NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Nowoczesna Polska, Nowoczesna Polska
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 15:28  
http://ruchpoparcia.rzeszow.pl/

zapraszam wszystkie zainteresowane osoby

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 15:28  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 19:18  
Ojtam ojtam czemu sie śmiejeta? rotfl
Co w banerze nowoczesnej polski robi pomnik czynu rewolucyjnego zwany również wielką c? Czy to taka alegoria do postaci wodza ruchu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 22:28  
Zniknął mój wpis - choć nie był obraźliwy, i był całkowitą prawdą.....

Hm.........

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 22:29  
Może nic nie wnosił do tematu?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2011r. 22:37  
Komentarz powyżej wszystko wyjaśnia. ...... A właściwie fakt, kto go napisał....

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 11:25  
Piszesz nie na temat, wklejasz bez sensu jakieś dziwne karykatury a potem dziwisz się że wycinają jezyk

Ja uważam że dobrze by było gdyby nowe partie dostały się do sejmu, mam na myśli Palikota, PJN i Korwina. Mimo że ich działacze tacy 'nowi' to nie są, zawsze to jakiś powiew świeżości.

Kiedyś musi się skończyć monopol na władze PO-PiSu. Towarzysze z SLD nieczego nie zmienią z tak kiepskim liderem jakim jest Grzegorz "lubię surfować" Napieralski. Zresztą oni już byli przy korycie.

Choć nie zdziwiłbym się gdyby żadna z nich nie przekroczyła progu wyborczego. Niestety.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 12:21  
Nie tobie to oceniać.

Palikot, ze swoją antyspołeczną postawą na pewno doprowadziłby do katastrofy. To zwykłym prostak. Nie potrafi zaproponowac niczego konkretnego, co byłoby mozliwe do realizacji. Głosi populistyczne hasełka, przewrotne, nihilistyczne. Obraża każdego, kto jest innego zdania niż on, nie płaci za wykonane na jego rzecz usługi..... Próbuje podsycać antyPiSowskie fobie, nie mające żadnego odzwierciedlenia w faktach i rzeczywistości. Jedzie na zasadzie niszczenia ładu, a nie budowania czegoś lepszego. Jego "Nowoczesna Polska" to Polska tylko z nazwy, pozbawiona swych korzeni i tradycji. To kraj zależny, marionetkowy, świecki jak Francja, głupi jak Ameryka, biedny jak Kenia.

On zdegenerował POlską POlitykę. Sprowadził ją do poziomu szamba. POkazał prymitywizm -, wyzbycie się jakichkolwiek zasad i kultury.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 12:38  
CYTAT
Nie tobie to oceniać.

Palikot, ze swoją antyspołeczną postawą na pewno doprowadziłby do katastrofy. To zwykłym prostak. Nie potrafi zaproponowac niczego konkretnego, co byłoby mozliwe do realizacji. Głosi populistyczne hasełka, przewrotne, nihilistyczne. Obraża każdego, kto jest innego zdania niż on, nie płaci za wykonane na jego rzecz usługi..... Próbuje podsycać antyPiSowskie fobie, nie mające żadnego odzwierciedlenia w faktach i rzeczywistości. Jedzie na zasadzie niszczenia ładu, a nie budowania czegoś lepszego. Jego \"Nowoczesna Polska\" to Polska tylko z nazwy, pozbawiona swych korzeni i tradycji. To kraj zależny, marionetkowy, świecki jak Francja, głupi jak Ameryka, biedny jak Kenia.

On zdegenerował POlską POlitykę. Sprowadził ją do poziomu szamba. POkazał prymitywizm -, wyzbycie się jakichkolwiek zasad i kultury.

Mirek777, ostojo kultury na tym forum. Obrońco zasad wzajemnego poszanowania. Jak to dobrze że świecisz nam przykładem i nigdy nie obrażasz nikogo. A już najbardziej szanujesz ludzi o innych poglądach. I polityków których nie popierasz. Zaprawdę, Palikot mógłby się uczyć kultury od ciebie smiech2

Jakbyś przeczytał postulaty Palikota to zobaczyłbyś że zawierają sporo konkretów.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 15:49  
CYTAT
Nie tobie to oceniać.

Palikot, ze swoją antyspołeczną postawą na pewno doprowadziłby do katastrofy. To zwykłym prostak. Nie potrafi zaproponowac niczego konkretnego, co byłoby mozliwe do realizacji. Głosi populistyczne hasełka, przewrotne, nihilistyczne. Obraża każdego, kto jest innego zdania niż on, nie płaci za wykonane na jego rzecz usługi..... Próbuje podsycać antyPiSowskie fobie, nie mające żadnego odzwierciedlenia w faktach i rzeczywistości. Jedzie na zasadzie niszczenia ładu, a nie budowania czegoś lepszego. Jego \"Nowoczesna Polska\" to Polska tylko z nazwy, pozbawiona swych korzeni i tradycji. To kraj zależny, marionetkowy, świecki jak Francja, głupi jak Ameryka, biedny jak Kenia.

choć wszem i wobec wszyscy mówią iż nie należny komentować głupich komentarzy ale je zaryzykuje i odpowiem na twój bez sensowny wpis
po pierwsze pokarz mi dowód iż Janusz Paliot nie płaci za usługi proszę jeśli go nie masz nie wypowiadaj się bo to jest nie na miejscu po drugie skoro nasze hasła są tak bez sensu to dlaczego w parlamencie przez ostatnie miesiące nie mówi się o niczym innym jak 1 procent na kulturę, oświadczenia zamiast zaświadczenie, legalizacja marihuany, czy tez wczorajszy wniosek SLD o legalizacje związków partnerskich

jeśli chodzi o niszczenie ładu to czy my wygłaszamy głośno faszystowskie teksty, czy namawiamy do obalenia żadu i prezydenta wybranych w demokratycznych wyborach takie zachowanie nazwane jest w konstytucji zamachem stanu i grozi za to 25 lat wiezienia wiec proszę nie mów mi o tym ze my robimy szambo z polityki bo my jej jeszcze nie zaczęliśmy robić lepiej zastanów się nad sobą i swoimi poglądami

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 15:58  
Każda partia przed wyborami w swoich programach wyborczych przedstawia same konkrety, póżniej kładą lachę na ludzi i na tym się kończy zaangażowanie,populizmem nit trąciło tylko od samoobrony,trąci nim od każdej partii w Polsce, bo są to partie, które nie są po to by służyć społeczeństwu i ojczyżnie a sobie samym.Dzisiaj lewica nie jest lewicą a prawica prawicą. Żygam tymi kurwami czy to z lewa czy prawa.!!! Banda figurantów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 16:30  
CYTAT
Każda partia przed wyborami w swoich programach wyborczych przedstawia same konkrety, póżniej kładą lachę na ludzi i na tym się kończy zaangażowanie,populizmem nit trąciło tylko od samoobrony,trąci nim od każdej partii w Polsce, bo są to partie, które nie są po to by służyć społeczeństwu i ojczyżnie a sobie samym.Dzisiaj lewica nie jest lewicą a prawica prawicą. Żygam tymi kurwami czy to z lewa czy prawa.!!! Banda figurantów

no właśnie my tez tym już zygamy i dlatego tworzy się nasz ruch Janusz Palikot jest tylko osoba która nam przeciera szlaki ale większość nas to ludzie zwykli nie zależny nam na władzy i pieniądzach tak jak pisałem już kilka razy chcemy wejść do rządu zrobić co swoje i odejść. nie jesteśmy partia pisząca epopeje postulatów chcemy by wszystkie nasze postulaty wychudzić od ludzi nie mamy zamiaru mówić o czymś czego nie da się zrobić.

Ruch Poparcia Palikota to 9000 członków i 40 000 sympatyków

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 16:40  
Platforma Obywatelska też z założenia nie chciała być partią polityczną, mieli zrobić i odejść, nie wierzę w bezinteresowność w polityce i bycie filantropem w tej dziedzinie.Już najmniej przekonuje mnie do sibie Janusz Palikot.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 17:03  
CYTAT
Platforma Obywatelska też z założenia nie chciała być partią polityczną, mieli zrobić i odejść, nie wierzę w bezinteresowność w polityce i bycie filantropem w tej dziedzinie.Już najmniej przekonuje mnie do sibie Janusz Palikot.

bezinteresowność a jak nazwiesz taka sytuacje pewien poseł platwormy był wysoko u władzy lecz pewnego dnia powiedzial dosc i odszedł z powodu tego iz PO sie zmienilo nie bylo tym samym ugupowaniem co przed wyborami zatracilo swoje idee.
ten sam poseł przewodniczył komisji przyjazne państwo która to stworzyła szereg ustaw mających poprawić nasz byt a która nie została nawet rozpatrzona i tu jest kolejny powód dla którego ten poseł odszedł.
no wiec jak już odszedł założył własne ugrupowanie nazywając je Ruch Poparcia Palikota przyłączyło się do niego tysiące ludzi podzielających jego poglądy i jego samego.
inwestuje w to ugrupowanie w nas własne pieniądze choć wie ze one się mu nigdy nie zwrócą.
na koniec dodam ze Janusz Palikot o którym pisze wyżej przez cała swoja kadencje w sejmie nie pobierał z żadnych pieniędzy.

wiec nie można nazwać takiego podejścia jako brak bezinteresowności i każdy kto myśli iż jesteśmy po to by dostać ie do koryta i aby kraść i oszukiwać a los polski i polaków nas nie obchodzi jest w błędzie i prosił bym aby przestał bluźnić

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 17:32  
Poza tym Palikot ma u mnie plusa za jedną rzecz-potrafi zarządzać firmą i dorobić się czegoś samemu. U nas powinno być jak w USA - tam każdy kandydat na prezydenta czy senatora to nadziany facet który do czegoś w życiu doszedł. A u nas większość to miernoty życiowe, zawód:polityk. Potrafią jedynie gadać i obiecywać, nic więcej.
Taki np. Kaczyński nawet by nie mógł pizzy rozwozić bo nie ma prawa jazdy. Żenada.

No, ale to wymaga czasu. Nasza demokracja ledwo co przekroczyła dwudziestkę, wszystko przyjdzie z czasem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 18:57  
Z tym inwestowaniem wlasnych pieniedzy bym byl ostrozny ostatnio czytałem ze wisi sporo kasy za banery ulotki, miejsca w ktorych odbywaly sie spotkania z nim itp, itd, zgodze sie ze to swierza krew i jest potrzebana natomiast mi z nimi nie po drodze.Powodzenia w walce z betonem i korytem.Moze sie uda choc sznase marne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 19:00  
CYTAT

Taki np. Kaczyński nawet by nie mógł pizzy rozwozić bo nie ma prawa jazdy. Żenada.

mysle ze ze swoim wyksztalceniem znalazl by prace juz nie przesadzaj;)
jezeli chodzi o demokracje, to tu raczej mamy demokreacje;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2011r. 19:07  
Oto jak żyją ludzie bez układów, znajomości, politycznych koneksji, itd. w "nowoczesnej" Polsce pookrągłostołowej.
Proszę obejrzeć od 8 minuty do 9,29. Pokazana jest cała prawda. Zresztą, całość filmu polecam. Nadawany był dziś w nocy na Jedynce, ale jest w sieci, więc kto nie obejrzał może to zrobić.

W ostatnim sondażu 100% badanych opowiedziało się za PO. Pytanie brzmiało: -Wycierasz dupę PRZED sraniem czy PO
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Maja 2011r. 13:37  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »