|
|
|
ja dodam do tego jeszcze jeden punkt
o tym co ostatnio widziałem w TV ... delegalizacja związków zawodowych ... PiS = Związki = Kibol "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Zdelegalizować wszystko, oprócz przewodniej siły narodu
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Na początek to ja bym zdelegalizował rzad PO PSL, zapodwyżki wszelkiej maści od VAT począwszy za drożyznę za obłudę i nienawiść jaka sieją za kłamstwa za obłudę za zniszczenie stoczni za ich nieróbstwo. Jak bedzie protest przeciw tej żydomafii ja jade.
A ty wiesiek lepiej przejrzyj na oczy a nie szukaj problemow w Pisie Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
wszyscy macie na swój sposób racje na szczęście tylko swój co do podtekstów w moja stronę po pierwsze wypraszam sobie nazucanie mi kierunku myslenia po drugie w tym temacie poruszylem temat sprzeciwu jak widac w linku przeciw czemu sie sprzeciwiam po trzecie jestem bylem i bede człowiekiem glemboko wierzacym w to iz tylko ruch poparcia palikota jest na tyle odwarzny zeby wprowadzic w polsce zmiany poniewarz nie ma wśród nas tych swinskich ryjow piastujacych wladze od N-tu lat jestesmy ruchem zwyklymi ludzmi którzy krzycza glosno STOP OBŁUDZIE i siue tego nie wstydza
co do kwestii pana obrońcy religii w szkole proszę pana zastanawia sie pan czasem co z ludźmi którzy sa wyznawcami innych religii |
|
|
|
|
10 maja - jak co miesiąc, razem z żoną zapalę znicz, przed pominikiem Papieża. Pomodlimy się do niego, by miał Polskę w swej opiece.
W ten sposób oddajemy hołd patriotom, którzy zginęli 10 kwietnia 2010. Jeśli będą protesty - weźmiemy w nich udział. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|