|
|
|
moze to glupie pytanie ale sadze ze kazdy ma albo mial podobny problem jak ja chodzi o to jak mozna w przyzwoity sposob albo inaczej gdzie mozna poznac fajnego faceta??? skoro inne dziewczyny nie maja z tym najmniejszego powodu ja mam wrecz ogromny jestem bardzo poukladana dziewczyna ale problem tkwi w tym ze ciezko spotkac faceta ktory zasluguje na moje uznanie chociaz nie szukam ksiecia... prosze potraktowac temat powaznie pisszccie swoej opinie obiektywniej brzmialy by podpowiedzi facetow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pokaż fote
|
|
|
|
|
tu nie chodzi o wyglad bo nie narzekam na zainteresowanie mezczyzn tylko chcialabym poznac kogos kto zasluguje na mnie i nie wiem gdzie moglabym poznac kogos takiego i w jaki sposob ?
|
|
|
|
|
CYTAT tu nie chodzi o wyglad bo nie narzekam na zainteresowanie mezczyzn tylko chcialabym poznac kogos kto zasluguje na mnie i nie wiem gdzie moglabym poznac kogos takiego i w jaki sposob ? Co znaczy , że zasługuje na Ciebie? Napisz czego się spodziewasz od takiego faceta , jakie ma mieć cechy charakteru? Wtedy łatwiej będzie odpowiedzieć na Twoje pytanie Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
musi to byc czlowiek godny uwagi wartosciowy a takich ciezko spotkac bynajmniej mi
|
|
|
|
|
przyklady na dyskotece sami natreci, na czateri zboczency wiec gdzie?
|
|
|
|
|
CYTAT musi to byc czlowiek godny uwagi wartosciowy a takich ciezko spotkac bynajmniej mi Dla każdego co innego przedstawia wartość...Sprecyzuj! Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
najnormalniejszy facet ktory potrafi szanowac kobiete dosc inteligentny w sensie zaradny zyciowo itp
|
|
|
|
|
no to nie szukaj, w tych wypadkach rzadza przypadki, nic na sile;-)
|
|
|
|
|
szukac nie szukam sama chce zostac znaleziona i pomoc przypadkowi
|
|
|
|
|
no to widze ze zlozylas pewnien typ oferty dla forumowiczow;-)
|
|
|
|
|
tylko ze nie chodzilo o to, nie potrafie wytlumaczyc co mam na mysli gdzie moglabym sie dzis udac zeby np poznanc kgos normalnego??moze tak to ujme
|
|
|
|
|
Napisz tylko gdzie należy Cię szukać
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
fajnie brzmi
|
|
|
|
|
jesli uczysz sie w szkole no to bierz udzial w impreazach, urodzinach itp, na studiach masz jeszcze wiecej szans, bo tam co miesiac spotyka sie nowe osoby, no ale jak dla mnei to i tak rzadza przypadki, bedziesz np chodzila na imprezy i nic, a pojdziesz raz do parku, sklepu itp i moze kogos spotkasz;) nie ma tutaj reguly
|
|
|
|
|
CYTAT dosc inteligentny w sensie zaradny zyciowo wtf?Oblewaj się krwią dzikiej zwierzyny i wyj w trakcie pełni do księżyca, na pewno ktoś zwróci na Ciebie uwagę. Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Znam paru fajnych chłopaków , którzy mają podobny problem do Ciebie...
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dosc inteligentny w sensie zaradny zyciowo wtf?Oblewaj się krwią dzikiej zwierzyny i wyj w trakcie pełni do księżyca, na pewno ktoś zwróci na Ciebie uwagę. to rada dla jakies fetyszystki, nimofomanki raczej |
|
|
|
|
bardzo zabawne moze zgole sie na lyso napewno zwroce uwage i ktos od razu sie zakocha super pomysl mi poddales
|
|
|
|
|
A ja jestem świetnym facetem po czterdziestce .Chce poznać dziewczyne która lubi sort,teniec i pragnie ciepla meskiego ramienia.Serio serio.
|
|
|
|
|
ogłoszenia matrymonialne sa w innej rubryce
|
|
|
|
|
pytanie dotyczy facetow od 24 do 28 lat
|
|
|
|
|
samsungstw Może powiedz ile masz lat i jak wygląda przeważnie twój dzień / tydzień . Np. jak to jest tylko praca i inne absorbujące czas zajęcia (tak jak moje) to może być ciężko.
Heh też mam pomału ten problem, chociaż nie lubię problemów i nie nazywam tego tak ... |
|
|
|
|
samsungstw , wiekow o się łapie jeśli chcesz znać szczegóły zaprawszam na priv
|
|
|
|
|
o to chodzi ze chcialoby sie kogos poznac ale jak to zrobic zeby nie trafic zle, w pewnym wieku rynek ,ze tak to nazwe brzydko -matrymonialny sie zaweza
|
|