|
|
|
Czy ktos wie gdzie w stalowj woli znajduje sie sklep z herbatami na wage, kiedys taki sklepik miescil sie w domu rzemieslnika, ale to bylo z 15 lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w środku hali w budynku masz jeden
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Centrum 4 od strony bloków, przy barze.
Ceny kosmiczne. Kiedyś był też jakiś na hali ale nie mam pojęcia czy jest nadal. Takie same herbaty i kawy są dostępne taniej na allegro. |
|
|
|
|
W Biedronce na Okulickiego w ciastkarni przy wyjściu mają duuuzo róznych herbat na wagę. Bardzo dobre. Przetestowałam i polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT w środku hali w budynku masz jeden Jeśli szukasz sklepu z dobrymi herbatami, to polecam właśnie ten powyżej w budynku hali targowej. Nie jest zbyt tanio, ale jakościowo świetne herbaty - żadna "w kapciu" nie może się równać dobrej sypanej. |
|
|
|
|
Centrum 4 koło "pijawki" naprzeciwko bloków, hala targowa, Bedronka koło Statoila
|
|
|
|
|
Dzieki wszystkim
Mam do was jeszcze jedno pytanie czy mogli byscie poleciic jakas ksiazke dla mamy. Pewnie zapytacie jaki jest jej ulubiony gatunek, ciezko mi odpowiedziec na to pytanie bo czyta wszystko jak leci, napewno mozemy dac sobie spokuj z horrorami trilerami i sf. |
|
|
|
|
Ostatnio wszyscy polecają Trylogię Millennium - Stiega Larssona, więc może i Twojej mamie podejdzie ;)
A jak lubi fantasy, to polecam "Grę o tron" George'a R. R. Martina, ostatnio wyszła nowa edycja w twardej oprawie. |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na hali jest drożej niż w Centrum4.Moja ulubiona wiśnia z rumem (polecam,jest rewelacyjna jeżeli ktoś lubi herbaty owocowe) w centrum jest tańsza o 20,-zł na jednym kilogramie.
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
polecam wybrać się do Rzeszowa tam znajdziesz
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o książki polecam "Millenium" - trylogia, rewelacyjny kryminał skandynawski
|
|
|
|
|
Polecam książkę "Historia Edgara" Autor : Wroblewski. Przeczytałam - mamie na pewno się spodoba.
|
|
|
|
|
Dorotko herbaciarnie w biedronce juz odwiedzialem, teraz czas na ksiegarnie.
|
|