|
|
|
Szukam producenta łóżek z pojemnikiem na pościel. Chodzi mi o łóżko o wymiarze materaca 160x200 i zeby byl stelaż podnoszony...moze ktos ma namiar?...
chodzi mi mniej wiecej o cos takiego: http://polsk(...)opa.html ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
Podobne łóżko kupiłem sosnowe pod zakopanym, niestety ksywy z allegro nie pamietam ale cena była dosyc niska asosna gruba około 4cm. Z teg co wiem łózko stoi już 3 lata i sie nie psuje - szukaj na allegro
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja podobne łóżko robiłam na zamówienie w Zarzeczu u stolarza Pana Janusza ,obok firmy Optimum zajmującej sie sprzedaża materacy . Masz od razu komplet , bo Pan dobrze zna wymiary materaca , by było dobrze siadać na łózko . TO fachowiec. Ja jestem bardzo zadowolona, a jeszcze sobie kazałam stelaż zrobic podnoszony pod głowa i w nogach ,a ty jak chcesz on wszystko zrobi i przywiezie do domu i ustawi.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja podobne łóżko robiłam na zamówienie w Zarzeczu u stolarza Pana Janusza ,obok firmy Optimum zajmującej sie sprzedaża materacy . Masz od razu komplet , bo Pan dobrze zna wymiary materaca , by było dobrze siadać na łózko . TO fachowiec. Ja jestem bardzo zadowolona, a jeszcze sobie kazałam stelaż zrobic podnoszony pod głowa i w nogach ,a ty jak chcesz on wszystko zrobi i przywiezie do domu i ustawi. ASANKA masz moze jakies dokladniejsze namiary?, jezdzilem , pytalem i nikt nic nie wie... chyba za duzo w zarzeczu biznesmenow ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
W sklepie meblowym MEBLE OK w Rozwadowie są takie łóżka i robią też sosnowe na wymiar co do cm jakie tylko chcesz.
|
|