|
|
|
Witajcie, mam pytanie czy w naszym mieście są jakieś mini szkoły czy też zajęcia - nauki języka niemieckiego w grupach kilku osobowych?
Pozdrawiam i dzieki za odpis p.s. nie interesują mnie korepetycje, tylko nauczanie grupowe innymi metodami niz tymi ktore znam ze szkoly |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie wiem jak teraz ale ok 1,5 roku temu chciałem żonę zapisać ale u nas w stw tylko anglik.więc się sama nauczyła na miejscu i bezpłatnie
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT nie wiem jak teraz ale ok 1,5 roku temu chciałem żonę zapisać ale u nas w stw tylko anglik.więc się sama nauczyła na miejscu i bezpłatnie No oczywiście można też samemu, ale wiesz jak to jest, jak za coś zapłacisz bardziej się przyłożysz i większą mobilizację będziesz miał. Pozdrawiam |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
myślę że lepszą mobilizacją będzie świadomość tego, że przez brak znajomości języka zarobisz kilka "jurków" mniej na godzinę
Ps. trzymaj się z dala od "rodaków" i życzę szczęścia w "gebelsowie" Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jak myślisz o wyjeździe do Niemiec i legalnej pracy to sam opanuj sobie na szybko poziom A a na kurs z dofinansowaniem zapiszesz się już na miejscu. Nie ma sensu tracić czasu w takim przypadku a na miejscu kilka razy szybciej się nauczysz.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|