|
|
|
Na forum stalowemiasto.pl
;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Ogolnie nie szukam zwiazku, ale jak poznaje to w klubach, przez internet jakos, i spontanicznie w jakims miejscu ; ))
|
|
|
|
|
CYTAT A czy ja coś takiego napisałem że interesują mnie dziewczynki z piaskownicy? interesują mnie te dużo dużo starsze Może ty takie lubisz z piaskownicy ale.. wiesz czym to grozi chyba Stefek takie moje głupie poczucie humoru ale z takim wiekiem mi się skojarzyłeś z tym teletubisiem i zabawą bez alkoholu Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
temat rzeka by sie wydawaloa malo kto nie ptrafi wyjsc z takiej sytuacji
|
|
|
|
|
Przede wszystkim by poznać kogoś, trzeba by odejść od kompa, bo mimo że przez internet jest sporo możliwych form komunikacji, to partnera do związku chyba jednak lepiej poznać w realu.
Najlepiej jak najczęściej wychodzić z domu, czy to spacer, czy wyjście na basen/siłownię/aerobik, ze znajomymi na kawę - wszystko to znacznie zwiększa szansę poznania nowej osoby. Nie powinno się też liczyć na to, że od razu spotka się kogoś z kim spędzi się resztę życia, bo takie rzeczy zdarzają się tylko w książkach, ale za którymś razem może się udać. Jeśli jednak chcesz wykorzystać internet, to może zainteresuj się serwisami randkowymi - http://vbeta(...)j-polowy |
|
|
|
|
Ajj nie pomyślałem o tym teletubisiu hahahaha!
:) |
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zgłaszam siebie na kandydata dla Ciebie Pić nie piję, palić nie palę, pracuję rocznik 86 przy 168 wzroście nie mam nadwagi reszta przy bliższym spotkaniu
|
|
|
|
|
coz za radosc
|
|
|
|
|
locust podaj jakies namiary to wiecej kandydatek sie zglosi
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a co zainteresowana ? ;)
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Heh, szuka poukładanego, zaradnego, inteligenta a sama nie potrafi użyć polskich liter zarozumiała gęś
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Co tu taka cisza? Piękna pogoda, meczyk do przodu i tylko pytanie gdzie tu się zabawić?)
|
|
|
|
we flamusie hehe
|
|
|
|
|
Od pół roku tu jestem i nie znam żadnych flamusów ale każda propozycja jest dzisiaj warta rozważenia tylko poproszę namiary.
Już taka okazja może się nie powtórzyć hehe Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
To może do mnie też się jakaś zgłosi
|
|
|
|
CYTAT przyklady na dyskotece sami natreci, na czateri zboczency wiec gdzie? Ja mojego ideała (nie przesadzam) poznalam wlasnie na czaterii, ale to bylo prawie 7 lat temu, wiec inne towarzystwo tam siedzialo. Poznalam tam tez kilku znajomych wiec milo wspominam tamta czaterie Jest mnostwo miejsc, w ktorym mozna znalezc kogos odpowiedniego. Bary, parki, znajomi, Internet. To, ze kilka razy trafil sie "glupek" nie znaczy, ze w koncu nie trafi sie "ksiaze" Ale najwazniejsze jest zeby nie szukac na sile i nie lapac sie wszystkich.\ Skoro dopiero sie z kims rozstajesz to radze troche odetchnac i nacieszyc sie wolnoscia, a milosc sama Cie znajdzie ;) Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT To może do mnie też się jakaś zgłosi A do Ciebie to w jakim celu? skoro wybrałeś TEGO właśnie teletubisia, to chyba nie bez powodu ? :] życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Aleście się czepili tego teletubisia
Mi się on podoba jako avatar nic więcej !! No wiesz.. nikt nie chce być sam nawet zwierzęta szukają swojej połówki a co dopiero człowiek a na marginesie ci powiem że jestem własnie człowiekiem :) |
|
|
|
|
Fajny Avatar. Taki subtelny z tą torebką, nie to co moja Bazuka
|
|
|
|
|
24-28 - dotyczy wieku czy innej miary, bo nie doczytałem?:(
BTW 16 wystarczy (nie chodzi o lata)?;] |
|
|
|
|
Jak dla mnie może być 17-19 lat nie więcej ani mniej
|
|
|
|
Stefek szukaj starszej i takiej która myśli już o stałym związku. Tylko taka wyciągnie z Ciebie tego teletubisia;p
|
|
|
|
To mam szukać starszej od siebie? skoro ja mam 19.
Nie wiem może to i modne mieć dziewczyne starszą ale mnie to nie urządza szczerze mówiąc A i niema żadnego teletubisia ZOBACZYCIE zmienię ten avatar zaraz!! :) |
|
|
|
|
CYTAT Stefek szukaj starszej i takiej która myśli już o stałym związku. Tylko taka wyciągnie z Ciebie tego teletubisia;p Taaaa, razem z portwelem życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Mówisz że starsza ma smak na portfel?
A jak się w nim wiele niema to co? :) |
|