|
|
|
Chciałabym poznać waszą opinię o Piksar Studio. Dokładniej interesuje mnie filmowanie ślubu oraz wesela Z góry dziękuję;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam gorąco,miła obsługa,profesjonalne wykonanie,widać że to dla nich pasja a nie praca,naprawdę polecam!!
|
|
|
|
|
Nie, nie i jeszcze raz NIE. Ich największe bolączki ?
(...) - ceny, to że nie adekwatne do usług t... ślubów masz niewiele w życiu Przemyśl zanim im powierzysz obsługę video. //moderowano |
|
|
|
|
Polecam, jak na stalowowolskie warunki to robia filmy na bardzo wysokim poziomie. mam paru znajomych ktorym robili wesela i byli bardzo zadowoleni. zreszta na youtube jakies filmy dodaja to mozesz popatrzec
|
|
|
|
|
popieram polarnego. Oni są dobrzy jedynie w kręceniu spotów wyborczych i tych sponsorowanych przez ...
Dla zwykłego klienta totalna nieterminowość. Wszystko pięknie po pierwszym kontakcie a potem czar pryska ! |
|
|
|
|
Przychylam się do negatywnych opinii. Co do tych spotów "sponsorowanych" coś w tym jest
Ślub masz tylko jeden(oby) w życiu. Jeśli szukasz naprawdę dobrej ekipy, która potraktuje sprawę poważnie warto rozejrzeć się za kimś z Rzeszowa. |
|
|
|
|
Niestety potwierdzam negatywną opinię. Znają się na rzeczy, ale najbardziej interesują ich pieniądze, a najmniej terminowość.
|
|
|
|
|
Totalna amatorszczyzna, jakość jak wyjdzie. Kiedyś dostaniesz swój film.
//moderowano |
|
|
|
|
Totalne bzdety!
Czyżby zazdrosna konkurencja? Jestem stałą klientką firmy Piksar Studio (ślub i wesele, chrzest dziecka, krótkie pamiątkowe filmiki z ważnych wydarzeń) i każdorazowo pełen profesjonalizm! Zdecydowanie cena na stalowowolską kieszeń, a i i tak nieproporcjonalnie mała do starań Panów jakie wkładają! liczą się w pełni z życzeniami klienta, produkt końcowy świetny, obsługa szybka, nowatorskie podejście, ciekawe pomysły, ogromny plus za pomysłowość gorąco polecam |
|
|
|
|
a co do nieterminowości - nic takiego mnie nie spotkało, jedynie dodam, że czasami warto poczekać żeby całe życie mieć piękną pamiątkę
|
|
|
|
|
A co do wypowiedzi "Pani" dog329 - uwielbiam takie ratowanie "dobrego imienia" swojej firmy (lub firmy znajomych/rodziny) poprzez tworzenie nowego konta i pisanie bzdur. Czemu mnie nie dziwi, że kolejna wypowiedź pozytywna w temacie jakichkolwiek usług wychodzi od osoby, która ma aż 2 posty na koncie (w tym oba tutaj). Żenujące.
|
|
|
|
|
To i ja sie dolacze do tego tematu. Pomomito tego ze to moj pierwszy post na forum to forum to przegladam od |
|
|
|
|
Niestety ale swoja wypowiedz poprzeć mogę nie znajomościami, ale osobistymi nagraniami, które zakupiłam u Panów. Proszę pochwalić się, jaką usługę wykonywało Piksar Studio dla Pana i okazało się klapą,bo z proznego i Salomon nie naleje.
|
|
|
|
|
CYTAT Zauwazylem na nim jedno. Jesli ktos pyta o opinie to kazdy pozytywnie komentuje dana firme czy inna rzecz ktora jest do zopiniowania. Lecz wszystko sie zmienia gdy jedna osoba napisze cos negatywnego wtedy zaczyna sie fala krytyki. a ja myślę, że po prostu forum jest obiektywne. Jeśli trafi się jedna niezadowolona osoba, to znaczy że to nie jest jej "widizmisię", ale z daną firmą jest coś naprawde nie tak. Jest wiele przykładów, gdzie ludzie wręcz sami się dopominają o namiaru do jakichś osób i polecają sobie ich usługi wzajemnie. Niestety takie czasy ze partactwo na każdym kroku. |
|
|
|
|
CYTAT a ja myślę, że po prostu forum jest obiektywne. Jeśli trafi się jedna niezadowolona osoba, to znaczy że to nie jest jej \"widizmisię\", ale z daną firmą jest coś naprawde nie tak. Jest wiele przykładów, gdzie ludzie wręcz sami się dopominają o namiaru do jakichś osób i polecają sobie ich usługi wzajemnie. Niestety takie czasy ze partactwo na każdym kroku. No dobra skoro udezyles od tej strony to jak ktos moze obiektywnie cos ocenic jesli nie mial z tym doczynienia. Ja nie mam nic do krytyki ale jak juz ktos ma sie wypowiadac to niech sie wypowie osoba ktora miala bezposrednia stycznosc z chlopakami z PiksarStudio a nie kto kto pisze ze slyszal od kogos... itd. Bo moze sie okazac ze Ci ktorzy najwiecej krytykuja to sa ich konkurenci, ktorzy sa gorsi od nich i nie maja roboty i ich poprostu krew zalewa i postanowili sobie ulzyc teraz. Tak samo mozna by napisac o osobie, ktora ten post zalozyla (nie obrazajac nikogo oczywiscie) ze miniaturka to jest konto zalozone przez konkurenta tylko po to zeby "zgnoic rywala". A poza nawiasem rcdcd z tego co wyczytalem w innym poscie to Tobie juz ktos zarzucil ze nalezysz do osob, ktore zawsze chca "dobic lezacego" |
|
|
|
|
dobra firma obroni się sama. Wielokrotnie na forum takie przypadki były. Tutaj jak dla mnie mamy do czynienia z "dziadostwem".
Przypomniał mi się teraz fotograf ślubny opisany kiedyś na forum, któremu bystry użytkownik wygarnął, że ma w portfolio nie swoje zdjęcia. |
|
|
|
|
CYTAT ...Tutaj jak dla mnie mamy do czynienia z \"dziadostwem\"... Na jakiej podstawie twierdzisz ze PiksarStudio to dziadostwo? Krecili Ci jakis film, czy piszesz tak bo inni tez tak pisza? I jak jakakowliek firma na stalowym miescie moze sie bronic jezeli zaraz i tak byscie ich oskarzali ze ratuja swoaj skore. |
|
|
|
|
CYTAT I jak jakakowliek firma na stalowym miescie moze sie bronic jezeli zaraz i tak byscie ich oskarzali ze ratuja swoaj skore. Odpowiedź masz w powyższym poście, ale powtórzę: "Dobra firma obroni się sama" To jest uniwersalna prawda i jej nie podważysz. A Piksar jeśli wyciągnie wnioski i zacznie być terminowy oraz ustabilizuje ceny, to wyjdzie im to na dobre - wtedy na pewno będzie więcej tych pozytywnych opinii (i to nie od wczoraj założonych użytkowników). |
|
|
|
|
Nie wiem z kad wzieliscie sobie ta ich nieterminowosc. U mnie wszystko bylo na czas i fajnie a nawet jezeli trafiaja im sie jakies poslizgi to moze z nadmiaru pracy. no1 a jesli pijesz np do mnie ze zalozylem konto zeby ich ratowac to sie mylisz bo konto zalozylem sobie jeszcze przed powstaniem tego watku.
|
|
|
|
|
no1 skieruje do Ciebie to samo pytanie co do rcdcd w jaki sposob wyrobiles sobie o nich tak negatywna opinie. Krecili Ci cos czy "slyszales" ze sa kiepscy
|
|
|
|
|
korzystałem z usług.
|
|
|
|
|
hehe komuś bardzo zależy żeby tym panom złą opinię zrobić. łatwo się pisze takie farmazony na anonimowym forum ciekawe ile byście mieli do powiedzenia gdyby wam sie przyszło przedstawić z imienia i nazwiska, pewnie nie za wiele bo pomówienia kończą się w sadzie. zapewne mnie zaraz obszczekacie wiec miłego wyładowywania się;)
|
|
|
|
|
CYTAT a wiele bo pomówienia kończą się w sadzie. zapewne mnie zaraz obszczekacie wiec miłego wyładowywania się;) kolego ... jakie pomówienia ?! Tu są tylko OPINIE. Jednemu się podoba innemu nie. Ma własne zdanie i koniec. Nikt nikogo tutaj NIE POMAWIA ! |
|
|
|
|
Witam, w tym roku mialem studniowke i film krecili własnie oni. Z tego co wiem to dostali kase na czas a jedyne co mnie wkurzylo to to ze za płyte z filmem trzeba było placic 50zł. Wtedy tez wkurzylem sie i powiedzialem ze nie zapłace ze wole sobie to przegrać bo nie stac mnie na 50zł ekstra. Tak wiec jedna z moich kolezanek poszla do nich i powiedziala ze chce sobie przegrac owy film a oni w odpowiedzi na to powiedzili ze usuna mnie z filmu. : ) Takze nie polecam.
|
|
|
|
|
Kurcze, troche przeraziliscie mnie tymi negatywami. Mam nadzieje, ze jednak nie jest tak zle. Zamowilam sobie ich na krecenie wesela zachecona wieloma pozytywnymi komentarzami na innych forach. Dziwi mnie jednak opinia o ich nieslownosci i nieterminowosci. W umowie jest dokladnie okreslony czas, jaki maja na wykonanie swojej pracy. Poza tym przy kontakcie osobistym sa baaardzo sympatyczni i sprawiaja swietne wrazenie. Osobiscie ogladalam sporo materialow z wesel, jakie oni krecili i od razu mialam ochote podpisac umowe. Filmy naprawde fajne, z pomyslem, bez zbednych zbednych "dupereli". A co do ceny, to jak na dwoch kamerzystow z pomyslem i swiezoscia, to sa baaardzo tani. Uslugi innych firm oferujacych kamerowanie z dwoch ujec sa duuzo drozsze. W kazdym razie ja mam nadzieje, ze sie nie zawiode i bede zadowolona tak jak reszta osob, ktore dodaly pozytywny komentarz.
|
|