NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Jak dostać się do sejmu?, Jak dostać się do sejmu?
ff
Wysłany: 13 Maja 2011r. 06:39  
Witam,

Jako, że obecny jak i przeszłe rządy mocno mnie jako Polaka denerwują, chciałbym kandydować do sejmu jako poseł niezrzeszony. Nie do końca jednak rozumiem zasady ordynacji wyborczej. Co trzeba zrobić, żeby zgłosić swoją kandydaturę itp, itd. Moje pomysły Na Polskę, już niebawem.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Maja 2011r. 06:39  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2011r. 09:29  
CYTAT
Nie do końca jednak rozumiem zasady ordynacji wyborczej.

Jeśli nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem zasad ordynacji wyborczej to nie wróżę Ci sukcesów jako kandydatowi niezrzeszonemu :-)
http://prawo(...)ndydatow

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 13 Maja 2011r. 09:36  
CYTAT
Witam,

Jako, że obecny jak i przeszłe rządy mocno mnie jako Polaka denerwują, chciałbym kandydować do sejmu jako poseł niezrzeszony. Nie do końca jednak rozumiem zasady ordynacji wyborczej. Co trzeba zrobić, żeby zgłosić swoją kandydaturę itp, itd. Moje pomysły Na Polskę, już niebawem.

witam jeśli jest pan zainteresowany kandydatura do sejmu proszę o kontakt ze mną myślę ze możemy sobie na wzajem pomoc

530-470-520
celica_(at)_interia.eu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2011r. 14:10  
Nasi wspaniali towarzysze zatroszczyli się w Magdalence o to, by do sejmu mogli się dostać jedynie ludzie rekomendowani przez pierwszych towarzyszy partyjnych. Nikt przypadkowy nie zajmie wysokiego miejsca na liście wyborczej.
Kandyduj do senatu. Tutaj nasi towarzysze poluzowali kryteria, ale senat to taki kwiatek do kożucha.
Żebyś został umieszczony na godnym miejscu listy wyborczej do sejmu musisz się zasłużyć towarzyszom partyjnym.
Widzicie, jaką mamy mądrą i przemyślaną demokrację? Hołota nie może wybierać z przypadkowych ludzi, ale z jedynie słusznych zatwierdzonych przez naszych wspaniałych, mądrych i europejsko wykształconych towarzyszy.

\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Maja 2011r. 08:06  
Życzę powodzenia. Zupełnie szczerze. Najpierw trzeba zebrać podpisy. Dużo podpisów. umiech

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »