Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Witam jeśli ktoś z was ma telefon na kartę lub mix w orange niech wpisze słowo NIESPODZIANKA Hasło należy wysłać sms-em na numer(bezpłatny)80101.
Oczywiście napiszcie czy wam pasuje taka niespodzianka jeśli ktoś sie zastanawia czy warto to powiem krótko warto smsy wysyłajcie i znajomym rozgłaszajcie "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
I jaka to jest ta niespodzianka? Ja mam niestety abonament ale jestem ciekawy:-))))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT I jaka to jest ta niespodzianka? Ja mam niestety abonament ale jestem ciekawy:-)))) to przekaż znajomym którzy maja kartę albo mixa "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pewnie jakaś sciema
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Miasto Rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Orange jest do du... . nie ma jak Play
|
|
|
|
|
60 minut do wszystkich sieci to mało?
|
|
|
|
Ja mam orange od 5 lat i wiecie co..
Nie chcę innej sieci :) |
|
|
|
|
Ta niespodzianka działa dzięki za info bo akurat miałem wykonać parę telefonów lecz dziś zablokowali mi rozmowy wychodzące a tu godzinka do wszystkich sieci wpadła nawet do play dzwoniłem hehe. Ja mam coś jeszcze ciekawszego pod podanym linkiem : http://www.tajemniczekodyorange.pl/
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A te 60 minut na jaki czas jest do wykorzystania?
benio1992:) |
|
|
|
|
CYTAT A te 60 minut na jaki czas jest do wykorzystania? Chyba tydzień to już jeden z ostatnich kodów
|
|
|
|
Kod niestety nie działa dla Klientów Orange-MIX dla firm.
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Już nie działa ten kod;/
benio1992:) |
|
|
|
|
Kod o dziwo działa! Dzieki za info!
|
|
|
|
|
dzięki za info, to naprawdę działa więcej takich inicjatyw Panie i Panowie
|
|
|
|
|
Tu mam kolejne kody które działają http://wklejtekst.pl/27l
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
czy są na dzień dzisiejszy jakieś aktywne kody? wie ktoś może jak często są takie akcje?
|
|
|
|
|
Tajemniczy kod z bonusem na sobotę 2011-06-18
FESTIWAL kod należy wysłać dużymi literami na numer 80101 Pamiętajcie, że kod ważny jest tylko dziś od godziny 16.30 do 23.59. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Tajemniczy kod Orange na wtorek 28 czerwca
Tym razem kodem jest odpowiedź na pytanie: jak nazywa się waluta jednego z krajów Afryki? Za prawidłową uznaje się odpowiedź DINAR, którą należy wysłać na numer 80106, aby otrzymać 100 SMS-ów (wymiennych na MMS-y) w sieci Orange na 4 dni. Aby móc wziąć udział w promocji, wymagana jest uprzednia (jednorazowa) rejestracja za pomocą SMS-a o treści KODY wysłanego na numer 816 (koszt 20 gr). prawdopodobnie działają jeszcze wcześniejsze kody proszę próbować Kod na poniedziałek 27 czerwca br. NEON: 40 SMS-ów do wszystkich sieci, bonus ważny 3 dni. Kod na wtorek 21 czerwca br. UGANDA: 50 SMS-ów do Orange, bonus ważny 3 dni. W środę 22 czerwca br. ważne 2 kody: ANTANANARYWA: 20 min do Orange, bonus ważny 3 dni i SENEGAL: 30 min do Orange, bonus ważny 4 dni Kod na piątek 24 czerwca br. KAMERUN: 25 minut do Orange, bonus ważny 3 dni. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Kod na środę 29 czerwca: REUNION: 20 minut do wszystkich sieci ważne 3 dni
|
|
|
|
Skąd ty te kody bierzesz co?
:) |
|
|
|
|
Sms o treści: MADRYT pod bezpłatny numer 80106 to darmowe minutki do wszystkich sieci
|
|
|
|
Kod na czwartek - STETOSKOP - 60 sms wymiennych na mms do wszystkich sieci - bonus ważny 4 dni
|
|
|
|
BREST. Należy wysłać ją na numer 80106, aby otrzymać pakiet 35 minut wewnątrzsieciowych, ważnych przez 3 dni.
|
|
|
|
Wiktor, wielkie dzięki, Kod działa, proszę w miarę możliwości o nowe kody
pozdrawiam Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
CYTAT Wiktor, wielkie dzięki, Kod działa, proszę w miarę możliwości o nowe kody pozdrawiam ...próbowałeś te wcześniejsze niektóre z nich jeszcze działają ! "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|