|
|
|
witam forumowiczów , mam pytanie potrzebuje kupic pręta zbrojeniowego " fi" 12 i " fi " 6 gdzie kupię cos takiego najtaniej wraz z dostawa oczywiście pytam bo moze ktos ganiał niedawno za czymś takim pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wszędzie ceny podobne, lecz najtaniej z dostawą gratis było w Galenie - Nisko-Racławice ul.Lubelska
|
|
|
|
|
jaka stal ?
S235 czy jakaś lepsza ? |
|
|
|
|
ponoć zwykła najbardziej popularna na zbrojenie nie mam jak teraz sprawdzić symbol
|
|
|
|
|
witam
Ja kupowalem w BOGMET w pysznicy jesli bierze sie tone lub wiecej to transport free ma dobre ceny i co najwazniejsze drut 6mm mozna kupic w kregu lub troszke drozej i prostowany odpada prostowanie Tzn miesci sie ta firma jak sie jedzie z Pysznicy na Kłyżów po prawej stronie jest reklama przed skladem materiałów sypkich i kruszywa. Jak znajde wizytowke to dam na p.w. namiary |
|
|
|
|
Wobi-Stal na grabskiego byli zawsze najtansi z prętami i sprzedawali to do innych firm
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kolego zapytaj w firmi WOBI-STAL na Grabskiego warto zapytac
|
|
|
|
|
CYTAT jaka stal ? S235 czy jakaś lepsza ? Na każdym składzie będziesz miał tą samą stal zbrojeniową tzw. "jodełke". Przerabiałem temat. Najlepiej jest zapytać w każdym składzie budowlanym. |
|
|
|
|
Ktosik tylko że każda firma dodaje marże więc najprościej isć do źródła w naszej okolicy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Wobi Stal - mają chyba raczej dobre ceny i dowożą oczywiście
|
|
|
|
|
A ja polecam BOGMET. W wobi-stali bylo drozej
|
|
|
|
|
dziekuję wszystkim za informacje .
|
|
|
|
|
CYTAT witam Ja kupowalem w BOGMET w pysznicy jesli bierze sie tone lub wiecej to transport free ma dobre ceny i co najwazniejsze drut 6mm mozna kupic w kregu lub troszke drozej i prostowany odpada prostowanie Tzn miesci sie ta firma jak sie jedzie z Pysznicy na Kłyżów po prawej stronie jest reklama przed skladem materiałów sypkich i kruszywa. Jak znajde wizytowke to dam na p.w. namiary Jeśli chodzi o zakup drutu fi 6 w kłębie lub prostowany, to musisz przemyśleć temat,ponieważ przy prostym oczywiście odpada jego naciąganie, ale wiąże się to ze stratami.Z kłęba po naciągnięciu masz tylko jeden jedyny kawałek odpadu na samym końcu każdego odcinka.Natomiast już prostowany musisz kupić na wymiar, tj długość drutu potrzebna na strzemiono razy wielokrotność.Pocięty jak kolwiek na dowolne odcinki bez przeliczenia = strata. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
polecam centrostal
|
|