wyciągnie z wczorajszej walki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2011r. 13:03  
Jusek, nie prowokuj bo kris8010 się wkurzy i nas wszystkich pozabija!
Widać od razu że to kozak nad kozaki. Jakby na ringu walczył sam przeciw Pudzianowi, Sylvie, Jemieljanienko i Norrisowi to by ich jedną ręką pozabijał!

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2011r. 16:45  
pudzian sie skonczyl,nigdy nie byl i nie bedzie fihterem taka prawda

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2011r. 17:23  
CYTAT
pudzian sie skonczyl,nigdy nie byl i nie bedzie fihterem taka prawda

Możliwe.
Gościu zrobił więcej niż pozostali nasi w tej dziedzinie.
Możemy Pudziana krytykować,ale niech robią to ci,co zrobili cokolwiek takiego jak On.
Mocny w gębie to może być byle "lachociąg".
To do krisa8010.I jeszcze jedno-nie umawiam się z pewną męską częścią rowerową służącą do pedałowania.Mój pies się na Ciebie zgodził.
Dziwne.Trudno,ale nie dobieram jemu partnerów seksualnych.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2011r. 22:35  
CYTAT
jestem marynarzem i bedac w portah afryki ,kanady,usa,i etc stoczylem mnóstwo walk miałem połamane wszystkie kosci a takiego thompsona to bym rozniósł na butach po tawernie w rio de janerio zal było patrzec choc pudzian mial go juz w pierwszej rundzie szkoda

To efekt nadmiernego oglądania szklanego ekranu, ewentualnie dopalacze nie były kupione w celu kolekcjonerskim ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2011r. 23:16  
jusek co masz na mysli piszac ze zrobil wiecej w tej dziedzinie ? jezeli chodzi o promowanie zenujacego wiejskiego spektaklu pod tytulem KSW to moze i tak,jest poprostu maszynka do zarabiania pieniedzy w kiczowatym show polsatu.Prawidzwe MMA to z UFC nie ma z tym nic wspolnego,tam chlopaki sie bija naprawde a u nas to tak bardziej w ramach rozrywki.Dla Polski w tej dyscyplinie napewno zdecydowanie wiecej zrobil Pawel Nastula walczyc w Pridze ale malo kto o tym wie bo wtedy nie bylo to takie popularne.. zagranica smieja sie z tego calego KSW i z Pudziana dlatego zadni konkretni zawodnicy nie przyjezdzaja na te pseudo gale tylko ci ktorzy juz nie maja nic do stracenia albo tacy ktorzy sa juz wypaleni.. i potrzebuja kasy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2011r. 05:05  
widzisz synek łatwo jest kozaczyc przed kompem wiec powtarzam 22 czerwiec port gdynia i pociagniesz lachy moim kolegom a jak twój pies lubi sie zabawic to dziwne ze jeszcze nie szczekasz i zamykam temat gamoniu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2011r. 07:00  
Fajnie że Pudzian oberwał. Lekcja pokory mu się przyda.
Śmieszą mnie kuguciki, przechwalające się swoim kozactwem, ranami w walkach i innych bzdurami. Ale to prymitywne.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2011r. 08:54  
CYTAT
widzisz synek łatwo jest kozaczyc przed kompem wiec powtarzam 22 czerwiec port gdynia i pociagniesz lachy moim kolegom a jak twój pies lubi sie zabawic to dziwne ze jeszcze nie szczekasz i zamykam temat gamoniu

nie znalem zadnego marynarza, ale slyszalem ze w kazdym porcie inna dziewczyna, a tu prosze inaczej daja rade :]

\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »