|
|
|
Rozumiem, że "inteligentne" obrażanie jest cacy. Mnie nie można obrazić, bo znam swoją wartość. Nie jestem letni, nie jestem ciepłymi kluchami. Jestem albo zimny albo gorący. Nazywam rzeczy po imieniu i się przez to narażam wielu, ale ch.j mnie to obchodzi.
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Och jakiś Ty silny i odważny, że "narażasz się wielu". Jak dorosnę chcę zostać Maciusiem. I nie powiedziałem, że jestem euroentuzjastą. Nie znasz mnie, więc nie masz pojęcia jakie mam poglądy.
Po 1 ciepłymi kluchami nazywasz logiczne myślenie. Złote środki nie są najlepszym rozwiązaniem, ale człowiek nieraz musi iść na kompromis, takie jest życie. Jak dojrzejesz to zrozumiesz. Po 2 po co o tym wszystkim piszesz w temacie o radiu? Bo tego najbardziej nie mogę zrozumieć. Ch*j kogo obchodzi jakie Ty masz poglądy polityczne w takim temacie? Widać Twoje ego przerosło Ciebie samego. Proponuję moderatorowi, żeby zamknął ten temat, bo szanowny antyjewropejczyk chyba sam się pogubił i nie wie po co go założył. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Tam puszczają muzykę? Myślałem, że tam lecą relacje live z trzepania dywanów na polskich osiedlach... Ogólnie to straszną kaszankę tam serwują i również u mnie to radio wzbudza reakcje obronne...
btw, strasznie w offtopa lecicie ;> Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Na kompromis idziemy od 1989 roku. I gówno z tego wychodzi. Tak jak powiedział Wojciech Cejrowski w jednym z programów, że z głupkami (mówił o lewactwie) nie można rozmawiać, przed głupkami trzeba się bronić.
Temat zamknąć i pisać poprawne politycznie głodne kawałki. Żeby się nikomu nie narazić CYTAT Tam puszczają muzykę? Myślałem, że tam lecą relacje live z trzepania dywanów na polskich osiedlach... Ogólnie to straszną kaszankę tam serwują i również u mnie to radio wzbudza reakcje obronne... Nie wiem czemu, ale jak to leciało w samochodzie to mnie szlag chciał trafić i kazałem stację zmienić na inną, dowolną. Nie chcieli. To w końcu całkiem radio wyłączono. Ta muzyka tam nadawana wydziela jakieś dziwne wibracje, które powodują rozdrażnienie. Na trzeźwo nie da się tego słuchać. \"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
Mógłbym ciebie wkurzyć - palnąć tekst o tolerancji i udowodnić, że należysz do kontrkultury. A jednak napiszę własną opinię na temat stacji RMF MAXXX.
Muzyka dla gimnazjalistów, lal i imprezowiczów. Klimaty dance z mocnymi uderzeniami i pop z domieszką hip-hopu (imię piosenkarki feat. pseudonim rapera). Gimnazjaliści podniecają się taką muzyką, a w niektórych szkołach słuchanie czegoś bardziej ambitnego to wstyd/obciach/przypał. Plusy: + Inne klimaty niż w zwykłym RMF (ile można słuchać tego samego) + Nie da się zasnąć przy takiej muzyce + Jest bardziej ambitna od tej dyskotekowej Minusy: + Brak innej alternatywy niż RMF, ZET, RMF MAXX... + Kierowana głównie do gimnazjalistów (nie przepadam za muzyką taneczną) + Monotonny repertuar (zakres mocno ograniczony) + Słuchają takich stacji, bo nie znają innej muzyki (na tym zależy koncernom) Słuchałem RMF MAXXX tylko raz - głośno w busie - taka jazda mi się podobała. Lepiej, żeby cokolwiek leciało z głośników niż nic, a w tym przypadku mógł być i RMF MAXXX |
|
|
|
|
CYTAT + Nie da się zasnąć przy takiej muzyce ja zasypiam od bardzo dawna bez problemu z maxxxem |
|
|
|
|
Uuuuuwielbiam maxxaa , najlepsza muzę tam puszczają ) POLECAM!
|
|
|
|
|
TEz slucham tylo Maxxa bo maja najlepsza muzyke, jedynie co mnie denerwuje to ten program poranny w ktoryms cos mozna wygrac.
Limit |
|
Dołączył: 25 Maja 2009r. Skąd: Żelazowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeden lubi naćpanych szarpidrutów, drugi techno a a trzeci disco polo. Każdy ma prawo słuchać czego mu się żywnie podoba i nikt nikomu nie każe słuchać tej czy innej stacji.
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Radio dla najmniej wymagającego słuchacza, to samo rmf fm, zet, leliwa i wiele innych. Muzyka ta sama w kółko i wiadomości i mnóstwo reklam. Radia bez audycji i normalnego głosu mówionego, głupie żarciki o pogodzie, spadającym ciśnieniu, korkach na ulicy, kawie, konkursy na które nie trzeba znać odpowiedzi - wystarczy że pamięta się jak się ma na imię
MYŚL! |
|
|
|
|
Nie trzeba nawet znać imienia. Wystarczy zadzwonić. Takie konkursy są we wszystkich popularnych stacjach. Problem w tym, że nie ma alternatywy! RMF, ZET, Eska, Złote Przebije, 1, 2, 3, Euro, co więcej?
Czasami lecą ciekawsze utwory, dlatego wolę słuchać radia w autobusie z głośników niż zapętlać listę odtwarzania z odtwarzacza w komórce ze słuchawek. Apeluję do kierowców - włączajcie radio i zwiększcie głośność! |
|
|
|
|
Legalnie nie wolno kierowcom grać głośno, jeśli nie zapłacą ZAiKSu Tak samo w knajpach, u fryzjera, w sklepie.
|
|
|
|
Ale macie problem. Jest alternatywa. Polskie Radio pr1, 2, 3, 4, radio Maryja, radio Kielce, nawet radio Rzeszów u nas czasem odbiera. Nie musicie słuchać RMF, Zet i RMF Maxxx. Nie opowiadajcie głupot, że nie ma alternatywy bo to oznacza że jesteście bardzo ograniczeni i musicie mieć wszystko podane na tacy. Sami nie potraficie wcisnąć przycisku na radiu i wyszukać innej stacji?
Polecam czwarty wymiar w czwórce i generalnie 4 program polskiego radia. Przypominam, że temat jest o stacjach radiowych i RMF Maxxx. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Ale macie problem. Jest alternatywa. Polskie Radio pr1, 2, 3, 4, radio Maryja, radio Kielce, nawet radio Rzeszów u nas czasem odbiera. Nie musicie słuchać RMF, Zet i RMF Maxxx. Nie opowiadajcie głupot, że nie ma alternatywy bo to oznacza że jesteście bardzo ograniczeni i musicie mieć wszystko podane na tacy. Sami nie potraficie wcisnąć przycisku na radiu i wyszukać innej stacji? Polecam czwarty wymiar w czwórce i generalnie 4 program polskiego radia. [ Mają problem,mają...Słucham aż/tylko PR Jedynki,Trójki i czasem Czwórki. Leci inna muzyka i mają inny styl prowadzenia audycji.Dodatkowym atutem są ciekawe audycje i programy informacyjne.Teraz to już pierdzielę jak morały jak old big moher,ale udzieliło mi się się od Andrzejka i jego Radia Dziewica...Radio to "dobrze odbiera",a ja i tak mam niewiele w posiadaniu... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
RMF Max to jedna z najgorszych rozglosni radiowych, puszczaja tam ta sama kaszane co w mtv i vivie , ja slucham tylko Czwórki.
|
|
|
|
|
Też słucham Czwórki, ale czasem za dużo gadają a za mało grają
|
|
|
|
|
Ostatnio słucham w nocy jak leżę TOK FM. Czasami Radia Maryja. Lubię jak gadają. Muzykę znam na pamięć.
|
|
|
|
Dawniej, dużo słuchałem radia - szczególnie RMF-u i Leliwy.
Teraz - tylko jak jesteśmy z żoną w górach, czatujemy na prognozy pogody i fajną muzykę - o którą w komercyjnych stacjach generalnie trudno - co się porobiło z ta muzyką????? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czestmir, fakt czasami za duzo gadaja, chociaz mozna trafic na calkiem ciekawa audycje, jezeli chodzi o muzyke, to Czworka jest bezkonkurencyjna.
|
|
|
|
|
Fakt, duzo gadaja w Czworce, ale czesto jest to bardzo ciekawe A muzyka... roznie, niestety to juz nie jest to samo co BIS lub Euro, a szkoda. Jednak mimo to pozostaje moja ulubiona stacja
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dla mnie RMF Maxxx jest najlepszą stacją w radiu ; ))
Kawałki na czasie, dobra ekipa siedzi, inne stacje to denna muzyka ; )) |
|
|
|
|
Najlepsza muzyka to radio Leliwa, zwłaszcza że grają muzykę różną i w całości. Jak ktoś lubi szanty to mają fajną audycję po 22 w czwartki.Dla bardziej wymagających to jest Czwórka. Ciekawe rozmowy są też w Radiu M., po 22, tylko trochę stronnicze politycznie ale nie tylko. Pozostałe stacje to sieczka.
|
|
|
|
|
Z Leliwy cenię sobie starą muzykę. Tak mało jej leci w eterze ogólnie. Tylko jakieś Lejdi Gagi i alejandro czy coś takiego. Szkoda, że nie ma u nas Złotych Przebojów.
|
|
|
|
Już kiedyś pisałem o tym przy innej okazji, ale są radia internetowe i można naprawdę słuchać czego dusza pragnie. Osobiście polecam Screamer radio, bo lubię muzykę rockową i ogólnie pojętą muzykę gitarową. Nasze rozgłośnie niestety nie polecają na naszym terenie nic innego jak tylko pop.
Teraz leci mi z głośnika Radio Ulicznik i Kasia Nosowska. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
RMF Maxx ma muzykę do bani. 20 kawałków zapętlonych i tyle. Już planeta.fm 10 razy ich przebija nie mówiąc o niemiecki Sunshine Live gdzie grana jest naprawdę porządna muzyka elektroniczna. A najlepszym radiem ogólnie jest BBC 1 gdzie można posłuchać dobrej muzyki i ciekawych rozmów
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|